Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kiril2681

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Kiril2681 » 01 окт 2019 12:55

ivo55 написа:Извиняай, ама това са несериозни работи. На колко години са били, когато са дошли и вярно ли мислиш, че не е имало оферти за Кешерю, Вандерсон и Марселиньо? Или за национала на Румъния, особено след онзи екшън дето даже и пази. Просто така се прави. Както един хирург по време на операция внимава де не прекъсне гръбначния стълб, така и сериозните отбори не си премахват сами гръбнака на първия състав, а го пазят на всяка цена.

За всичко друго сме на едно мнение. Включително за това, че не е нужно да ги държиш всики до пенсия. Ама не може да проадваш всеки при оферта над 500 000 евро. Не е сериозно. И видяхме до къде води.

Марселиньо - на 27, Моци - на 28, Вандерсон, най-млад, на 26, но му отне около година да се аклиматизира, Кешерю - на 29, почти на 30. На толкова са били. И да, казвам, че е имало оферти, но от Китай, Турция, Русия...Просто са си направили сметката - тук взимат добри пари и играят в ЕКТ ВСЯКА година, а там просто взимат добри пари. Въпрос на приоритети е.
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 окт 2019 13:01

„Благодаря ви, мои клиенти, че направихте щастливи много хора. Тези четири гола са част от Златната обувка”,
Изображение
Изображение
Изображение

8-) ALL HAIL THE EMPEROR :!: :!: :!: Честит юбилей :!: :idea:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 01 окт 2019 13:15

Kiril2681 написа:
ivo55 написа:Извиняай, ама това са несериозни работи. На колко години са били, когато са дошли и вярно ли мислиш, че не е имало оферти за Кешерю, Вандерсон и Марселиньо? Или за национала на Румъния, особено след онзи екшън дето даже и пази. Просто така се прави. Както един хирург по време на операция внимава де не прекъсне гръбначния стълб, така и сериозните отбори не си премахват сами гръбнака на първия състав, а го пазят на всяка цена.

За всичко друго сме на едно мнение. Включително за това, че не е нужно да ги държиш всики до пенсия. Ама не може да проадваш всеки при оферта над 500 000 евро. Не е сериозно. И видяхме до къде води.

Марселиньо - на 27, Моци - на 28, Вандерсон, най-млад, на 26, но му отне около година да се аклиматизира, Кешерю - на 29, почти на 30. На толкова са били. И да, казвам, че е имало оферти, но от Китай, Турция, Русия...Просто са си направили сметката - тук взимат добри пари и играят в ЕКТ ВСЯКА година, а там просто взимат добри пари. Въпрос на приоритети е.

Еми да де, дошли са в разцвета на силите си, а не на 30+ ;)
И сме единодушни, че оферти е имало. Аз не знам колко и от къде, но се равам, че теб те информират.
И ги задържа по 7-8 години и очевидно ще ги държи до края на кариерите им.
В Разград.
Демек е възможно.
Тоест, съгласен си с мен.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 01 окт 2019 13:25

ivo55 написа:
Kiril2681 написа:

Еми да де, дошли са в разцвета на силите си, а не на 30+ ;)
И сме единодушни, че оферти е имало. Аз не знам колко и от къде, но се равам, че теб те информират.
И ги задържа по 7-8 години и очевидно ще ги държи до края на кариерите им.
В Разград.
Демек е възможно.
Тоест, съгласен си с мен.

Тоест, съгласен съм с теб :) Просто вметнах, че причината да останат толкова време не са САМО парите! :)

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 01 окт 2019 13:35

Абе трябват си едно 15-20 млн евро бюджет. :mrgreen:

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 01 окт 2019 13:46

djd написа:Абе трябват си едно 15-20 млн евро бюджет. :mrgreen:

Да си дойдем на думата! :)

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 01 окт 2019 14:04

Warped написа:Петрович твърдо е само за парите в ЦСКА -София. Поздравявам го

Пич, той и Г.Г е само за това в ЦСКА-София, ако щеш и цялата му прислуга с него.
Всичко е само за пари. Държавата му даде пари да купи емблемата(активите на ЦСКА(той можеше да го вдигне, за 20-30 години ама да го вдигне, ние щяхме да сме плътно зад клуба, но той предпочете далаверите и разпокъсването ни, Г.Г. НЕ ГО ЕБЕ ЗА ЦСКА ЗА ПУБЛИКАТА)), той ще вложи пари да построи молче с малко кокетно стадионче на мястоото на Армията, ще печели от там 30 години после ще е ред на държавата, която и без това ще взема длъсти пари под формата на данъци, акцизи и т.н.

Прост съм, тъп съм, трябваха ми 2-3 години за да го осъзная, мач не пропусках навън, у дома, карта всяка година си купувах, айде стига толкова....

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 01 окт 2019 14:29

SLAP написа:

Пич, той и Г.Г е само за това в ЦСКА-София, ако щеш и цялата му прислуга с него.
Всичко е само за пари. Държавата му даде пари да купи емблемата(активите на ЦСКА(той можеше да го вдигне, за 20-30 години ама да го вдигне, ние щяхме да сме плътно зад клуба, но той предпочете далаверите и разпокъсването ни, Г.Г. НЕ ГО ЕБЕ ЗА ЦСКА ЗА ПУБЛИКАТА)), той ще вложи пари да построи молче с малко кокетно стадионче на мястоото на Армията, ще печели от там 30 години после ще е ред на държавата, която и без това ще взема длъсти пари под формата на данъци, акцизи и т.н.

Прост съм, тъп съм, трябваха ми 2-3 години за да го осъзная, мач не пропусках навън, у дома, карта всяка година си купувах, айде стига толкова....

Не се меся в неща, които не знам и за които мога само да предполагам, но я ми кажи....кой по-точно щеше да го чака 20-30 години?????? До момента са минали 3-4 и вече не го чакат, ти говориш за 20-30... Отделно, че някак не виждам как пък ще построи "молче" в Борисовата градина, но знае ли човек - ще поживеем, ще видим

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 окт 2019 14:43

SLAP написа:

Това дето си го написал не е точно така, колите на Ганчев бяха купени след търг две години преди емблемата, няма как да имат нещо общо, просто плащането на емблемата и предаването на автомобилите се случиха в рамките на 1-2 месеца и това предизвика спекулациите от страна на сините фенове, а явно и не само на тях. Колкото до молчето, няма как да стане защото има забрана.Ако помислиш колко пари вкарва Ганчев в ЦСКА как си представяш че може да ги избие,че камо ли да е и на печалба,от футбол в България само се губи, дори и Домусчиев е на загуба защото приходите от ЛЕ не могат да покрият разходите за отбора въпреки екстрите които му осигуриха Община Разград за базите, въпреки че Държавата се прави на разсеяна и не си търси 56-те милиона лева от Корабостроителницата.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 01 окт 2019 14:53

SLAP написа:

Сега е мъжко да се извиниш на тези, които си плюл и съдил за тези 2-3г. наричайки ги предатели, гов..а и тн.
Лъжите на Гриша лъскат една след друга съвсем друг е въпроса, че в този форум така се извъртат неща Гришата да се изкара по-голям светец от Исус....
Аз лично още от 2016г. се убеждавам, че тези, който подкрепят Гмото са антифенове на Левски и фенове на Гриша, а не на ЦСКА.
Но това си е мое мнение не ангажирам с него.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Върни се в “ЦСКА”