24 кръг Левски София - ЦСКА София FT 2:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: 24 кръг Левски София - ЦСКА София FT 2:1
ей смехар кажи ти като си толкова отворен защо апостола беше на полувина разгънат деба хулиганите ви
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- Red_Girl
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:ей смехар кажи ти като си толкова отворен защо апостола беше на полувина разгънат деба хулиганите ви
Те първо го обесиха, са го разчлениха. Нищо ново...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:ей смехар кажи ти като си толкова отворен защо апостола беше на полувина разгънат деба хулиганите ви
Освен ,че ви закрихме на терена ви закрихме и на трибуните, победата ни е пълна а вие и наглеете! Върнете пердетата на училището дето го окрадохте да си правите знамена гамени!!!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Red_Girl написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:ей смехар кажи ти като си толкова отворен защо апостола беше на полувина разгънат деба хулиганите ви
Те първо го обесиха, са го разчлениха. Нищо ново...
И това го казват хора които не спират да викат Кур за Левски! Що за лицемерие!
- Red Warrior
- Контакти:
Theos написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:ей смехар кажи ти като си толкова отворен защо апостола беше на полувина разгънат деба хулиганите ви
Освен ,че ви закрихме на терена ви закрихме и на трибуните, победата ни е пълна а вие и наглеете! Върнете пердетата на училището дето го окрадохте да си правите знамена гамени!!!
Стига си го повтарял това във вашия и нашия форум, че ми втръсна като политическа реклама!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red_Girl
- Контакти:
Theos написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:ей смехар кажи ти като си толкова отворен защо апостола беше на полувина разгънат деба хулиганите ви
Ти си болен. Както се казва: Тези, Онези, Директиви.. От толкоз хероин мозъците са ви криви.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Ники Александров сбърка. Не взехте дубъл, требъл взехте. Изглежда нещо като това oIo
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- dreben23
- Контакти:
Хора, кога ще прогледнете за истината? Покрай цялата еуфория за този мач всички пропуснахме култово интервю на Гриша Ганчев тази вечер- от него става ясно всичко за българския футбол, но най-много ме изуми СМС-а, който е получил от истинския собственик на синия отбор и всъщност, основния въпрос тук е кой е той както и разбира се съдържанието на прословутия СМС. Доста интересно и пикантно ми се струва това интервю. http://www.novsport.com/news573431_1003.html
Но комент!
Но комент!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Хора, кога ще прогледнете за истината? Покрай цялата еуфория за този мач всички пропуснахме култово интервю на Гриша Ганчев тази вечер- от него става ясно всичко за българския футбол, но най-много ме изуми СМС-а, който е получил от истинския собственик на синия отбор и всъщност, основния въпрос тук е кой е той както и разбира се съдържанието на прословутия СМС. Доста интересно и пикантно ми се струва това интервю. http://www.novsport.com/news573431_1003.html
Но комент!
Изумявай се новобранка

Докато има рибоци , ще има и рибари