ivo55 написа:delqnski47 написа:ivo55 написа:Казах ти и одеве, с тези глупости просто ставаш още един в хора на клюкарките.
Че Стойчо Младенов е крадец за Вас се доказва от това, че са му преведени няколко от неговите заплати.
А че Младенов взема проценти от заплатите на играчите се доказва от интервю на едно много просто и вечно недоволно момче, на което обаче не му е искан процент и не е двал такъв.
Е какво да ти кажа, щом се опираш на подобни глупости... дерзай си и тва е. Всеки според акъла си.Няма мръсни думи. Има мръсни хора.
Не е ''крадец''.Тва,че обича себе си и се интересува само от себе си и парите над всичко не го прави ''крадец''.Даже не го прави никакъв ''престъпник''.Прави го нещо друго,но не ''крадец'' и ''престъпник''.Знаеш ли Любо като дойде да довърши сезона го е направил безплатно без да е взимал никва заплата,защото е знаел какво е положението на клуба.Бат ти Стою знаеш ли тва кога ще го направи......?Единствените,които са показали съпричастност от кредиторите са.... Марто Петров и Чичо ти Митко + още един двама,но им забравих името като ми ги изреди Ивайло.Респективно към кредиторите добавям и Любо,защото той не взе там 3-4 заплати ли колко му се полагаха,но името му го няма никъде официално,защото той доброволно е приел.
В общи линии можеш сам да си отговориш на въпроса що Гришата не взима бат ти Стою за треньор,а взима Едуард Йорданеску,Христо Янев,бачо Стамен,Дедо и т.н. Нещата са прости и ясни,но ти отказваш да ги приемаш,а аз ти давам безплатна информация,дет нема я прочетеш никъде по медиите...
Всъщност ти не посочи нито един факт! Нито един!
Един бил му казал, друг бил подочул, ама никой (от стотиците му жертви) не излиза да каже "На мен на дата___ ми посика ___ лева, за да___". Все като бабичките - клюкарки. Била чула. Били и казали. Говорило се, че. И най-тъпото - ти си знаел какво мисли какво обича. Е, не знаеш, пак твои "умозаключения". Ташак страшен. Стотици уплашени мъжаги не смеят да проговорят. Щото Младенов може да ги поръча на килърите.
А иначе аз знам защо не е треньор, за разлика от теб - само две причини са. Беше какен и разговорът е приключил със следнити две неща:
1. "Аз имам договор и в не го има клауза с неустойки. И в двете посоки, в зависмост коя страна поиска да се прекрати предсрочно. Ако прецените, свържете се с ръковдството на Кайсар".
2. "Ако ме назначите, аз ще определям кой да играе, кога да се тренира, къде да се тренира, на кой да бъде предложен договор и кой да бъде освободен от отбора. Никога не съм се съгласявал някой друг да ми реди състава, а аз да съм само марионетка, така да знаете".
Без претенции за бюджет за трансфери в милиони, милиарди или билиони. Или за заплата в милиони,милиарди или билиони. Казал е, когато са го попитали, колко вземат той и екипа му, към момента на разговора.
Сам си отговори на кой не му е харесала т.1 и на кой не му е харесала т.2
А после си отговори защо няма фенове на стадиона.
Според мен е, защото на г-на , на който т.2 не му отърва, прави глупости и води некадърни и посредствени футбалери, и начинаещи треньори, откакто дойде Гриша Ганчев и го домъкна и него .
Е, и един на 80г. дет всичко отдавана му е през к.ура и постоянно почерпрен псуваше безобразно всички играчи през цялото време. Друг е въпроса, че аз ако съм печелил КЕШ и трябва да тренирам лица като сегашните играчи на ЦСКА, да не споменавам и лицето Стойчо Атанасов, вероятно освен да ги псувам, ще ги подпукам с некое големо дърво. Преди много години, като попаднеше некой некадърник или мухльо в ЦСКА по погрешка, старите играчи си го побийваха редовно. Докато влезе в час или се махне. Ама сега като всичките са такива, кво да се прави.
Единственото друго изключение си наби камшика и им тегли по една майна, веднага щом разбра, че е взет за марионетка и само, за да потушу напрежението сред феновете, което тогава пак бе ескалирало. Като преди да си бие камшика, се срещна с тарторите на агитката и им каза, че няма как да е марионетка и да му ползват името само за параван,и че са му говорени съвсем други неща, за да дойде, и че не е дошъл заради заплатата.
Този ''един'' дет ми ги е казал тея неща е страна в случая(и не кой да е...),а не като твойте празни приказки,дет ти си ги съчиняваш.Сега направи ли разлика между твоята и моята информация.Кое не е ''факт''.Че Любо работи за без пари когато довърши сезона(за разлика от Неустойчо преди него),че от клуба са крадяли и от чорапи даже,че единствените които проявиха съпричастност са само няколко човека(Марто Петров,Димитър Пенев и още там кой беше,забравих им имената...) Кое от всичкото е ''глупост'' и можеш да го обориш с факти.Много ми е интересно..