Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

d.milanov
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот d.milanov » 03 сеп 2019 11:34

volf написа:Може ли някой да ми обясни, защо благодетелното финансиране на клуба се вписва като 1.кредит на дружеството към "Литекс комерс" и 2.усточиво увеличава пасива му?
Как така, дружеството 3.не може да плаща концесияга, а може 4.да строи нов стадион? - 5.Новият стадион на дружеството ли ще е или в 6.активите на Г.Г за сметка на дружеството?
7.Каква е икономическата дейност чрез която Литекс кредитира дружеството?

Кво пък толкова не ти е ясно?
1. Няма да се ровя в отчетите на дружеството, ама като има недостиг на парични средства са решили да вземе заем. В случая заема е от Литекс комерс (не съм сигурен, но пък ти си проверил и ти вярвам). Както виждаш, често се случва този заем да се капитализира, на няколко пъти е правено последните години. Това е по-дългия път, вместо директно увеличение на капитала. Все пак, ако не си загрял, приходите на дружеството са по-малки от разходите, и няма как да не се стигне до подобна ситуация.
Другия вариант е да се вземат пари от банки, както го правят в Лудогорец, ама като имаш парите в единия си джоб, що да не ги преместиш в този дето му липсват, а трябва да вземеш от някой, който да ти съдере кожата(от банка примерно). Нали така?
2. Взетият кредит(привлечен капитал) е пасив - толкова по втората част от въпроса ти. ПП.Предполагам знаеш, че актив=пасив и няма как да увеличиш(намалиш) едното, а другото да стои константа. Предполагам си имал предвид загубата, че се увеличава, ама като имаш некадърно(само според мен) ръководство е нормално. Така е във всяко дружество.
3. Мисля, че Армията в момента е под наем срещу близо 1 млн. на година. Концесия все още няма, нали така или се бъркам? Ама тоя милион си тече всяка година! Договора за наем се изпълнява стриктно, щото иначе бленуваната концесия ще я гледаме през крив макарон. Така, че близо 1 млн. на година разходно перо в отчета на ЦСКА е по тоя договор, докато при Лудогорец е 10 хил., а при Левски - 0 лв. Откъде ти хрумна, че дружеството няма да плаща за концесията (която още не е факт), а пък плаща по милион на година наем? Странно?
4, 5 и 6. Какво да ти обяснявам за "неродения Петко". Аз лично за нов стадион нямам надежда, писал съм и преди. Нито съм Ванга, нито Нострадамус, да ти кажа къде ще се води, кой ще го плаща и т.н. Би било хубаво да има такъв, или поне някаква реконструкция, ама...
7. Гугъл-Търговски регистър-Справки-Актуално състояние-Наименование или ЕИК на дружеството, което те интересува. Предмет на дейност.
Мисля, че съм достатъчно изчерпателен.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 03 сеп 2019 11:57

[offtopic]Мисля, че в Лудогорец също имат земи към свързани фирми и то не малки. Това е нормална практика за финансиране на нашите отбори.[/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 03 сеп 2019 12:17

peliforewer написа:
volf написа:Може ли някой да ми обясни, защо благодетелното финансиране на клуба се вписва като кредит на дружеството към "Литекс комерс" и усточиво увеличава пасива му?
Как така, дружеството не може да плаща концесияга, а може да строи нов стадион? - Новият стадион на дружеството ли ще е или в активите на Г.Г за сметка на дружеството?
Каква е икономическата дейност чрез която Литекс кредитира дружеството?

[offtopic]Ще ти отговоря когато кажеш за колко години и за какъв годишен наем е дадена базата на Лудогорец от Община Разград, за едни 10-15хиляди лева годишно Домусчиев заплаши ли общината че ще премести отбора в Русе и общинските съветници клекнаха .Сега ще ти кажа че ЦСКА си взе базите за 10 години и плаща годишно 800хил.лв без ддс,чакам цифрите за Лудогорец и можем да говорим за финансов, спортен морален и всякакъв вид феърплей.[/offtopic]

[offtopic]Базата им за тренировки е собственост на Хювефарма или Биовет, но те са под една шапка. За стадиона знам (от общински съветник, мой приятел), че парите не са много (не ми каза точно), но път инвестицията (естествено с помощ от държавта - все пак домуса е алчна гнида) е доста голяма - 3 нови сектора не са хич малко. И все пак стадионът е на общината и след домуса може да го прави каквото иска - всичко направено си остава за нея. И все пак - Домусчиев им изви ръцете доволно, но няма как след като Вожда и Домусчиев са приятели.[/offtopic]

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 03 сеп 2019 17:23

d.milanov написа:Освен Бикел, който беше най-нагло смачкан от зетьовото, се оказа и че някаква жена и едно от децата и били пребити от сини изверги. Тия до кога ще ги търпят?

Когато простотия и злоба се съберат на едно място се получават такива изверги ,да видим сега поне зетя е сниман.Дали някой ще го накаже? В Англия за такова действие ще го накаже първо собствения му клуб, а комисията ще се самосезира.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 03 сеп 2019 17:41

d.milanov написа:
volf написа:Може ли някой да ми обясни, защо благодетелното финансиране на клуба се вписва като 1.кредит на дружеството към "Литекс комерс" и 2.усточиво увеличава пасива му?
Как така, дружеството 3.не може да плаща концесияга, а може 4.да строи нов стадион? - 5.Новият стадион на дружеството ли ще е или в 6.активите на Г.Г за сметка на дружеството?

1. Няма да се ровя в отчетите на дружеството, ама като има недостиг на парични средства са решили да вземе заем. В случая заема е от Литекс комерс (не съм сигурен, но пък ти си проверил и ти вярвам). Както виждаш, често се случва този заем да се капитализира, на няколко пъти е правено последните години. Това е по-дългия път, вместо директно увеличение на капитала. Все пак, ако не си загрял, приходите на дружеството са по-малки от разходите, и няма как да не се стигне до подобна ситуация.
Другия вариант е да се вземат пари от банки, както го правят в Лудогорец, ама като имаш парите в единия си джоб, що да не ги преместиш в този дето му липсват, а трябва да вземеш от някой, който да ти съдере кожата(от банка примерно). Нали така?
2. Взетият кредит(привлечен капитал) е пасив - толкова по втората част от въпроса ти. ПП.Предполагам знаеш, че актив=пасив и няма как да увеличиш(намалиш) едното, а другото да стои константа. Предполагам си имал предвид загубата, че се увеличава, ама като имаш некадърно(само според мен) ръководство е нормално. Така е във всяко дружество.
3. Мисля, че Армията в момента е под наем срещу близо 1 млн. на година. Концесия все още няма, нали така или се бъркам? Ама тоя милион си тече всяка година! Договора за наем се изпълнява стриктно, щото иначе бленуваната концесия ще я гледаме през крив макарон. Така, че близо 1 млн. на година разходно перо в отчета на ЦСКА е по тоя договор, докато при Лудогорец е 10 хил., а при Левски - 0 лв. Откъде ти хрумна, че дружеството няма да плаща за концесията (която още не е факт), а пък плаща по милион на година наем? Странно?
4, 5 и 6. Какво да ти обяснявам за "неродения Петко". Аз лично за нов стадион нямам надежда, писал съм и преди. Нито съм Ванга, нито Нострадамус, да ти кажа къде ще се води, кой ще го плаща и т.н. Би било хубаво да има такъв, или поне някаква реконструкция, ама...
7. Гугъл-Търговски регистър-Справки-Актуално състояние-Наименование или ЕИК на дружеството, което те интересува. Предмет на дейност.

Нямам време да бъда много пунктоален и ще започна от към края.
Макар отдавна да съм преостановил дейност в България, фирмите ми все още фигурират непокътнати в регистрите, всяка от тях с пълния възможен обем от дейности.
Изглежда с нищо не се различават от Ганчевите и повечето други фирми,по този аспект.
Все пак имам доста добри наблюдения върху една от тях - "Петрол"
В интерес на един от най- значимите в световен мащаб петролен гигант, съм правил проучване на част от материалните активи, анализ на състоянието им и преспективите.
Положението там дори и в най-благоприятния вариант е безнадеждно.
Мога да изпиша тонове "хартия" по казуса но всеки средно интелигентен човек ще открие проблемите с бърз поглед, дори да му липсваа специализирана подготовка.
Пламен Марков обяви, че ЦСКА, няма възможност да плаща за концесията на базата, аз само се позовавам на становището му?!
Макар да няма директен текст, чрез поредица от правни норми, търговския закон не позволява търговските дружества да функционират на загуба в два поредни отчетни периода.
Отговорноста за това е на управителя и той е длъженфда го обяви в несъстоятелност.
Забележително е как едно дружество с огромен кредитен пасив (както признава основния акционер), кредитира друго свое дружство, като увеличава кредитния му пасив въпреки че го е придобил с цел оздравяване и развитие.
Еди друг акционер пък с 20 процента участие в последното, заяви че не знаекакво се случва и още чака девидента си!

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 03 сеп 2019 18:32

volf написа:
d.milanov написа:

Нямам време да бъда много пунктоален и ще започна от към края.
Макар отдавна да съм преостановил дейност в България, фирмите ми все още фигурират непокътнати в регистрите, всяка от тях с пълния възможен обем от дейности.
Изглежда с нищо не се различават от Ганчевите и повечето други фирми,по този аспект.
Все пак имам доста добри наблюдения върху една от тях - "Петрол"
В интерес на един от най- значимите в световен мащаб петролен гигант, съм правил проучване на част от материалните активи, анализ на състоянието им и преспективите.
Положението там дори и в най-благоприятния вариант е безнадеждно.
Мога да изпиша тонове "хартия" по казуса но всеки средно интелигентен човек ще открие проблемите с бърз поглед, дори да му липсваа специализирана подготовка.
Пламен Марков обяви, че ЦСКА, няма възможност да плаща за концесията на базата, аз само се позовавам на становището му?!
Макар да няма директен текст, чрез поредица от правни норми, търговския закон не позволява търговските дружества да функционират на загуба в два поредни отчетни периода.
Отговорноста за това е на управителя и той е длъженфда го обяви в несъстоятелност.
Забележително е как едно дружество с огромен кредитен пасив (както признава основния акционер), кредитира друго свое дружство, като увеличава кредитния му пасив въпреки че го е придобил с цел оздравяване и развитие.
Еди друг акционер пък с 20 процента участие в последното, заяви че не знаекакво се случва и още чака девидента си!

"В интерес на един от най- значимите в световен мащаб петролен гигант, съм правил проучване на част от материалните активи, анализ на състоянието им и преспективите." Ти не можеш да пишеш на български, проучване правил...Как пък всички сте някакви ( всъщност никои ), а в същото време пишете "преОстановил" и "пунктОален"?! В университетите явно само на английски ви преподават! И дотук - след всичко това е напълно безсмислено да се чете нататък! Заучени фрази, анализи, които са копнати от някой сайт, обаче за "петролен гигант" проучвал...Аре, избери си посока и бегай! Дори не знам защо изхабих две минути с писанието ти!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 03 сеп 2019 18:42

Sstefanov написа:
peliforewer написа:
volf написа:Може ли някой да ми обясни, защо благодетелното финансиране на клуба се вписва като кредит на дружеството към "Литекс комерс" и усточиво увеличава пасива му?
Как така, дружеството не може да плаща концесияга, а може да строи нов стадион? - Новият стадион на дружеството ли ще е или в активите на Г.Г за сметка на дружеството?
Каква е икономическата дейност чрез която Литекс кредитира дружеството?

[offtopic]Ще ти отговоря когато кажеш за колко години и за какъв годишен наем е дадена базата на Лудогорец от Община Разград, за едни 10-15хиляди лева годишно Домусчиев заплаши ли общината че ще премести отбора в Русе и общинските съветници клекнаха .Сега ще ти кажа че ЦСКА си взе базите за 10 години и плаща годишно 800хил.лв без ддс,чакам цифрите за Лудогорец и можем да говорим за финансов, спортен морален и всякакъв вид феърплей.[/offtopic]

[offtopic]Базата им за тренировки е собственост на Хювефарма или Биовет, но те са под една шапка. За стадиона знам (от общински съветник, мой приятел), че парите не са много (не ми каза точно), но път инвестицията (естествено с помощ от държавта - все пак домуса е алчна гнида) е доста голяма - 3 нови сектора не са хич малко. И все пак стадионът е на общината и след домуса може да го прави каквото иска - всичко направено си остава за нея. И все пак - Домусчиев им изви ръцете доволно, но няма как след като Вожда и Домусчиев са приятели.[/offtopic]

[offtopic]Добре, Стефанов, така е, само се чудя за какъв ще им е на общинарите този стадион след Домусчиев?! За пасище ли ще го използват?! Ще си рита ОФК " Лудогорец " или както там си го кръстят из Ъ групите, обаче ще играят на модерен стадион, ще тренират в " Гнездото", не помня така ли се казваше базата им! Това ми звучи като тези стадиончета , които направиха по селата, щото имало някакви пари за усвояване..Ей Богу, не го разбирам това![/offtopic]
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 03 сеп 2019 19:21

d.milanov написа:Освен Бикел, който беше най-нагло смачкан от зетьовото, се оказа и че някаква жена и едно от децата и били пребити от сини изверги. Тия до кога ще ги търпят?

Изображение
Изображение
Изображение
Сините не са ''изверги'', а мишки .... Както онази Зган отсреща обича да казва ''насилието поражда насилие''.
За ваше щастие, а за синята агония нещастие.... обявявам, че за следващото дерби аз и една стабилна група момчета от Люлин и Надежда, които до този момент не бяха на стадиона поради факта, че не приемат литекс за ЦСКА ще се завърнат за един мач. А
тормоза и събирането на парцали над онези вече започна с пълна газ !!!
ОФАНЗИВА - В ИМЕТО НА ЦСКА
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 03 сеп 2019 20:53

[offtopic]И аз правих много сериозно проучване На "Тесла" по поръчка на кварталните клошари.Няколко пъти се срещах с Илончо, който ми педостави пълна информация, отчети и технически параметри на продукцията на фирмата.След едногодишен труд предоставих 6 тома доклад на поръчителите с извода, че ще гризнат на т'слата дръжката, щото "Вторични" не приемат акумулаторите илончови.[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 сеп 2019 22:23

Добра вечер! Както споменах преди мача, имах си други планове и не го гледах. Когато видях крайния резултат, си викам-ами бива, устройва ни. Когато видях на другия ден детайлите, бях доволен, че не съм гледал.
Не, че съм изненадан. Евандро и Паулиньо са единствените играчи с класа. Другите просто я нямат. А с лайна боя не се прави. Турицов и Юруков били млади надежди и таланти...по какво, по рисуване ли? Или по изразително четене?
Стига сме се заблуждавали. Това не е футбол. Това е пародия.
Бавни, неповратливи, слаба техника, нулева идея, никаква импровизация, нищо на куб!
Това е положението. И лошото е. че няма скоро да се промени.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”