Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:От мен да знаете, докато Ганчев не даде интервю, в което да каже "уважаеми фенове, дадох възможност на досегашния екип в лицето на.. да реализира своята визия за представителния отбор. За съжаление липсата на каквито и да е резултати за всичките тези години показва, че съм сбъркал. В тази връзка правя тези и тези промени, делегирам права на този и този и им поставям следните цели..., като от моя страна декларирам, че ще следваме следния модел и програма за развитие ", всичко е пунта-мара, замазване на очи, бурсане на задници, спасяване на определени хора и печелене на време чрез изгаряне на поредния бушон - наивник.
miro_rz написа:Толкова в просто, Пламен Марков спортен директор а Стойчо Младенов треньор. Всчики други само в студиото да коментират мачовете ви. В Литекс им беше лесно ама тука с толкова крайни фенове и легенди даващи акъл за щяло и нещялно е трудна работа!
С колегата Тео какво се случва, липсва ми келеша!
HardWork написа:Проблемите не идват от треньора а.... !
Потребители, разглеждащи този форум: djd, Янис Зику и 10 госта