Гришата и без това си върти треньори с които е работил и в Ловеч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
miro_rz написа:Толкова в просто, Пламен Марков спортен директор а Стойчо Младенов треньор. Всчики други само в студиото да коментират мачовете ви. В Литекс им беше лесно ама тука с толкова крайни фенове и легенди даващи акъл за щяло и нещялно е трудна работа!
С колегата Тео какво се случва, липсва ми келеша!
delqnski47 написа:miro_rz написа:Толкова в просто, Пламен Марков спортен директор а Стойчо Младенов треньор. Всчики други само в студиото да коментират мачовете ви. В Литекс им беше лесно ама тука с толкова крайни фенове и легенди даващи акъл за щяло и нещялно е трудна работа!
С колегата Тео какво се случва, липсва ми келеша!
Баче Тео е жив и здравОт време на време се събирам с него по мачове.Но не пише,не знам.
Martinez1948 написа:А как се стигна до този проблем ? Също е важно да се отговори !
А погледната от страни се вижда кристално чисто, че вие позволихте на най-големите селяни в БГ футбола ever да управляват безпрекословно !
3г. ги оставихте да си правят какво искат в спортно технически план, тук даже не включвам юридическата част.
Дучето днес много добре беше коментирал ситуацията в клубът ви, но за съжаление Дучето и най-голямата истина да каже вие ще почнете да го плюете дори и без да се вслушате и замислите какво е казал.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта