Без цензура (Припс 2021 синя родопчанка). Fake agent +18

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без Цензура. (Припс 2021 Синя Родопчанка). Fake agent +18

Мнениеот delqnski47 » 31 авг 2021 11:53

Warped написа:Като разбереш какво значи дискриминация, тогава :lol:

Окей .
Защо се ''ограничават'' неваксинирани ? Така по - става.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 31 авг 2021 11:55

За населението на Израел има много подробна информация тук
https://www.worldometers.info/world-population/israel-population/
Относно ефиктивността на ваксинацията, има много интересно изследване точно в Израел.
https://www.flagman.bg/article/248412
Ваксинацията срещу КОВИД трябва да си е личен избор на всеки, а не да се налага принудително чрез рестриктивни мерки за неваксинираните.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 31 авг 2021 12:00

Аз съм против ограничения.
Какво ше ми се прават тия ве.
Я им врътни едно съдче в Страсбург, едни + 100 хилки ще си .
Минимум
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 авг 2021 12:01

Warped написа:Аз съм против ограничения.
Какво ше ми се прават тия ве.
Я им врътни едно съдче в Страсбург, едни + 100 хилки ще си .
Минимум

Защо трябва да ме ограничават, при положение че си някъв психясал хипохондрик ? :roll: Стой си вкъщи, сложи си 5 маски, може един кондом на главата да си сложиш и си стой там :arrow:

Аз ако съм хипохондрик ще си стоя вкъщи и няма да ходя при съседа да го следя дали излиза !? :lol: И без тва сте малцинство в България.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 31 авг 2021 12:03

Dust написа:От тази статия идеално се разбира, че ваксините си вършат работата, изнесени са доста статистически данни.
Имат 1,1 милиона неваксинирани които отговарят на условия за ваксиниция и като се добави по-заразния вариант на вируса е съвсем нормално неваксинираните да се заразяват.
Ваксинита не спира разпространението, а те пази ако все пак се заразиш да изкараш леко инфекцията, каквато е и целта на всяка ваксина от този тип (противогрипните).
Тежките им случай при неваксинираните са 1,6 на 100 000, а ако е ваксиниран 0,5 на 100 000, то ест на 200 000 ваксинирани ще има ЕДИН, който въпреки ваксината да изкара една по-тежка инфекция.

Като се има предвид гъстотата на население в Израел е свъсем нормално да има голям брои новозаразение.

Да де, ама ти ми твърдиш, че ако си ваксиниран, хептен няма да се заразиш, което не е вярно.

Статията я пуснах, заради статистическите данни на броя ваксинирани, които поне са верни, останалата част от нея е проваксърска манипулация. Щото, ако четеш помежду редовете, в даден момент ще си дадеш сметка, че за да може 10-15% неваксинирани да дават същата дневна смъртност и дневна бройка заразени като при есента на миналата година, когато 100% са били неваксинирани, то или делта вариантът трябва да е 8-10 по-заразен и с по-голяма смъртност, което очевидно не е така, или в тея "стъкмистики" реалният брой на ваксинирани заразени и починали е доста по-голям, отколкото се дава.

Факт е, че ваксината пази от по-тежко протичане, но реалното съотношение за това как отделните групи вак/невак изкарват заболяването, е доста по-различно от това, което се представя.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 авг 2021 12:04

Ваксинираните заразяват .
Неваксинираните заразяват .
Защо вторите се ограничават ? :lol:
Бях чул, че първите били по малко заразяващи . С колко по малко заразяващи ? 0.000000004 процента ли ? :lol: Браво...
Защо вирусът се предава на касата на заведението, а не на масите до касата :?: Логиката на мерките.
Живеем в свят пълен с психопати :idea:
Sofia.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 31 авг 2021 12:35

Какъв хипохондрик ме иЗкара :lol: понеже ти се е*авам , че се оплакваш :lol:
Аз съм против да стягат мерките, защото сегашните НЕ се спазват.
През летото обиколих северна България (Видин до Русе) 2 пъти, човек спазващ мерките не съм видял.
ТВа за мен значи, че и да са по строги разлика няма да има, все ще върви нагоре пандемията.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 31 авг 2021 12:39

delqnski47 написа:Някой може ли да ми обясни на прост език като за мене защо се дискриминират неваксинирани ?
Каква е причината ? Благодаря.

По важния въпрос е защо се дескриминират преболедувалите от ваксинираните? До някъде е разбираемо да има ограничение на нито ваксинираните и нито преболедувалите, защото най - малко здр. система няма да издържи.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 авг 2021 12:40

realno написа:
delqnski47 написа:Някой може ли да ми обясни на прост език като за мене защо се дискриминират неваксинирани ?
Каква е причината ? Благодаря.

По важния въпрос е защо се дескриминират преболедувалите от ваксинираните? До някъде е разбираемо да има ограничение на нито ваксинираните и нито преболедувалите, защото най - малко здр. система няма да издържи.

Здр. система не издържа, защото половината хоспитализирани, които не са в интензивното, няма нужда да са там :!: :!:
И това е факт, казва го човек, който е началникът на Ковид отделение.
Пълнят леглата с хора с настинка . Еми нормално........ замислете се малко :arrow:
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 авг 2021 12:44

Warped написа:Какъв хипохондрик ме иЗкара :lol: понеже ти се е*авам , че се оплакваш :lol:
Аз съм против да стягат мерките, защото сегашните НЕ се спазват.
През летото обиколих северна България (Видин до Русе) 2 пъти, човек спазващ мерките не съм видял.
ТВа за мен значи, че и да са по строги разлика няма да има, все ще върви нагоре пандемията.

Какво има да спазваш на ''Маска на касата, но на масата до касата - не'' ?!?! :lol: :lol:
Абе верно са ви изпилили мозъците
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”