Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Гледам Арда - Етър и си задавам въпроса, с какво Иван Караджов е по-слаб от Бусато?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
ivo55 написа:Трябва настина да си много глупав човек, за да не успееш за 4 години да схванеш, че проблемът на ЦСКА не е треньора, и че същите се ползват за бушони.Няма никакво значение далии ще го сменят. Нищо няма да се промени от това.
Мързи ме да търся други думи, за да напиша същото.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Dust написа:Гледам Арда - Етър и си задавам въпроса, с какво Иван Караджов е по-слаб от Бусато?
Ами сигурно не е по слаб от Бусато , дори личното ми мнение е, че е по слаб от Слави Петров и дори и от Илия Шаламанов ... Е, и ?

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
След вчерашния мач, в който отново се представихме потресаващо зле мисля, че положението при нас е безнадеждно. Така сме затънали в блатото на посредствеността, че излизане от него няма. ГГ явно няма намерение да променя кавото и да е било в управлението, следователно мъките на ЦСКА ще продължат. Песимист съм. Може би е нужен низ от колосални провали, за да вдене ГГ най-накрая, че така повече не може. Милионите, които дава в крайна сметка отиват в канала - успехи нямаме никакви, финансова възвръщаемост също. Губи се скъпоценно време. Цесекарите постепенно се отдалечават от отбора.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
CaptainBertorelli написа:Минавам само да си оставя мнението. Не съм чел нищо от предишните. Това ръководство имаше много добро действие, в лицето на НЕМ. Писах, че ще се каем като го уволнихме, но пак ще го пиша: ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ!
Миналата зима отидох по-далеч и дори прогнозирах, че НЕМ ще спечели титла преди ЦСКА. Дано греша.
Най-голямата грешка в управлението бе назначаването на г-н Консултантът за надзорник на Нестор.
От тогава се бачка само на парче!
За съжаление, бай Люпко остава поне до зимата, а 1254887-та директора ще продължават да се разписват във водомостите и да пълнят ложите.
Далеч съм от мисълта, че ГГ е тъп и не вдява какво се случва. Явно има нещо, което не знаем или не ни е ясно.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- damyanov1963
Абе къткайте си го Гришата, поне докат' ви напрай стадиона. Иначе не виждам защо правите трагедия от тая загуба. Крайно време беше и Берое да ви бие, още повече, че за този мач иалязоха крайно навити, а и публиката им непрекъснато ги подкрепяше, ваш'та нещо я нямаше.Иначе мога да кажа за Али Соу, че отдавна не съм гледал такъв нападател по родните терени.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Dust написа:Kiril2681 написа:Честно казано съм учуден от бездействието на Г. Ганчев - всякаш се опитва да управлява по западноевропейски модел - давам пари, но не се меся. Така в България просто не става! Колкото и да вярваш на някои хора, то те пак могат да те излъжат или да не покрият изискванията ти, очакванията ти.
Вярваш ли, че синът и СС ще вземат важно решение и похарчат дори ЕДИН лев без одобрението на ГГ.
Вярваш ли, че специално треньорите се избират от хора различни от ГГ?
Зная, че е трудно да си го кажете с думи, но към момента за невървежа на отбора ви не са виновни ни треньор, ни ръководство, ни лелките чистещи стадиона, главният виновник за състоянието са собствениците и ако продължат в същото русло ще започнат да затвърждават думите, че на сила са в отбора ви.
Ганчев от коя година и колко пъти се пробва все "насила" да вземе ЦСКА?
damyanov1963 написа:Абе къткайте си го Гришата, поне докат' ви напрай стадиона. Иначе не виждам защо правите трагедия от тая загуба. Крайно време беше и Берое да ви бие, още повече, че за този мач иалязоха крайно навити, а и публиката им непрекъснато ги подкрепяше, ваш'та нещо я нямаше.Иначе мога да кажа за Али Соу, че отдавна не съм гледал такъв нападател по родните терени.
Некадърен ли?
- damyanov1963
goshev написа:damyanov1963 написа:Абе къткайте си го Гришата, поне докат' ви напрай стадиона. Иначе не виждам защо правите трагедия от тая загуба. Крайно време беше и Берое да ви бие, още повече, че за този мач иалязоха крайно навити, а и публиката им непрекъснато ги подкрепяше, ваш'та нещо я нямаше.Иначе мога да кажа за Али Соу, че отдавна не съм гледал такъв нападател по родните терени.
Некадърен ли?
Ако намекваш за мене, аз не съм казал такова нещо, даже за пръв път го коментирам.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
peliforewer
- Контакти:
Тъй като темата за Берое-ЦСКА е заключена ще кажа няколко думи тук,Люпко като треньор сигурно е най-виновен за това което се случи,но футболистите ни бяха скандални,как си обяснявате от 17 отбелязани гола в шампионата имаме май само два през първото полувреме,това означава единствено че футболистите влизат в срещите отпуснати и когато нещата загрубеят се сещат че трябва да се поразмърдат,естествено че има двама-трима мохикани които се раздават на макс през цялото време но останалите са силни по социалните мрежи,по интервютата.В момента гледам Витоша-Локо Пд и се чудя защо Тиаго и Кери са в ЦСКА,а Георги Илиев не,на 38 години Илиев е с класи над така наречените звезди на ЦСКА.В момента в ЦСКА фразата много вожд,малко индианец важи в пълна сила,то не са директори,почетни президенти,треньори, консултанти,скаути които ако се филтрират сигурно ще се освободят доста пари за качествени футболисти.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...