Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Dust
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Dust » 01 окт 2019 00:53

baraba написа:На всички ни е ясно, че дедо е временен вариант, не виждам с какво ще си помогнем в конкретния момент да го махнат ? През зимната пауза е разбираемо, новия ще си направи подготовка, ще има време за работа с играчите ... ама сега точно в този момент ?

В България всеки треньор е временен вариант, поне аз не се сещам някой да си е изкарал договора до края.
Той Петрович нали си проведе подготовката имаше време за работа и резултата е курац... така че това не е критерии.
В мига, в който всеки клуб почне даси плаща неустойки на уволнен треньор и ще секне тая идиотия ръководителите да правят най-голямата грешка, а именно да слушат феновете.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 01 окт 2019 00:56

goshev написа:
Kiril2681 написа:Ми, той стадиона така или иначе е празен, скоро няма да има кой да напсува като хората или ако има , то псувнята ще се чуе чак на В.Левски, поне да се направи нещо подобно :) Не знам как би реагирало "стадото", ако собственика излезе и си го каже в прав текст, нещо от рода на " Пичове, виждате че така не става, не върви добри - ще направя така и така, ще оставя този да бачка 2години.."?! Любопитно ми е как би се реагирало?

Според мен собсвениците искат спокойствие, за да си вървят покупко-продажбите и залаганията.Без тези кинти (които никак не са малко) няма кой да се хване да си хвърля парите на вятъра с български футбол.

Ами то няма никакви други приходи - уникален народ сме - не ходим да гледаме футбол, Диема не плащаме, коментаторите ни пречат, щото задължително са от другия отбор, обаче всички разбираме от футбол и всички знаем как да го оправим! :) Инак като купим една фланелка, 10 сезона я носим...докато се побира корема в нея :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 01 окт 2019 01:01

Dust написа:
baraba написа:На всички ни е ясно, че дедо е временен вариант, не виждам с какво ще си помогнем в конкретния момент да го махнат ? През зимната пауза е разбираемо, новия ще си направи подготовка, ще има време за работа с играчите ... ама сега точно в този момент ?

В България всеки треньор е временен вариант, поне аз не се сещам някой да си е изкарал договора до края.
Той Петрович нали си проведе подготовката имаше време за работа и резултата е курац... така че това не е критерии.
В мига, в който всеки клуб почне даси плаща неустойки на уволнен треньор и ще секне тая идиотия ръководителите да правят най-голямата грешка, а именно да слушат феновете.

Духче, на няколко ракии в повече съм, имам настроение дори за теб - хайде кажи нещо хубаво за ЦСКА, ей така, за да разнообразиш малко! :) :) Люпко подготовка не води, той е над тези неща ( и годинките му са доста в интерес на истината ), тогава само консултант го раздаваше!

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 01 окт 2019 01:03

Kiril2681 написа:Ей, един път да му се получи на Мартинес и ти го скастри! :) :) А утре кво триене го чака Делянски.... :) :)

Нека спи, че утре (вече днес) наистина бая работа го чака. :)

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 01 окт 2019 01:05

Kiril2681 написа:Ей, един път да му се получи на Мартинес и ти го скастри! :) :) А утре кво триене го чака Делянски.... :) :)

Делянката ако ми изтрие коментара е национален предател....
Само Гришата, Сан Стефанска България, ЦСКА и тесни п*чки.....
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 01 окт 2019 01:10

Martinez1948 написа:

Само Гришата, Сан Стефанска България, ЦСКА и тесни п*чки.....

За последните три съм съгласен, за първото...дали ще е той или не...разбираш ме, вярвам :) Но за трите - да!

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 01 окт 2019 01:11

Martinez1948 написа:

Само Гришата, Сан Стефанска България, ЦСКА и тесни.....

Е тук вече може да се каже, че формулира националния идеал за поколения напред - Широка България и тесни п*чки. :)

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 01 окт 2019 01:13

goshev написа:
Martinez1948 написа:

Е тук вече може да се каже, че формулира националния идеал за поколения напред - Широка България и тесни п*чки. :)

АМИН . НЕКА . ЩЕ
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 01 окт 2019 01:15

goshev написа:
Martinez1948 написа:

:) :) :) При това с лекота го направи...сега остава само да е за правилния отбор :) :)

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 01 окт 2019 01:27

Kiril2681 написа:
goshev написа:
Martinez1948 написа:

При това с лекота го направи...сега остава само да е за правилния отбор :) :)

Без това няма как да се случат нещата, ще провали бъдещето и мечтите на поколения млади българи. :(

Върни се в “ЦСКА”