Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
peliforewer
- Контакти:
Re: Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година
Да поздравим "Неутралния' , че отново "позна" за трансфера на Питас :) . Снощи във форума беше тиха синя нощ.Как два трансфера от събота и неделя накараха някои да се покрият :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
-
peliforewer
- Контакти:
Sens85 написа:Нямам търпение да ги видя в официален мач.
Скаршем и Линдсет отново не впечатлиха, Илиев една идея по-добре от обичайното, но пак недостатъчно.
Останалите ми направиха добро впечатление, за съжаление мъчим Чорбаджийски на тази позиция, но това е положението в момента.
Лапоухов раздава пасове по конец през целия терен!!!
Голям малшанс ни мъчи тази подготовка, то не бяха контузии, вируси, грипове, заплахи...
Линдсет е полезен с това, че може да играе и като дефанзивен и като офанзивен халф.Също така е здрав физически и не се плаши от единоборства.Това, че вчера изпусна две голови положения не е добре, но все пак намира начин да се отзове на добри позиции.Направи перфектна асистенция за гола на Панайотов, а да се надяваме, че в официалните срещи ще си вкарва положенията.Хубаво е, че се пускат млади български футболисти, но се видя, че в стремежа си да се докажат правят необмислени действия.Дано няма нищо сериозно с Лапеня, защото дълги тежки преговори, много пари щяха да отидат в канала заради едно безумно влизане с бутоните при безобидна ситуация в решен мач без голямо значение.Това го отдавам на голямото напрежение в тези млади момчета и желанието им да се докажат.
W84me ( Блатер) ..
- MASTER_COOL
- Контакти:
Дали не е време за схеми :mrgreen:
Според мен най-много да вземем още един нов, заместник на Фаетона !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Дали не е време за схеми :mrgreen:
Този път няма кой знае каква дилема при титулярите.
Това са ми стартовите 11 и второто да влязат Турицов-Вион, Петко-Кареасо, Локило-Тасев, Чорбаджийски-Шопов и Питас-Исека.
------------------------- Лапоухов --------------------------
Вион-------- Делова ------ Лапеня ------ Пинто
------------ Ето'о ------------------------ Кареасо --------
Тасев ------------------ Шопов -------------- Бютучи
----------------------------- Исека -----------------------------
Силно се надявам резултата да позволява смените да се извършат около 60 -тата минута не 85 -та.
MASTER_COOL написа:Дали не е време за схеми :mrgreen:
Според Тема спорт търсим вътрешен халф и ляв бек освен крилото, което е логично и за мен. Но реално и в центъра и от ляво имаме хора сега- Пинто, Санянг, Вион при нужда, а в средата имаме двамата норвежци и Петко. Т.е. не е на живот и смърт и ако вземем нещо там е нормално да има веднага и изходящо действие- примерно Санянг под наем и продажба на Линдсет или Скаршем.
Според мен ни чака интересна пролет, въпреки че за първенството нямаме много за какво да се борим. Мисля, че въпреки закъснялата селекция ще можем да видим в много по-голяма степен стила и философията на Томаш имплемтирани от играчите му.
Аз съм казвал тук, че състав на Томаш е много трудно да се познае и зависи от различни тактически прийоми.
Примерно ако използва Пинто да влиза като вътрешен халф вероятно ще му трябва другия бек в определени моменти да влиза навътре като цз в тройка с другите двама цз. Това е и причината да ги пуска в контролите като цз и Турицов и Вион. Тогава Вион може би ще е по-подходящ. Ако търси обаче по-голяма бързина и пробивност по фланговете ми се струва по-вероятно да заложи на Турицов.
Относно крилата ще се радвам да видя Тасев, но ме съмнява Томаш да му даде шанс като титуляр. Може и да пусне Илиан Илиев. По принцип на Бютучи също му липсва острота и рядко се надиграва ек на ек , поради което и на мен Тасев ми се струва по-подходящ, защото на него пък тези качества са му по-силни.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз съм почти готов да се обзаложа, че Тасев ще бъде преотстъпен под наем.
А вие титуляр го слагате :lol:
А вие титуляр го слагате :lol:
Винаги съм смятал, че крилата трябва да носят острота и да принуждават крайните защитници на противника да се прибират дълбоко.
Ако някой ме беше питал за Тасев преди подготовката, щях да кажа че не става...
За три полувремена той направи повече в това отношение от Илиев и Локило взети заедно.
Не виждам защо да няма място в отбора, та дори като втори избор.
Ако някой ме беше питал за Тасев преди подготовката, щях да кажа че не става...
За три полувремена той направи повече в това отношение от Илиев и Локило взети заедно.
Не виждам защо да няма място в отбора, та дори като втори избор.
-
peliforewer
- Контакти:
Тасев засега играе много солово и това едва ли се харесва на Томаш.Прочетох нещо което е плюс за Илиан Илиев-младши и може би обяснява защо Томаш го налага като титуляр.Илиев и Питас са играли в един отбор в Кипър и имат участие в 40 срещи заедно.
W84me ( Блатер) ..
Ако това е логиката, тогава е притеснително! Ил.Ил. е бил освободен от отбора му преди нас, а и при нас е доста слаб! Ако се цели някаква сработка с Питас...каква точно е сработката?! Единият е слаб футболист, а за другия тогава ще се надяваме да не е слаб в този случай!
ПП Сработка имаше при Шопов и Коялипу - единият правеше асистенции, а другият вкарваше! :)
ПП Сработка имаше при Шопов и Коялипу - единият правеше асистенции, а другият вкарваше! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз пък си мисля, че в главата на Томаш в момента се върти нещо подобно :
-------------------Лапоухов-------------------
-Вион------Лaпeня------Делова----Пинто-
---------------Ето'О------Линдсет------------
---------------------Шопов---------------------
----Локило--------Питас------------Бютучи-
Кареасо не мисля, че ще е титуляр.
Имаше едно изказване на Томаш преди лагера и хич не беше положителнo.
Съставчето никак не е зле и би трябвало да е достатъчно за победи с/у съперниците с изключение на Лудогорец.
-------------------Лапоухов-------------------
-Вион------Лaпeня------Делова----Пинто-
---------------Ето'О------Линдсет------------
---------------------Шопов---------------------
----Локило--------Питас------------Бютучи-
Кареасо не мисля, че ще е титуляр.
Имаше едно изказване на Томаш преди лагера и хич не беше положителнo.
Съставчето никак не е зле и би трябвало да е достатъчно за победи с/у съперниците с изключение на Лудогорец.