Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ivan56 » 02 окт 2019 19:05

Регекампф е свободен 8-)
Гришата и без това си върти треньори с които е работил и в Ловеч.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 02 окт 2019 19:19

Защо не единият от съсобствениците да не стане старши треньор? :?: :idea: :lol:
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 02 окт 2019 19:22

Вярвате или не при Лупи си бяхте по-добре! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 окт 2019 19:44

Не знам за вас, ама за мен проблема е в таралежа, дето щеше да яде змиите. Пълно е с интриги около отбора.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 окт 2019 19:46

Старият треньор е новият треньор :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 02 окт 2019 19:49

Ганчев разполага с предостатъчно средства за клуб като ЦСКА, но ги изразходва нерационално, неслучайно нямаме позитивни резултати. ЦСКА и с 5-6 милона бюджет, не с двойно-тройно по-голям щеше да втори-трети. Да се чуди човек защо не желае да оптимизира работата в клуба, така че всички цесекари да сме доволни, включително самият той. ЦСКА има своята публиката, има легендите, скоро проблемът с активите окончатерно ще бъде решен, нужна е една малка, добронамерена стъпка към успеха. Не разбирам. :?: :geek:

Петрович трябваше да остане в ЦСКА до намирането на подходящ кандидат.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 окт 2019 20:13

miro_rz написа:Толкова в просто, Пламен Марков спортен директор а Стойчо Младенов треньор. Всчики други само в студиото да коментират мачовете ви. В Литекс им беше лесно ама тука с толкова крайни фенове и легенди даващи акъл за щяло и нещялно е трудна работа!

С колегата Тео какво се случва, липсва ми келеша! :?

Баче Тео е жив и здрав 8-) От време на време се събирам с него по мачове.Но не пише,не знам.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 02 окт 2019 20:34

delqnski47 написа:
miro_rz написа:Толкова в просто, Пламен Марков спортен директор а Стойчо Младенов треньор. Всчики други само в студиото да коментират мачовете ви. В Литекс им беше лесно ама тука с толкова крайни фенове и легенди даващи акъл за щяло и нещялно е трудна работа!

С колегата Тео какво се случва, липсва ми келеша! :?

Баче Тео е жив и здрав 8-) От време на време се събирам с него по мачове.Но не пише,не знам.

Така се прави а другите само чешем езиците тук!
[offtopic]е аз съм на майната си ама ходя тук там на някой мач![/offtopic]
Изображение

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 02 окт 2019 20:38

Martinez1948 написа:А как се стигна до този проблем ? Също е важно да се отговори !
А погледната от страни се вижда кристално чисто, че вие позволихте на най-големите селяни в БГ футбола ever да управляват безпрекословно !
3г. ги оставихте да си правят какво искат в спортно технически план, тук даже не включвам юридическата част.
Дучето днес много добре беше коментирал ситуацията в клубът ви, но за съжаление Дучето и най-голямата истина да каже вие ще почнете да го плюете дори и без да се вслушате и замислите какво е казал.

Офф, да, в последните 30 години сме всяка година шампиони, през година в групите я на ШЛ, я на ЛЕ, вадим юноши и ги продаваме за милиони, не- милиарди, собствениците ни милеят за клуба и поддържат стадиона, мислят в перспектива, развиват клуба. И от както дойде този лош селски Ганчев преди 3 години и въведе неговия селски модел всички тези благини изчезнаха изведнъж. А така добре си бяхме с "градския" модел на Божков, Титаните, Лупи и индийския любител на метали. Това 30 милиона за нищо ги нямахме. И треньорите не се сменяха постоянно, ама изобщо. И селекцията всеки път беше топ и ни един черен сме нямали. И не дължим има, няма 8 милиона лева на футболисти за неустойки. Защото всички бяха топ, никакви ментета нямахме. Само от Серия А и Висшата лига пазарувахме. И Дуче си имахме... и мъдрости от него попивахме. Такъв гениален човек, който умее да прави баналните клишета още по-банални и от колкото са. Сериозно, ако ще Ганчев през месец да сменя треньора още 5 години пак не може да нанесе толкова вреда, колкото всички преди него. Като/АКО дойде друг след него ще си има други кусури. Това е!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 окт 2019 20:48

При Титаните бяхме събрали футболисти много по-добри от най-добрия отбор на Лудогорец. Проблемът на Титаните беше, че си мислеха, че могат да въртят ЦСКА, както бизнеса си.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “ЦСКА”