Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ivo55 » 03 окт 2019 12:31

А Ивайло Манджуков му е давал комисонни ли? :lol:
Или само има причина да го мрази и клевети ;)

И другата клюкарка. Чакам някой да обясни:

1.Как точно можеш да се "насереш от цоцане" по времето на Лупи? :)
2. Как хем си се насрал от цоцане в период, когато клубът реално няма пари и няма богати собственици и спонсори, хем ти се налага да чакаш да си получиш голяма част от заплатите? :lol:
3. Как точно става това да си откраднеш част от собствените заплати, които не са ти платени и тази кражба да успееш да я извършиш по банков път? Признавам, аз лично по-тъпо нещо за Младенов не съм чел. Това е топ тъпотията. Това е еманация на тъпотата - бил си откраднал част от собствените си трудови възнаграждения. Слава Богу, не успял да "открадне" всичките, та съвсем както си е редно и правилно, все още не си е взел доста от трудовите възнаграждения и чака след фалита да получи нещо от синдичката Дора. Вие като си получавате заплатата по карта, чувствате ли се крадци? И що за наглост да си я крадете цялата, вместо да чакате чинно работодателя ви да фалира.

От тези ли черпиш информация, бе, ахахаха:

Досието на Петър Манджуков е по-дебело от „Библията”, от „Война и мир”, от „Престъпление и наказание”, взети заедно. И си мисля дали преди църковното архонтство да се учреди архонтство за „специално, дългогодишно и ползотворно сътрудничество на Държавна сигурност”. Служи в структурите на ДС като секретен сътрудник, агент и нещатен сътрудник от 1974 до 1990 г. с псевдоними Пампоров и Омуртаг/ченгетата го изписват като Омортаг/, вербуват и го ръководят оперативните работници Милан Миланов, Иван Тошков, Георги Ничев, Людмил Пешев, Александър Маринов, Пламен Стайков, Любомир Банков, Венелин Петров и Гьончо Гьоков, които го водят из дебрите на Първо главно управление на ДС, после на Второ главно /II-IХ-V/, създали са му всички възможни справки, картони, картончета, а самият Манджуков–Папморов-Омуртаг оставя хиляди страници донесения, лични дела IА-27477 и работни дела IР-12883 и разбира се доста на брой документи за получени възнаграждения! Агент Пампоров-Омуртаг, въпреки закалката си на здрав и правоверен комунист, още в ония времена не е пропуснал да се възползва от достиженията на свободната пазарна икономика и да получава сериозни суми от оперативните работници, нищо чудно да мине сега, че така е изтощавал ДС икономически. Ченгетата пък стриктно отчитат всякакви разходи, направени за агента, СС или нещатния такъв – основно сметки от почерпки в ресторанти и кафенета, подаръчета, но най-много са разходните документи за плащане на ръка, кеш, в брой и то доста сериозни суми за времето си.

https://faktor.bg/bg/articles/petak-13/ ... -kole-1059

Долна работа, Делянски, долна :idea: ;)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 03 окт 2019 12:43

"ivo55"
1.Как точно можеш да се "насереш от цоцане" по времето на Лупи? :)

Иво, може ли да ми кажеш как дружеството стана собственост на Манджуков и Инджов или удобно забравяш. И тези пари, а и другите привлечени къде са похарчени. Много добре се знаем, тъй че по-кротко в коментарите. А думите на Карачанаков за "рестотото", забрави ли? И дали е бил само той? И не само това, а и няма да продължавам. Все пак съм "ЗА" Стойчо да се завърне при ясни условия, защото той го може и съм сигурен, че е способен да се "насере от ЗАСЛУЖЕНО цоцане".

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 03 окт 2019 12:46

Ок, "клюки" са - приемам, че си прав и си прав. Готов съм да преглътна Младенов мл. като анализатор, ще си затворя очите за треньорското верую на Стойчо - концентрация и мобилизация, но не мога да приема липсата на каквито и да е успехи в ЕКТ! Този треньор няма никакви успехи в Европа, а в момента там е истината! Там са парите, там е възможността да изградиш нещо. Отделно, няма как двамата Стойчовци да мелят брашно - единия трябва да не е в отбора...да се хванем ли на бас кой ще е този един след първата издънка?! Лично мен 6-7 поредни победи над Левски не ме топлят - нищо са, ако после идват Мура, Торпедо и прочие. Ако ще се превръщаме в Левски - най-големите ни успехи да са победи над вечния враг - ок, щом това иска мнозинството....Но дали това се иска?!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 03 окт 2019 12:53

Миланов, за Манджуков и Инджов предлагам първо ти да кажеш какво имаш предвид, за да мога или да се съглася с теб или да коментирам.

А относно "рестото" на Карачанаков какво да кажа? Той не казва, че е давал, или че му е искано "ресто". След като му пропада трансфер в Испания, за който си мечтаел, се разсърдва на Лъчо Танев и подписва с великия Мирчо Димитров. И както е добре известно кариерата му "потръгва". Вече благодарение на агента му (ако още е такъв) играе в поредния гранд след рекорден трансфер. Сещаш ли се кой е този футболен гранд?

Та за "рестото" на Карачанаков мога да кажа само, че е добре, че не го е дал и си го е спестил ... Сега може да го инвестира в учебници, че е умен и начетен точно колкото Гонзо. Иначе, на мен ми е симпатичен като футболист. Аз харесвам точно футболисти със самочувствие и амбиции, които не се плашат от "напечените" мачове.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 03 окт 2019 12:54

Kiril2681 написа:Ок, "клюки" са - приемам, че си прав и си прав. Готов съм да преглътна Младенов мл. като анализатор, ще си затворя очите за треньорското верую на Стойчо - концентрация и мобилизация, но не мога да приема липсата на каквито и да е успехи в ЕКТ! Този треньор няма никакви успехи в Европа, а в момента там е истината! Там са парите, там е възможността да изградиш нещо. Отделно, няма как двамата Стойчовци да мелят брашно - единия трябва да не е в отбора...да се хванем ли на бас кой ще е този един след първата издънка?! Лично мен 6-7 поредни победи над Левски не ме топлят - нищо са, ако после идват Мура, Торпедо и прочие. Ако ще се превръщаме в Левски - най-големите ни успехи да са победи над вечния враг - ок, щом това иска мнозинството....Но дали това се иска?!

Е сега газим в Европа, не мо`ат ни запрат.
Да не си помисли някой, че има значение дали имаш качествени играчи.
Младенов винаги го канят да спасява нещата при криза. Да събира някакви играи за 5-6 дена, бз подготовка, преди започване на сезона и да му продават всеки читав, за да закърпят ситуацията за още месец-два.

Спокойно, не мисля че има изобщо вариант да се върне.
Просто се дразня на клюкарките, които клеветят собствените си легенди и то за някакви дебилизми от типа "открадна си част от собствените си заплати".
Последна промяна от ivo55 на 03 окт 2019 12:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 окт 2019 12:57

Kiril2681 написа:Ок, "клюки" са - приемам, че си прав и си прав. Готов съм да преглътна Младенов мл. като анализатор, ще си затворя очите за треньорското верую на Стойчо - концентрация и мобилизация, но не мога да приема липсата на каквито и да е успехи в ЕКТ! Този треньор няма никакви успехи в Европа, а в момента там е истината! Там са парите, там е възможността да изградиш нещо. Отделно, няма как двамата Стойчовци да мелят брашно - единия трябва да не е в отбора...да се хванем ли на бас кой ще е този един след първата издънка?! Лично мен 6-7 поредни победи над Левски не ме топлят - нищо са, ако после идват Мура, Торпедо и прочие. Ако ще се превръщаме в Левски - най-големите ни успехи да са победи над вечния враг - ок, щом това иска мнозинството....Но дали това се иска?!

Е, той Стойчо не мина ли и през Ловеч ... не работиха ли заедно със СС ... :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 окт 2019 12:58

Направо ви се чудя как ви се пише за нероден Петко, сигурен съм че който и да стане треньор на ЦСКА ще се намери за какво да бъде оплют, само призовавам феновете на ЦСКА поне да се въздържат,достатъчно са ни обичайните клакьори.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 окт 2019 13:06

baraba написа:

Е, той Стойчо не мина ли и през Ловеч ... не работиха ли заедно със СС ... :roll:

Не беше ли при него, когато някакви австрийци ги пребиха 5:0? Гак или нещо подобно? :roll: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 окт 2019 13:07

djd написа:По-важно от избора на нов треньор е да анализират защо сменяме треньорите толкова често. Трябва да се осигурят нормални условия на работа. Явно да даваш заплатите навреме не е достатъчно. Има два типа треньори, които биха ни свършили работа - тип Сър Алекс и тип Пената. Силен авторитет или тарикат, който знае кога да натисне и кога да се прави на ударен.
Според мен ще е най-добре Гришата да не бърза, а да се поразтърси повече. Имаме си сега Добри, да му помогнат да се оправи с Бодура, Тиаго и Пинто и работата ще потръгне.

Абсолютно вярно! Киров, например, беше успешен и харесван в Ботев до момента, в който нещата В КЛУБА се вкиснаха. След това този успешен и харесван треньор започна да ниже загуби. И когато започна да казва някои истини(че искат от него с трици маймуни да лови) ръководството го изшупурка.
Нито един треньор, който и да е той, не може да работи в ненормална обстановка.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 окт 2019 13:09

Подбиха ми се пръстите да пиша едно и също, че с тази безумно честа смяна на треньори, няма никакъв ... ама никакъв начин да сглобим шампионски отбор или такъв, който да остави следа в ЕКТ ... няма начин!
Един треньор за да реализира на 100% моженето си, му трябват минимум 3-4 сезона , а не 3-4 месеца, крайно време е това да се проумее веднъж за винаги!
Последна промяна от baraba на 03 окт 2019 13:10, променено общо 1 път.
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”