Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kiril2681

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Kiril2681 » 01 окт 2019 15:05

Martinez1948 написа:
SLAP написа:
Warped написа:Петрович твърдо е само за парите в ЦСКА -София. Поздравявам го

Пич, той и Г.Г е само за това в ЦСКА-София, ако щеш и цялата му прислуга с него.
Всичко е само за пари. Държавата му даде пари да купи емблемата(активите на ЦСКА(той можеше да го вдигне, за 20-30 години ама да го вдигне, ние щяхме да сме плътно зад клуба, но той предпочете далаверите и разпокъсването ни, Г.Г. НЕ ГО ЕБЕ ЗА ЦСКА ЗА ПУБЛИКАТА)), той ще вложи пари да построи молче с малко кокетно стадионче на мястоото на Армията, ще печели от там 30 години после ще е ред на държавата, която и без това ще взема длъсти пари под формата на данъци, акцизи и т.н.

Прост съм, тъп съм, трябваха ми 2-3 години за да го осъзная, мач не пропусках навън, у дома, карта всяка година си купувах, айде стига толкова....
Сега е мъжко да се извиниш на тези, които си плюл и съдил за тези 2-3г. наричайки ги предатели, гов..а и тн.
Лъжите на Гриша лъскат една след друга съвсем друг е въпроса, че в този форум така се извъртат неща Гришата да се изкара по-голям светец от Исус....
Аз лично още от 2016г. се убеждавам, че тези, който подкрепят Гмото са антифенове на Левски и фенове на Гриша, а не на ЦСКА.
Но това си е мое мнение не ангажирам с него.

Снощи определено беше по-забавен, сега пак хвърляш просто думи. Какво обеща Гришата и не го изпълни? Обеща купи, титли и ШЛ, ли? Питам, щот съм забравил, увлечен в припознаването. И лично аз вече го написах - от ЦСКА съм, не от Гриша Ганчев, ти обаче...от кой си?!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 01 окт 2019 15:06

peliforewer написа:
SLAP написа:

Пич, той и Г.Г е само за това в ЦСКА-София, ако щеш и цялата му прислуга с него.
Всичко е само за пари. Държавата му даде пари да купи емблемата(активите на ЦСКА(той можеше да го вдигне, за 20-30 години ама да го вдигне, ние щяхме да сме плътно зад клуба, но той предпочете далаверите и разпокъсването ни, Г.Г. НЕ ГО ЕБЕ ЗА ЦСКА ЗА ПУБЛИКАТА)), той ще вложи пари да построи молче с малко кокетно стадионче на мястоото на Армията, ще печели от там 30 години после ще е ред на държавата, която и без това ще взема длъсти пари под формата на данъци, акцизи и т.н.

Прост съм, тъп съм, трябваха ми 2-3 години за да го осъзная, мач не пропусках навън, у дома, карта всяка година си купувах, айде стига толкова....

Това дето си го написал не е точно така, колите на Ганчев бяха купени след търг две години преди емблемата, няма как да имат нещо общо, просто плащането на емблемата и предаването на автомобилите се случиха в рамките на 1-2 месеца и това предизвика спекулациите от страна на сините фенове, а явно и не само на тях. Колкото до молчето, няма как да стане защото има забрана.Ако помислиш колко пари вкарва Ганчев в ЦСКА как си представяш че може да ги избие,че камо ли да е и на печалба,от футбол в България само се губи, дори и Домусчиев е на загуба защото приходите от ЛЕ не могат да покрият разходите за отбора въпреки екстрите които му осигуриха Община Разград за базите, въпреки че Държавата се прави на разсеяна и не си търси 56-те милиона лева от Корабостроителницата.

Вие падате от небето ...
ЦСКА е шибано влиание.
НИЕ СМЕ 1/3 БЪЛГАРИЯ.
Ако Г.Г. не беше с мафията дето ни "управлява" до сега да го бяха смачкали.
Всичко става с благословията на мафията, всичко става, защото той е час от нея.
Всичко става щото ДПС плаща и парите пак ще се върнат в ДПС.
Не случайно единия от собствениците е кандидат за кмет.

Точно затова и Дебелака ги събра всички "босове"..
Няма отбор от свинската група, който да няма собственик на каишка от мафията.
Виж за Божков не съм много убеден, щото ГРОБадциите го направиха твърде мнощен без да искат(едни закончета лобисти му гласуваха...), сега само могат да му предлагат пайчета за да им прави услуги(говедата).

И ти друже дето си се хванал да ми обясняваш че Г.Г. бил спечелил държавна поръчка преди две години, ти изобщо нямаш идея в коя страна живееш и как стават тук тия неща.

Не случайно на мутрите от Пловдив им дадоха стадиони за по лев на година концесия(ще сменят кмета, трябва пак да вземат града), не случайно и Хазайна на финансовия получи стадион за смешни пари концесии и строй сектори по евро проекти.

В България футбол няма, има лостове за манипулация и влияние.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 01 окт 2019 15:12

https://topsport.bg/cska/tsska-si-varna-emblemata-i-aktivite.html
Изглежда по казуса с активите, нещата отиват към логичен завършек. Дано няма някакви изненади в последния момент. Това бе едно от нещата, което Ганчев пое като ангажимент към феновете на ЦСКА.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 окт 2019 15:30

Число,сваляй емблемата :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 01 окт 2019 15:39

delqnski47 написа:Число,сваляй емблемата :lol:

Може да им се даде да я ползват под наем до края на първенството във втора лига, а после .... събличаййй! ;)
Последна промяна от Ozzimozzi на 01 окт 2019 16:06, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 01 окт 2019 15:43

Алооо, модератора, с това 47 в ника си на точно една бройка от това да нарушваш защитената марка "48". На косъм си от дело. :mrgreen:
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 окт 2019 15:48

SLAP написа:
peliforewer написа:
SLAP написа:

Това дето си го написал не е точно така, колите на Ганчев бяха купени след търг две години преди емблемата, няма как да имат нещо общо, просто плащането на емблемата и предаването на автомобилите се случиха в рамките на 1-2 месеца и това предизвика спекулациите от страна на сините фенове, а явно и не само на тях. Колкото до молчето, няма как да стане защото има забрана.Ако помислиш колко пари вкарва Ганчев в ЦСКА как си представяш че може да ги избие,че камо ли да е и на печалба,от футбол в България само се губи, дори и Домусчиев е на загуба защото приходите от ЛЕ не могат да покрият разходите за отбора въпреки екстрите които му осигуриха Община Разград за базите, въпреки че Държавата се прави на разсеяна и не си търси 56-те милиона лева от Корабостроителницата.

Вие падате от небето ...
ЦСКА е шибано влиание.
НИЕ СМЕ 1/3 БЪЛГАРИЯ.
Ако Г.Г. не беше с мафията дето ни "управлява" до сега да го бяха смачкали.
Всичко става с благословията на мафията, всичко става, защото той е час от нея.
Всичко става щото ДПС плаща и парите пак ще се върнат в ДПС.
Не случайно единия от собствениците е кандидат за кмет.

Точно затова и Дебелака ги събра всички "босове"..
Няма отбор от свинската група, който да няма собственик на каишка от мафията.
Виж за Божков не съм много убеден, щото ГРОБадциите го направиха твърде мнощен без да искат(едни закончета лобисти му гласуваха...), сега само могат да му предлагат пайчета за да им прави услуги(говедата).

И ти друже дето си се хванал да ми обясняваш че Г.Г. бил спечелил държавна поръчка преди две години, ти изобщо нямаш идея в коя страна живееш и как стават тук тия неща.

Не случайно на мутрите от Пловдив им дадоха стадиони за по лев на година концесия(ще сменят кмета, трябва пак да вземат града), не случайно и Хазайна на финансовия получи стадион за смешни пари концесии и строй сектори по евро проекти.

В България футбол няма, има лостове за манипулация и влияние.

Аз ти изкарвам факти които лесно могат да се проверят,естествено че Ганчев не е светец но ако беше така обвързан с мафията както твърдиш едва ли щеше да му откажат да си регистрира новото дружество когато ЦСКА започваше във В група, едва ли щяха да го карат да плаща милион и нещо лв годишен наем за базите, едва ли щеше да плати 4 пъти по-голяма сума за емблемата от първоначалната,щяха ли да посмеят Дунав да пишат доноси до УЕФА и да ни извадят минути преди да се тегли жребия за евротурнирите,явно голям мафиот ще е този Ганчев.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 окт 2019 15:50

ivo55 написа:Алооо, модератора, с това 47 в ника си на точно една бройка от това да нарушваш защитената марка "48". На косъм си от дело. :mrgreen:

Целият автобус фенове на тея отрепки ще дойдат да ми запалят къщата. :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 окт 2019 15:50

Нищо, поздрави на стареца, че цоца яко от ЦСКА. Неправин ищо и го боли ракията.
ГениАлен
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 окт 2019 15:57

Число,чакаме обжалването :lol:
Искам драма :!: :idea:
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”