Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот cskarcheto92 » 31 авг 2019 17:43

kiril.a.d написа:Апропо - още малко и ще поискам Стамен Белчев да се връща в ЦСКА, след като Любо не ще...

Любо вече го видяхме !
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 31 авг 2019 20:32

Ако не станат футболисти поне някой боксьор може да излезе
https://gong.bg/bg-football/drugi/nepri ... ska-556229
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 31 авг 2019 21:47

Kiril2681 написа:
Kiril2681 написа:Мнението за фенове смущаващи почиващите граждани , не е мое , а на съответния общински кмет. Без неговото разрешение ще построите точно нищо. Една подписка от граждани и може да хвърлите плановете за нов стадион в камината.
Не знам колко пъти , вече ти споменах , че стадиона в настоящия си вид не отговаря на изискванията за височина, но е бил в заварено положение в момента , в който тези изисквания са приети. Да се строи в рамките на сега съществуващата чаша е малко хлъзгаво понятие ,по принцип това значени вместване не само в площа на основата на чашата но и във височината и. Което ще ограничи много височината оттам капацитета на стадиона и въобще няма да може да се играят мачове от ЕП на стадиона(не че някой очаква да се играят)
Първоначално се говореше за нов стадион , напоследък се говори за реконструкция. Нека първо да видим плановете и тогава да коментираме. За мен да се прави реконструкция на съществуващия стадион е безумие и хвърлени пари на вятъра.

Това, за да не кажете, че съм голословен! Бъдете добър, г-н Хонда и обяснете на нас, простите граждани, Вие, аджеба като "лично мнение" ли се изказвате или като "съответен общински кмет" ?! Вероятно през тези 2 дни между двата Ви поста, са се провели избори и сте били избран да ни представлявате?!? Ако е така - честито! Да илядите!

Уважавам иронията ;) , но за ваше голямо съжаление моето мнение съвпада с това на райония кмет:

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... emi-547321

По обясними причини ,няма нужда да обяснявам, че не съм една и също лице с г-жа кмета.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 авг 2019 22:23

honda написа:Уважавам иронията ;) , но за ваше голямо съжаление моето мнение съвпада с това на райония кмет:
По обясними причини ,няма нужда да обяснявам, че не съм една и също лице с г-жа кмета.

Изстъпленията в и около Герена са не по-малко от тези на Армията (интересно защо се пропуска ст. В. Левски, където се събират много повече зрители!?). Ето примери -

https://topsport.bg/levski/politsiyata- ... evski.html
https://btvnovinite.bg/sport/prebiha-sl ... erena.html

Правим една подписчица да закрият стадиона ви, с което надцакването може да премине в друга фаза.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 31 авг 2019 22:27

honda написа:
Kiril2681 написа:
Kiril2681 написа:Мнението за фенове смущаващи почиващите граждани , не е мое , а на съответния общински кмет. Без неговото разрешение ще построите точно нищо. Една подписка от граждани и може да хвърлите плановете за нов стадион в камината.
Не знам колко пъти , вече ти споменах , че стадиона в настоящия си вид не отговаря на изискванията за височина, но е бил в заварено положение в момента , в който тези изисквания са приети. Да се строи в рамките на сега съществуващата чаша е малко хлъзгаво понятие ,по принцип това значени вместване не само в площа на основата на чашата но и във височината и. Което ще ограничи много височината оттам капацитета на стадиона и въобще няма да може да се играят мачове от ЕП на стадиона(не че някой очаква да се играят)
Първоначално се говореше за нов стадион , напоследък се говори за реконструкция. Нека първо да видим плановете и тогава да коментираме. За мен да се прави реконструкция на съществуващия стадион е безумие и хвърлени пари на вятъра.

Това, за да не кажете, че съм голословен! Бъдете добър, г-н Хонда и обяснете на нас, простите граждани, Вие, аджеба като "лично мнение" ли се изказвате или като "съответен общински кмет" ?! Вероятно през тези 2 дни между двата Ви поста, са се провели избори и сте били избран да ни представлявате?!? Ако е така - честито! Да илядите!

Уважавам иронията ;) , но за ваше голямо съжаление моето мнение съвпада с това на райония кмет:

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... emi-547321

Тоето и на кметицата мнение нали знаеш през кое ни е,нашето мнение пък съвпада с моментното на хората от срещата прреди дни.Сега какво правим.Само да одбележа ,че и герена по -време на мач не носи много радост на живущите,но никой не скача против вас,ние всички ви плащаме сметките,но пак нищо,а вие сте като поговорката крадеца вика дръжте крадеца,жалки сте,четете закона като дявола евангелието.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 01 сеп 2019 09:30

cskarcheto92 написа:
kiril.a.d написа:Апропо - още малко и ще поискам Стамен Белчев да се връща в ЦСКА, след като Любо не ще...

Любо вече го видяхме !

А бе Любо го видяхме, но веднага след като го видяхме, видяхме Стойкас Стоилас и...Любо избяга!!!
Така, не успяхме да видим и Дрийм тима на Ицко Янев, срещу Лудогорец в мач за Суперкупата...Пак заради завистника и страхливец, Стойкас Стоилас!
И заради този, няма да видим отново и Стойчо Младенов начело на ЦСКА......
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 01 сеп 2019 09:34

И повтарям! - искам си обратно Караджов, Делев и Карачанаков в ЦСКА!!!
Вън Стойкас Стоилас и може Стойчо Младенов да се върне начело на ЦСКА!
Не ми трябват в ръководството на отбора хора, които не виждат по-далеч от Литекс!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 03 сеп 2019 09:16

Може ли някой да ми обясни, защо благодетелното финансиране на клуба се вписва като кредит на дружеството към "Литекс комерс" и усточиво увеличава пасива му?
Как така, дружеството не може да плаща концесияга, а може да строи нов стадион? - Новият стадион на дружеството ли ще е или в активите на Г.Г за сметка на дружеството?
Каква е икономическата дейност чрез която Литекс кредитира дружеството?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 сеп 2019 10:09

volf написа:Може ли някой да ми обясни, защо благодетелното финансиране на клуба се вписва като кредит на дружеството към "Литекс комерс" и усточиво увеличава пасива му?
Как така, дружеството не може да плаща концесияга, а може да строи нов стадион? - Новият стадион на дружеството ли ще е или в активите на Г.Г за сметка на дружеството?
Каква е икономическата дейност чрез която Литекс кредитира дружеството?

[offtopic]Ще ти отговоря когато кажеш за колко години и за какъв годишен наем е дадена базата на Лудогорец от Община Разград, за едни 10-15хиляди лева годишно Домусчиев заплаши ли общината че ще премести отбора в Русе и общинските съветници клекнаха .Сега ще ти кажа че ЦСКА си взе базите за 10 години и плаща годишно 800хил.лв без ддс,чакам цифрите за Лудогорец и можем да говорим за финансов, спортен морален и всякакъв вид феърплей.[/offtopic]
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 03 сеп 2019 10:56

Освен Бикел, който беше най-нагло смачкан от зетьовото, се оказа и че някаква жена и едно от децата и били пребити от сини изверги. Тия до кога ще ги търпят?

Върни се в “ЦСКА”