Martinez1948 написа:Сега е мъжко да се извиниш на тези, които си плюл и съдил за тези 2-3г. наричайки ги предатели, гов..а и тн.SLAP написа:Warped написа:Петрович твърдо е само за парите в ЦСКА -София. Поздравявам го
Пич, той и Г.Г е само за това в ЦСКА-София, ако щеш и цялата му прислуга с него.
Всичко е само за пари. Държавата му даде пари да купи емблемата(активите на ЦСКА(той можеше да го вдигне, за 20-30 години ама да го вдигне, ние щяхме да сме плътно зад клуба, но той предпочете далаверите и разпокъсването ни, Г.Г. НЕ ГО ЕБЕ ЗА ЦСКА ЗА ПУБЛИКАТА)), той ще вложи пари да построи молче с малко кокетно стадионче на мястоото на Армията, ще печели от там 30 години после ще е ред на държавата, която и без това ще взема длъсти пари под формата на данъци, акцизи и т.н.
Прост съм, тъп съм, трябваха ми 2-3 години за да го осъзная, мач не пропусках навън, у дома, карта всяка година си купувах, айде стига толкова....
Лъжите на Гриша лъскат една след друга съвсем друг е въпроса, че в този форум така се извъртат неща Гришата да се изкара по-голям светец от Исус....
Аз лично още от 2016г. се убеждавам, че тези, който подкрепят Гмото са антифенове на Левски и фенове на Гриша, а не на ЦСКА.
Но това си е мое мнение не ангажирам с него.
Снощи определено беше по-забавен, сега пак хвърляш просто думи. Какво обеща Гришата и не го изпълни? Обеща купи, титли и ШЛ, ли? Питам, щот съм забравил, увлечен в припознаването. И лично аз вече го написах - от ЦСКА съм, не от Гриша Ганчев, ти обаче...от кой си?!