Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот MASTER_COOL » 29 юни 2025 15:30

Според моето скромно мнение привличането на Трима, но класни играчи ще ни гарантират поне топ 3! Това са 6-ца, 10-ка и едно крило!
Напълно достатъчни ще са да сме конкурентни на Левски, Черно Море, 1948 или Арда. Арда бяха напуснати от водещи играчи и нямам идея дали ще са на ниво.
Скоро заминавам на почивка, но се надявам на 12-ти като отида на откриването поне 2-ма да бъдат вече в състава.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 29 юни 2025 15:35

MASTER_COOL написа:Когато Томаш "пускаше" юношите в Турция в 89-та минута - ауу тоя Томаш не го ли е срам, голям нещастник

Сега Керкез пробва юношите и всички в един глас - с тия ли ще играем, ще изпаднем

Угодия няма. Няма друг такъв манталитет като българския.

Имаш право, но има няколко разлики. Първо, да ги пуснеш в 89-та минута трима накуп в мач без значение е подигравка- ако изобщо не ги беше пуснал нямаше да отнесе чак такъв хейт. Второ, говорим за НЯКОЛКО момчета като Петко и Чорбата- момчета, които ВЕЧЕ си тренираха редовно с първият отбор и даже имаха минути за него, сега говорим за МНОГО играчи на по 17-19, които е пределно ясно, че поне половината няма да помиришат първият отбор поне до следващата подготовка. Трето- зимата напусна само един основен играч и наложителни бяха максимум 3-4 трансфера. Сега напуснаха трима основни и са наложителни ПОНЕ 3-4 трансфера и паниката е далеч по-голяма, особено след като през зимата и никой не вярваше, че може верно да завършим пети, а сега знаем, че това е напълно възможно нещо.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 юни 2025 16:43

Официалното представяне на първия отбор на ЦСКА – футболисти и треньорски щаб, ще се състои на 12.07.2025 г. от 19:00 ч. на ст. „Васил Левски“.

Тогава тимът на Душан Керкез ще изиграе своята последна контрола от лятната подготовка срещу сръбския Раднички Ниш.

Събитието тази година ще е с допълнителна значимост, тъй като в същия ден своя 80-и юбилей празнува една от най-обичаните личности в историята ни – Димитър Пенев. На стадиона той ще бъде уважен от футболистите и публиката на ЦСКА. Заповядайте заедно да поздравим един от най-големите футболисти, треньори и хора, които имаме честта и удоволствието да познаваме. Очаквайте скоро още подробности за всичко, което сме планирали около годишнината на нашата легенда Димитър Пенев.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 29 юни 2025 16:59

gihuelo написа:
Tony_CSKA написа:Пътувах и не успях да гледам втората контрола. Въпросът ми е Скаршем и Лапоухов играха ли? Скаршем май не е играл и в двете контроли, а не съм чул нещо да е контузен, казано ли е нещо по въпроса?

Скаршем е контузен а Лапухов хвана дузпа.

Много благодаря.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 29 юни 2025 19:28

Майкоуу, сега видях, че утре играем с Хайдук Сплит. В нашата ситуация в момента тия и с юношите ще ни набият канчетата........

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 юни 2025 19:56

Нямам никаква идея, защо ви е толкова ниско свален гарда. Аз съм сигурен, че в официалните мачове състава ще е коренно различен без експерименти и няма да сме толкова трагични, колкото някои предричат. Най-малкото ще са на линия Ето'О и Скаршем, които за нашата смотана лига са класа. Пред тях Илиев или Чорбата. По крилата Локило и Бютучи. И това всичкото без нито едно ново попълнение.
Смеете ми се на мен за оптимизма, но ако се замислите вашето рязане на вени е повече от жалко и трагично.
Стига с тия контроли пичове. От над 20 години редовно присъствие като редови фен на ЦСКА - тенденцията винаги е била, когато бием яко в контролите, после в първенството трагедия. Няма да забравя една подготовка - бихме наред величия, идва първият кръг на Армията и морето ни отнесе с два гола.
Не е толкова трагично положението, убеден съм!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 29 юни 2025 22:02

Различни хора, различни разбирания.
Имайте малко уважение и толерантност един към друг.
.... и без това сме останали 10 човека на кръст в раздела.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 30 юни 2025 08:14

Red_Neck написа:Различни хора, различни разбирания.
Имайте малко уважение и толерантност един към друг.
.... и без това сме останали 10 човека на кръст в раздела.

+1

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 юни 2025 09:00

Бях напълно сигурен, че ако привлечем някого, то това ще е шведът! Време е да потърсим подходящи нови попълнения от Южна Америка! Или от Източна Европа! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “ЦСКА”