Warped написа:Като разбереш какво значи дискриминация, тогава
Окей .
Защо се ''ограничават'' неваксинирани ? Така по - става.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Warped написа:Като разбереш какво значи дискриминация, тогава
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Аз съм против ограничения.
Какво ше ми се прават тия ве.
Я им врътни едно съдче в Страсбург, едни + 100 хилки ще си .
Минимум
Dust написа:От тази статия идеално се разбира, че ваксините си вършат работата, изнесени са доста статистически данни.
Имат 1,1 милиона неваксинирани които отговарят на условия за ваксиниция и като се добави по-заразния вариант на вируса е съвсем нормално неваксинираните да се заразяват.
Ваксинита не спира разпространението, а те пази ако все пак се заразиш да изкараш леко инфекцията, каквато е и целта на всяка ваксина от този тип (противогрипните).
Тежките им случай при неваксинираните са 1,6 на 100 000, а ако е ваксиниран 0,5 на 100 000, то ест на 200 000 ваксинирани ще има ЕДИН, който въпреки ваксината да изкара една по-тежка инфекция.
Като се има предвид гъстотата на население в Израел е свъсем нормално да има голям брои новозаразение.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
delqnski47 написа:Някой може ли да ми обясни на прост език като за мене защо се дискриминират неваксинирани ?
Каква е причината ? Благодаря.
realno написа:delqnski47 написа:Някой може ли да ми обясни на прост език като за мене защо се дискриминират неваксинирани ?
Каква е причината ? Благодаря.
По важния въпрос е защо се дескриминират преболедувалите от ваксинираните? До някъде е разбираемо да има ограничение на нито ваксинираните и нито преболедувалите, защото най - малко здр. система няма да издържи.
Warped написа:Какъв хипохондрик ме иЗкарапонеже ти се е*авам , че се оплакваш
![]()
Аз съм против да стягат мерките, защото сегашните НЕ се спазват.
През летото обиколих северна България (Видин до Русе) 2 пъти, човек спазващ мерките не съм видял.
ТВа за мен значи, че и да са по строги разлика няма да има, все ще върви нагоре пандемията.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта