kiril.a.d написа:Апропо - още малко и ще поискам Стамен Белчев да се връща в ЦСКА, след като Любо не ще...
Любо вече го видяхме !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
kiril.a.d написа:Апропо - още малко и ще поискам Стамен Белчев да се връща в ЦСКА, след като Любо не ще...
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Kiril2681 написа:Kiril2681 написа:Мнението за фенове смущаващи почиващите граждани , не е мое , а на съответния общински кмет. Без неговото разрешение ще построите точно нищо. Една подписка от граждани и може да хвърлите плановете за нов стадион в камината.
Не знам колко пъти , вече ти споменах , че стадиона в настоящия си вид не отговаря на изискванията за височина, но е бил в заварено положение в момента , в който тези изисквания са приети. Да се строи в рамките на сега съществуващата чаша е малко хлъзгаво понятие ,по принцип това значени вместване не само в площа на основата на чашата но и във височината и. Което ще ограничи много височината оттам капацитета на стадиона и въобще няма да може да се играят мачове от ЕП на стадиона(не че някой очаква да се играят)
Първоначално се говореше за нов стадион , напоследък се говори за реконструкция. Нека първо да видим плановете и тогава да коментираме. За мен да се прави реконструкция на съществуващия стадион е безумие и хвърлени пари на вятъра.
Това, за да не кажете, че съм голословен! Бъдете добър, г-н Хонда и обяснете на нас, простите граждани, Вие, аджеба като "лично мнение" ли се изказвате или като "съответен общински кмет" ?! Вероятно през тези 2 дни между двата Ви поста, са се провели избори и сте били избран да ни представлявате?!? Ако е така - честито! Да илядите!
honda написа:Уважавам иронията, но за ваше голямо съжаление моето мнение съвпада с това на райония кмет:
По обясними причини ,няма нужда да обяснявам, че не съм една и също лице с г-жа кмета.
honda написа:Kiril2681 написа:Kiril2681 написа:Мнението за фенове смущаващи почиващите граждани , не е мое , а на съответния общински кмет. Без неговото разрешение ще построите точно нищо. Една подписка от граждани и може да хвърлите плановете за нов стадион в камината.
Не знам колко пъти , вече ти споменах , че стадиона в настоящия си вид не отговаря на изискванията за височина, но е бил в заварено положение в момента , в който тези изисквания са приети. Да се строи в рамките на сега съществуващата чаша е малко хлъзгаво понятие ,по принцип това значени вместване не само в площа на основата на чашата но и във височината и. Което ще ограничи много височината оттам капацитета на стадиона и въобще няма да може да се играят мачове от ЕП на стадиона(не че някой очаква да се играят)
Първоначално се говореше за нов стадион , напоследък се говори за реконструкция. Нека първо да видим плановете и тогава да коментираме. За мен да се прави реконструкция на съществуващия стадион е безумие и хвърлени пари на вятъра.
Това, за да не кажете, че съм голословен! Бъдете добър, г-н Хонда и обяснете на нас, простите граждани, Вие, аджеба като "лично мнение" ли се изказвате или като "съответен общински кмет" ?! Вероятно през тези 2 дни между двата Ви поста, са се провели избори и сте били избран да ни представлявате?!? Ако е така - честито! Да илядите!
Уважавам иронията, но за ваше голямо съжаление моето мнение съвпада с това на райония кмет:
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... emi-547321
По обясними причини ,няма нужда да обяснявам, че не съм една и също лице с г-жа кмета.
cskarcheto92 написа:kiril.a.d написа:Апропо - още малко и ще поискам Стамен Белчев да се връща в ЦСКА, след като Любо не ще...
Любо вече го видяхме !
volf написа:Може ли някой да ми обясни, защо благодетелното финансиране на клуба се вписва като кредит на дружеството към "Литекс комерс" и усточиво увеличава пасива му?
Как така, дружеството не може да плаща концесияга, а може да строи нов стадион? - Новият стадион на дружеството ли ще е или в активите на Г.Г за сметка на дружеството?
Каква е икономическата дейност чрез която Литекс кредитира дружеството?
Потребители, разглеждащи този форум: vasilnv и 4 госта