Четвърто, може ли община Бургас да изплати дълга си към Титан АС срещу акциите си в Черноморец.Пето , може ли Титан АС да ги прехвърли на Титан спорт, а Титан спорт от своя страна да си плати задълженията по договора с Платини , като им даде част от същите тези акции?Шесто, може ли като съсобственик на Черноморец Митьо Гърнето да уволни при това положение адвокат Киряков по непригодност? Седмо ,може ли Титан да се откаже от участие в А група с Черноморец понеже нямаш право на два клуба с един и същ собственик?
Какво правим при това положение? Отиваме да си играем в Айтос най- вероятно?
Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА
Кашчей написа:svetlan написа:Кашчей написа:[Не смесвай Община Бургас с Черноморец и ТИТАН-АС с ЦСКА!
Ако общината дължи пари на ТИТАН-АС, то това не означава, че Черноморец дължи нещо на ЦСКА!
Юристи!
1.Никога не съм имал претенции да бъда юрист!!!
2.Никога не съм имал претенции да бада и философ като теб!!!
3.Въпроса ми е:дължи ли единият равноправен собственик на Черноморец пари на Титан???????????????????????????
Въпросът ти е много наивен (за да не кажа глупав)!Какво общо има дългът на общината към Титан, с дългът на ЦСКА към Черноморец, след като иде реч за различни юридически субекти?
Да бе, съвсем различни субекти са. Собствениците на ЦСКА и на Черноморец нямат нищо общо с ЦСКА и Черноморец. Юридически, технически и практически.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
quote="Кашчей"][]
За последно ти обяснявам, като на Градев:
Титан-АС не е ЦСКА-това едно
Община Бургас не е Черноморец-това две
Дългът (евентуално) на община Бургас към Титан -АС, не е дълг на Черноморец към ЦСКА-това три и последно!
Пп-Не се и надявам, че ще го разбереш, но съм длъжен да ти го напиша.[/quote]Ако общината дължи пари на ТИТАН-АС, то това не означава, че Черноморец дължи нещо на ЦСКА!
По инат си от това магаре дето си го барнал
А въпросът ми не е толкова сложен за разбиране!
Титан-АС не е ЦСКА-това едно-вярно/ЦСКА е длъжник на Титан АС
Община Бургас не е Черноморец-това две-също е върно,много ясно!!!
Дългът (евентуално) на община Бургас към Титан -АС, не е дълг на Черноморец към ЦСКА-това три и последно!-И това е вярно!!!
А червеничкото означава ли че отговора на вапросът ми е ДА?
Дългът (евентуално) на община Бургас към Титан -АС, не е дълг на Черноморец към ЦСКА-това три и последно!
Пп-Не се и надявам, че ще го разбереш, но съм длъжен да ти го напиша.[/quote]Ако общината дължи пари на ТИТАН-АС, то това не означава, че Черноморец дължи нещо на ЦСКА!
Дългът (евентуално) на община Бургас към Титан -АС, не е дълг на Черноморец към ЦСКА-това три и последно!-И това е вярно!!!
А червеничкото означава ли че отговора на вапросът ми е ДА?
vaskonti написа:Кашчей написа:svetlan написа:
1.Никога не съм имал претенции да бъда юрист!!!
2.Никога не съм имал претенции да бада и философ като теб!!!
3.Въпроса ми е:дължи ли единият равноправен собственик на Черноморец пари на Титан???????????????????????????
Въпросът ти е много наивен (за да не кажа глупав)!Какво общо има дългът на общината към Титан, с дългът на ЦСКА към Черноморец, след като иде реч за различни юридически субекти?
Да бе, съвсем различни субекти са. Собствениците на ЦСКА и на Черноморец нямат нищо общо с ЦСКА и Черноморец. Юридически, технически и практически.
Собствениците може да са едни и същи, но Черноморец и ЦСКА са различни юридически лица, различни от Община Бургас и ТИТАН-АС.Ако ТИ не го разбираш това, какво остава за такива наивници, като Светлан, Онегавон,Пърсивал и сие кохорта от вашите фенове?!?
Община Бургас няма никакви технически и юридически отношения с ЦСКА.От своя страна, ТИТАН -АС няма никакви отношения с Черноморец.Връзки има между Черноморец и ЦСКА, и между Община Бургас и ТИТАН-АС.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Ако общината дължи пари на ТИТАН-АС, то това не означава, че Черноморец дължи нещо на ЦСКА!svetlan написа:quote="Кашчей"][]
Пп-Не се и надявам, че ще го разбереш, но съм длъжен да ти го напиша.
А червеничкото означава ли че отговора на вапросът ми е ДА?[/quote]
Не, червеничкото нищо не означава.Това е само хипотеза, която развявате из нета, за дълг на всяка община към Титан, към чийто отбор ЦСКА има неуредени плащания!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Попитахте нещо може ли да стане теоретично или не ? Аз съм икономист и ти казвам,че това което съм написал може да стане, 4млн са много повече от 540 хил. с ДДС.Както нямат нищо общо може и да се намерят доста общи неща стига да знаеш как да ги свържеш.
[quote="КашчейНе, червеничкото нищо не означава.Това е само хипотеза, която развявате из нета, за дълг на всяка община към Титан, към чийто отбор ЦСКА има неуредени плащания![/quote]
А за хипотезата,че ЦСКА дължи пари на Черноморец нещо да кажеш?Всъщност прав си-три хиляди и няколко евро-процент от трансфера на Платини
!
А за хипотезата,че ЦСКА дължи пари на Черноморец нещо да кажеш?Всъщност прав си-три хиляди и няколко евро-процент от трансфера на Платини
svetlan написа:[quote="КашчейНе, червеничкото нищо не означава.Това е само хипотеза, която развявате из нета, за дълг на всяка община към Титан, към чийто отбор ЦСКА има неуредени плащания!
А за хипотезата,че ЦСКА дължи пари на Черноморец нещо да кажеш?Всъщност прав си-три хиляди и няколко евро-процент от трансфера на Платини :lol: ![/quote]
В света май вие сте единственият отбор, който продава играч за 10 000 евро и след 5 месеца го купува обратно за 50 00 евро, плюс друг играч.Всяка нормална данъчна служба би се заинтересувала, но не и подопечните на цесекаря Кр. Стефанов
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:svetlan написа:[quote="КашчейНе, червеничкото нищо не означава.Това е само хипотеза, която развявате из нета, за дълг на всяка община към Титан, към чийто отбор ЦСКА има неуредени плащания!
А за хипотезата,че ЦСКА дължи пари на Черноморец нещо да кажеш?Всъщност прав си-три хиляди и няколко евро-процент от трансфера на Платини :lol: !
В света май вие сте единственият отбор, който продава играч за 10 000 евро и след 5 месеца го купува обратно за 50 00 евро, плюс друг играч.Всяка нормална данъчна служба би се заинтересувала, но не и подопечните на цесекаря Кр. Стефанов
Я по-добре смятай колко печелим от този трансфер!Последната вноска от колко хиляди евро отпада!Ами заплатата от поне 20000евро?Ами всичките други ЕВЕНТУАЛНИ бонуси?Не за 10000евро,за едно евро щях да го продам
- dreben23
- Контакти:
Колеги, Кашчей още търси пари... 
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)