Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 07 окт 2019 14:11

Ми не знам,тряя имаш топки за да не отговориш на въпрос на ... стрижещият 0 номер,вкарващ в багажници разни хора,екскурзии до Бялка и т.н. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 окт 2019 14:38

delqnski47 написа:Ми не знам,тряя имаш топки за да не отговориш на въпрос на ... стрижещият 0 номер,вкарващ в багажници разни хора,екскурзии до Бялка и т.н. :lol:

Имаше един дето ходи на Сафари, докато Левски играят във Финландия, после историята я знаем :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 окт 2019 14:53

Бодура написал,че ГГ си е ''тръгнал разгневен от разговора''.Тва АВТОМАТИЧНО означава :arrow: ''Отиди ВЕДНАГА и поправи ситуацията''... :lol: :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 07 окт 2019 16:56

Мен лично ме интересува как играе отбора с червени фланелки на ст. Българска армия.
Защото съм само фен.
ЕИК-та, АД-та и т.н. ще ме интересуват, ако тръгна да купувам клуба.
В тази връзка, на мен лично не ми пречи, че има и други мераклии да имат абривиетурата ЦСКА в наименованието си. Но ще разбера този, който си е платил, за да придобие активите на фалиралия клуб и търговските марки, ако по съдебен ред се опита да защити инвестицията си.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 окт 2019 17:10

Kiril2681 написа:За мен истината е, че трябва да се ходи на стадиона, а не да се виси тук и само да се дава акъл и плюе. ЦСКА ще се върне там, където беше, където му е мястото когато това се случи. А не да чакаме да се върне и тогава и ние да се връщаме на стадиона...още едно лично мнение. Хубав ден на всички!

Първо отварят магазин, обзавеждат го, зареждат го със стока и влизаш да пазаруваш или първо си оставяш парите и чакаш да направят горенаписаното?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 07 окт 2019 17:17

Аз съм потресен, че по време на мач с малко повече зрители от химическите тоалетни почват да текат (преливат) урина и разредени екстременти надолу по стълбите ... в солидни количества. Не говорим за лукс, за магазини, заведения и забавления, а за липса на най-елементарното. И на всичкото отгоре някакви мухльовци събрани от Стойкас от кол и въже играят долу Ганкино хоро. Чак попсле идват неща като поведение на този ръководител, като подбор на треньори-бушони и т.н. Наистина не виждам защо човек, който е с разсъдака си, ще се подложи срещу заплащане на подобен психически и физически тормоз.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 окт 2019 17:33

ivo55 написа:Аз съм потресен, че по време на мач с малко повече зрители от химическите тоалетни почват да текат (преливат) урина и разредени екстременти надолу по стълбите ... в солидни количества.

Аре бе...ние мъже ли сме или п*тки :lol: :lol:
Sofia.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 07 окт 2019 17:52

ivo55 написа:Аз съм потресен, че по време на мач с малко повече зрители от химическите тоалетни почват да текат (преливат) урина и разредени екстременти надолу по стълбите ... в солидни количества. ...

Понякога някои казват "циганска работа"!
Горе цитираното го няма в техните къщи! :lol:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 07 окт 2019 19:43

защо написа:Не е само до парите. Крушарски взе Акрапович и без да обръща внимание на никого, го изчака да си върши работата. Ние махнахме Любо, сменихме за половин година пет пъти помощниците му и казахме, че пак ще го викаме. Трябва и да знаеш какво правиш, като Крушата, не само да въртиш разни хора, треньори и футболисти, с благата надежда, че може да уцелиш печелившата комбинация.

Любо сам се махна.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 07 окт 2019 19:50

ivan56 написа:
loko29 написа:Прокобата ще ви преследва още много дълго време.Вие играете по нечестен начин в елита на България.

Вие също играете не по спортен път в Б група.
Дано изгниете там.

Нямаха необходимите финанси, иначе и те бяха поканени в Ултрасуперлигата.

Върни се в “ЦСКА”