Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Dust
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Dust » 30 сеп 2019 18:17

Гледам Арда - Етър и си задавам въпроса, с какво Иван Караджов е по-слаб от Бусато?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 30 сеп 2019 18:44

ivo55 написа:Трябва настина да си много глупав човек, за да не успееш за 4 години да схванеш, че проблемът на ЦСКА не е треньора, и че същите се ползват за бушони. :lol: Няма никакво значение далии ще го сменят. Нищо няма да се промени от това.

Мързи ме да търся други думи, за да напиша същото.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 30 сеп 2019 19:16

Dust написа:Гледам Арда - Етър и си задавам въпроса, с какво Иван Караджов е по-слаб от Бусато?

Ами сигурно не е по слаб от Бусато , дори личното ми мнение е, че е по слаб от Слави Петров и дори и от Илия Шаламанов ... Е, и ?
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 сеп 2019 19:49

След вчерашния мач, в който отново се представихме потресаващо зле мисля, че положението при нас е безнадеждно. Така сме затънали в блатото на посредствеността, че излизане от него няма. ГГ явно няма намерение да променя кавото и да е било в управлението, следователно мъките на ЦСКА ще продължат. Песимист съм. Може би е нужен низ от колосални провали, за да вдене ГГ най-накрая, че така повече не може. Милионите, които дава в крайна сметка отиват в канала - успехи нямаме никакви, финансова възвръщаемост също. Губи се скъпоценно време. Цесекарите постепенно се отдалечават от отбора.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 сеп 2019 20:17

CaptainBertorelli написа:Минавам само да си оставя мнението. Не съм чел нищо от предишните. Това ръководство имаше много добро действие, в лицето на НЕМ. Писах, че ще се каем като го уволнихме, но пак ще го пиша: ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ!

Миналата зима отидох по-далеч и дори прогнозирах, че НЕМ ще спечели титла преди ЦСКА. Дано греша.
Най-голямата грешка в управлението бе назначаването на г-н Консултантът за надзорник на Нестор.
От тогава се бачка само на парче!

За съжаление, бай Люпко остава поне до зимата, а 1254887-та директора ще продължават да се разписват във водомостите и да пълнят ложите.

Далеч съм от мисълта, че ГГ е тъп и не вдява какво се случва. Явно има нещо, което не знаем или не ни е ясно.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 сеп 2019 21:20

Абе къткайте си го Гришата, поне докат' ви напрай стадиона. Иначе не виждам защо правите трагедия от тая загуба. Крайно време беше и Берое да ви бие, още повече, че за този мач иалязоха крайно навити, а и публиката им непрекъснато ги подкрепяше, ваш'та нещо я нямаше.Иначе мога да кажа за Али Соу, че отдавна не съм гледал такъв нападател по родните терени.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 30 сеп 2019 21:29

Dust написа:
Kiril2681 написа:Честно казано съм учуден от бездействието на Г. Ганчев - всякаш се опитва да управлява по западноевропейски модел - давам пари, но не се меся. Така в България просто не става! Колкото и да вярваш на някои хора, то те пак могат да те излъжат или да не покрият изискванията ти, очакванията ти.

Вярваш ли, че синът и СС ще вземат важно решение и похарчат дори ЕДИН лев без одобрението на ГГ.
Вярваш ли, че специално треньорите се избират от хора различни от ГГ?
Зная, че е трудно да си го кажете с думи, но към момента за невървежа на отбора ви не са виновни ни треньор, ни ръководство, ни лелките чистещи стадиона, главният виновник за състоянието са собствениците и ако продължат в същото русло ще започнат да затвърждават думите, че на сила са в отбора ви.

Ганчев от коя година и колко пъти се пробва все "насила" да вземе ЦСКА?

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 30 сеп 2019 21:35

damyanov1963 написа:Абе къткайте си го Гришата, поне докат' ви напрай стадиона. Иначе не виждам защо правите трагедия от тая загуба. Крайно време беше и Берое да ви бие, още повече, че за този мач иалязоха крайно навити, а и публиката им непрекъснато ги подкрепяше, ваш'та нещо я нямаше.Иначе мога да кажа за Али Соу, че отдавна не съм гледал такъв нападател по родните терени.

Некадърен ли? :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 сеп 2019 21:40

goshev написа:
damyanov1963 написа:Абе къткайте си го Гришата, поне докат' ви напрай стадиона. Иначе не виждам защо правите трагедия от тая загуба. Крайно време беше и Берое да ви бие, още повече, че за този мач иалязоха крайно навити, а и публиката им непрекъснато ги подкрепяше, ваш'та нещо я нямаше.Иначе мога да кажа за Али Соу, че отдавна не съм гледал такъв нападател по родните терени.

Некадърен ли? :lol:

Ако намекваш за мене, аз не съм казал такова нещо, даже за пръв път го коментирам.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 сеп 2019 21:41

Тъй като темата за Берое-ЦСКА е заключена ще кажа няколко думи тук,Люпко като треньор сигурно е най-виновен за това което се случи,но футболистите ни бяха скандални,как си обяснявате от 17 отбелязани гола в шампионата имаме май само два през първото полувреме,това означава единствено че футболистите влизат в срещите отпуснати и когато нещата загрубеят се сещат че трябва да се поразмърдат,естествено че има двама-трима мохикани които се раздават на макс през цялото време но останалите са силни по социалните мрежи,по интервютата.В момента гледам Витоша-Локо Пд и се чудя защо Тиаго и Кери са в ЦСКА,а Георги Илиев не,на 38 години Илиев е с класи над така наречените звезди на ЦСКА.В момента в ЦСКА фразата много вожд,малко индианец важи в пълна сила,то не са директори,почетни президенти,треньори, консултанти,скаути които ако се филтрират сигурно ще се освободят доста пари за качествени футболисти.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “ЦСКА”