djd написа:Значи да се говори "вие сте" и да се вярва във възраждането на ЦСКА са две абсолютно несъвместими понятия. Как всички ще бъдат пак едно, ако сега има "вие сте"? ЦСКА-София били "пребрандираните", пък другите - "числото". Ами жалко е, съгласете се.
Просто тези, които не са съгласни със случващото се в момента, нека си траят, ако не предлагат някаква реална алтернатива.
А алтернативата може да бъде само една - един клуб ЦСКА и единни фенове. Другото са някакви частни интереси.
Че кой казва, че не е жалко.... не само жалко ами тъжно. Само дето аз като ви наричам клуба Литекс имам толкова много аргументи и факти, че просто не знам от къде да започна .... за това почвам със самата основа, че не се сменя дружеството, а направо се преименува цял клуб и се премества.

.
За това още 2016г. хората почнаха да казват едно изречение, което вие и до ден днешен НЕ разбирате, а именно ''Литекс не е ЦСКА''. Когато юридически си Литекс- ФАКТ, когато манталитета ти е Литекс - ФАКТ, когато от морална гледна точка си Литекс (понеже тази схема ЦСКА няма как да я направи), когато ръководството, треньори, мениджъри, футболисти са ти Литекс..... заключението е че ти си Литекс, просто няма какво друго да си освен Литекс. Просто няма как от Чавдар и Литекс да направиш автентично ЦСКА няма как.
И ако за вас това е просто някакво дружество, защото тогава тази схема не са направи още 2015г. вместо една ''загубена'' година във В група. Защо Сектор Г дружно се обяви против всякакви ГМО-та с Литекс, Локо Сф и др. отбори и само след една среща с ГГ някои тартори на сектора си промениха мнението на 180 ?
А алтернатива няма понеже съм абсолютно наясно в каква държава живея и с какъв народ.... но това да си мълча няма как да стане ! !