Според моето скромно мнение привличането на Трима, но класни играчи ще ни гарантират поне топ 3! Това са 6-ца, 10-ка и едно крило!
Напълно достатъчни ще са да сме конкурентни на Левски, Черно Море, 1948 или Арда. Арда бяха напуснати от водещи играчи и нямам идея дали ще са на ниво.
Скоро заминавам на почивка, но се надявам на 12-ти като отида на откриването поне 2-ма да бъдат вече в състава.
Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Когато Томаш "пускаше" юношите в Турция в 89-та минута - ауу тоя Томаш не го ли е срам, голям нещастник
Сега Керкез пробва юношите и всички в един глас - с тия ли ще играем, ще изпаднем
Угодия няма. Няма друг такъв манталитет като българския.
Имаш право, но има няколко разлики. Първо, да ги пуснеш в 89-та минута трима накуп в мач без значение е подигравка- ако изобщо не ги беше пуснал нямаше да отнесе чак такъв хейт. Второ, говорим за НЯКОЛКО момчета като Петко и Чорбата- момчета, които ВЕЧЕ си тренираха редовно с първият отбор и даже имаха минути за него, сега говорим за МНОГО играчи на по 17-19, които е пределно ясно, че поне половината няма да помиришат първият отбор поне до следващата подготовка. Трето- зимата напусна само един основен играч и наложителни бяха максимум 3-4 трансфера. Сега напуснаха трима основни и са наложителни ПОНЕ 3-4 трансфера и паниката е далеч по-голяма, особено след като през зимата и никой не вярваше, че може верно да завършим пети, а сега знаем, че това е напълно възможно нещо.
Официалното представяне на първия отбор на ЦСКА – футболисти и треньорски щаб, ще се състои на 12.07.2025 г. от 19:00 ч. на ст. „Васил Левски“.
Тогава тимът на Душан Керкез ще изиграе своята последна контрола от лятната подготовка срещу сръбския Раднички Ниш.
Събитието тази година ще е с допълнителна значимост, тъй като в същия ден своя 80-и юбилей празнува една от най-обичаните личности в историята ни – Димитър Пенев. На стадиона той ще бъде уважен от футболистите и публиката на ЦСКА. Заповядайте заедно да поздравим един от най-големите футболисти, треньори и хора, които имаме честта и удоволствието да познаваме. Очаквайте скоро още подробности за всичко, което сме планирали около годишнината на нашата легенда Димитър Пенев.
Тогава тимът на Душан Керкез ще изиграе своята последна контрола от лятната подготовка срещу сръбския Раднички Ниш.
Събитието тази година ще е с допълнителна значимост, тъй като в същия ден своя 80-и юбилей празнува една от най-обичаните личности в историята ни – Димитър Пенев. На стадиона той ще бъде уважен от футболистите и публиката на ЦСКА. Заповядайте заедно да поздравим един от най-големите футболисти, треньори и хора, които имаме честта и удоволствието да познаваме. Очаквайте скоро още подробности за всичко, което сме планирали около годишнината на нашата легенда Димитър Пенев.
gihuelo написа:Tony_CSKA написа:Пътувах и не успях да гледам втората контрола. Въпросът ми е Скаршем и Лапоухов играха ли? Скаршем май не е играл и в двете контроли, а не съм чул нещо да е контузен, казано ли е нещо по въпроса?
Скаршем е контузен а Лапухов хвана дузпа.
Много благодаря.
Майкоуу, сега видях, че утре играем с Хайдук Сплит. В нашата ситуация в момента тия и с юношите ще ни набият канчетата........
- MASTER_COOL
- Контакти:
Нямам никаква идея, защо ви е толкова ниско свален гарда. Аз съм сигурен, че в официалните мачове състава ще е коренно различен без експерименти и няма да сме толкова трагични, колкото някои предричат. Най-малкото ще са на линия Ето'О и Скаршем, които за нашата смотана лига са класа. Пред тях Илиев или Чорбата. По крилата Локило и Бютучи. И това всичкото без нито едно ново попълнение.
Смеете ми се на мен за оптимизма, но ако се замислите вашето рязане на вени е повече от жалко и трагично.
Стига с тия контроли пичове. От над 20 години редовно присъствие като редови фен на ЦСКА - тенденцията винаги е била, когато бием яко в контролите, после в първенството трагедия. Няма да забравя една подготовка - бихме наред величия, идва първият кръг на Армията и морето ни отнесе с два гола.
Не е толкова трагично положението, убеден съм!
Смеете ми се на мен за оптимизма, но ако се замислите вашето рязане на вени е повече от жалко и трагично.
Стига с тия контроли пичове. От над 20 години редовно присъствие като редови фен на ЦСКА - тенденцията винаги е била, когато бием яко в контролите, после в първенството трагедия. Няма да забравя една подготовка - бихме наред величия, идва първият кръг на Армията и морето ни отнесе с два гола.
Не е толкова трагично положението, убеден съм!
Различни хора, различни разбирания.
Имайте малко уважение и толерантност един към друг.
.... и без това сме останали 10 човека на кръст в раздела.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Различни хора, различни разбирания.
+1
- MASTER_COOL
- Контакти:
Бях напълно сигурен, че ако привлечем някого, то това ще е шведът! Време е да потърсим подходящи нови попълнения от Южна Америка! Или от Източна Европа! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!