(ЛЕ) ЦСКА - Мура - 1:1 FT (0:0)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: (ЛЕ) ЦСКА - Мура - 1:1 FT (0:0)

Мнениеот mad forest » 26 юли 2012 22:42

Пак старата песен на нов глас! От 20 години нямаме футбол, а ЦСКА и Левски са тук! Жалкото е, че покрай вас разбрахме и ще помним отбора на Мура, който даже не помня от коя държава е! Боже опази ни от тези трагикомични традииции и жалка история, която написахте и продължавате да пишете последните 20 години! Яд ме е, че се издънихте така, но не мога да не го кажа, жалки сте!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 юли 2012 22:42

не се ядосвайте.те не заслужават нашето внимание и ядосване.слаби бяхме и заслужено паднахме.с тия играчи и това ръководство толкова !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 26 юли 2012 22:43

***cska*** написа:В момента плача и се чудя - възможно ли е това?
Верно че мастичката ми е в повече,но това което днеска се случи,е абсолютно очаквано и резонно(поне за мен де)!
Странно че още преди първия ни мач имах това - гадно чувство... :oops: Сега недоумявам защо не пуснах един фиш,но щеше да бъде чисто кощунство.Все пак:"Надеждата умира последна",та така и аз не посмях да "Богохулствам "и дърпам "Дявола за опашката".
Но уви,това което трябваше се случи. :x
Незнам дали в тоя случай не е в сила:"Всяко зло за добро"?
Може сам да се надяваме.
ДАНО!

Пич, след като си ЦСКА-р никога няма да заложиш срещу нашите, това е нормално. Поздравления. Дано да се порменят нещата... По-жалки не сме били.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 26 юли 2012 22:44

Предпочитам да фалираме, отколкото "боклуците" да са ни собственици. Да пукнат дано. Това не е ЦСКА, това не е моят ЦСКА, който аз обичам, подкрепям, милея и плача за него. Това е някакъв аматьорски отбор с футболисти и ръководители аматьори. Не мисля, че ние феновете на ЦСКА заслужаваме това! Наистина този ЦСКА може да те накара да плачеш, но не и от радост! Написахме най-срамната страница в цялата ни история! СРАМ!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 26 юли 2012 22:44

mad forest написа:Пак старата песен на нов глас! От 20 години нямаме футбол, а ЦСКА и Левски са тук! Жалкото е, че покрай вас разбрахме и ще помним отбора на Мура, който даже не помня от коя държава е! Боже опази ни от тези трагикомични традииции и жалка история, която написахте и продължавате да пишете последните 20 години! Яд ме е, че се издънихте така, но не мога да не го кажа, жалки сте!

А вие не сте жалки , а? Да се върнете в 15 мин да пазите резултат ! Да падате последните минути при всяко побутване , сами сте си виновни !
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 26 юли 2012 22:46

„Спомнете си какво повтарях през последните два месеца и ще разберете нещата. Липсва ни класа, какво да коментираме повече.
Виждате колко положения създадохме, въпреки че играхме много слабо през втората част, но като не вкараш, ще ти вкарат. ЦСКА винаги се цели нависоко, но… много е тежко”, коментира Младенов.
„Мен ме е срам да погледна публиката, те бяха нашият най-добър играч. Жалко за тия хора, които дойдоха. Защото тази игра е за тях, не е нито за мен, нито за собствениците, нито за никой. Тя е за феновете! Така повече не може да продължава да се живурка! Трябва да падат глави”, разкрещя се Екзекутора.
„Ако ме оставят, ще отрежа много глави, да знаете. Трябва нещата да се назоват такива, каквито са. Не може да има хора, които са в ЦСКА и не можем да ги изгоним с години.
Аз ги гоня, те после се връщат. Нека бъда ясен. Отговорността е моя. Аз не бягам от отговорност, но половината нашите играчи не са картотекирани. Това не е моят състав. Това не е моят отбор!
Ред в нашата къща ще има, но ми трябва качество. Искам хора, които да градят играта. Селекцията трябваше да бъде готова преди много време, а ние още не сме приключили. Аз и моите помощници не отидохме да видим нито един играч на живо.
Не може да се прави селекция по телевизията. Не може търговският директор (Георги Павлов) да говори с играчите, които аз съм освободил и да ги връща.ЦСКА не е сиропиталище, който не става - да си занимава. Омръзна ми! Ще стискам зъби, от толкова стискане може да ми се изпочупят зъбите, но ще остана.
Ще остана, защото единственото желание на публиката е да не си тръгвам. Ако ще да ме изгонят, но аз да не си тръгвам. И аз ще изпълня това желание.
Срамно е, не е нормално ЦСКА да бъде елиминиран от такъв клуб, без традиции, но в спорта си има закономерности, както на терена, така и извън него.
С един рязък завой в момента можем да постигнем това, което всички искаме, но трябва да падат глави”, допълни Младенов.

„Не знам кой е виновен за отпадането, но аз не съм играл на терена”, заяви Митко Борисов след срещата с Мура. „За мен това е най-срамния мач на ЦСКА, откакто аз гледам този отбор.
Не се чувствам добре, като ръководител на този клуб, но какво мога да направя? Освен да постъпя като Коко Динев и да ще спра да издържам клуба. Готов съм да им дам акциите на привържениците, това ли искате да направя?
Вижте какво е нивото на нашите играчи! Имаме 37 на щаб, а от тях 7 са под наем, 6 са освободени. После нямаме достатъчно. Ами, как да имаме, като ние освободихме атакуващите състезатели преди да дойдат новите.
Промени в треньорския щаб няма да има, но не аз правя селекцията”, уточни Борисов, след което отговори така на въпрос на Novsport.com относно бъдещето на ЦСКА:
„Трябва да преспя, за да ви кажа какво е бъдещето на ЦСКА!”

ех ако се махнат с цената на това да отпаднем от слабаци бих се съгласил
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 юли 2012 22:46

mad forest написа:Пак старата песен на нов глас! От 20 години нямаме футбол, а ЦСКА и Левски са тук! Жалкото е, че покрай вас разбрахме и ще помним отбора на Мура, който даже не помня от коя държава е! Боже опази ни от тези трагикомични традииции и жалка история, която написахте и продължавате да пишете последните 20 години! Яд ме е, че се издънихте така, но не мога да не го кажа, жалки сте!

Не, че има значение, но никога до днес ЦСКА не е правил географско откритие от този тип. А най-важното е, че най-вероятно всички фенове на ЦСКА няма да имат нищо против това отпадане, стига до доведе до смяна на собствеността на клуба. Адекватна смяна.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 26 юли 2012 22:48

di4o написа:

А вие не сте жалки , а? Да се върнете в 15 мин да пазите резултат ! Да падате последните минути при всяко побутване , сами сте си виновни !

Разпиляхме Динамо в двата мача като изключим последните 30 мин вкоито ни заклаха! Доста специалисти се изказаха днес и няма какво да се повтаряме! Паднахме нещастно, но играхме с отбор, а не с вафли! Разликата е огромна! Не съм искал да се заяждам, но щом така си го разбрал...! И на мен ми е криво че паднахте! Дано поне Левски продължат, че ...!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
vladovichev
Контакти:

Мнениеот vladovichev » 26 юли 2012 22:50

Аз съм против това отпадане, дори и ТИТАН да се оттеглят. В историята остава позора, това кой ни е бил ръководител ще го забравим след години.
Сега е време да се режат глави. Росата явно не помага, трябва ни дъжд.

bulldozera
Контакти:

Re: (ЛЕ) ЦСКА - Мура 26.07.12 ; 20:00ч.

Мнениеот bulldozera » 26 юли 2012 22:51

ЦСКА-р написа:А бе ше ги отсраним бе, кфо се плашите от тия фафли. 2:0, всички на стадиона!!!

Поздрав за колегата съфорумец! Може да си добавиш някоя буквичка в подписа :)

Върни се в “ЦСКА”