Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 30 авг 2019 21:22

Martinez1948 написа:
Mitata написа:Когато твърдиш, че легендите са взели по 10 хил., за да са на Армията трябва да си абсолютно сигурен. Иначе
-> ЕЖК (една жена каза).
Ако, ако, ако. Не виждам как ЦСКА 1948 можеше да получи стадиона, в този клуб са 150 човека, напоследък станаха по-малко.
Аз залагам на мнозинството, с него съм.
Защо мислиш, че феновете на ЦСКА трябва да припознаят ЦСКА 1948 на Ефбет, компания, чийто собственик е собственик и на сините?

Това с легендите го споменах заради https://www.24chasa.bg/sport/article/5138347 Пак се повтарям, че не е факт, а просто съмнение, което се прокрадна още в началото на 2016-17г.
Много е емблематичен изказа на Петър Жеков ... аз съм от това ЦСКА, което вземе Армията https://www.youtube.com/watch?v=NG6MNnGNDc8
Аз не съм казал, че ЦСКА 1948 са ''автентичния клуб'', нито, че съм от тях. Споменавам ги понеже уж те бяха алтернативата срещу Гриша и проекта му. Един от върлите ви защитници, а именно Чезаре беше на основаването на ЦСКА 1948 тогава ''МНОЗИНСТВОТО'' бяха против Гриша и неговия отбор. ( самият той си го е признавал в НА РИГА ).
Мисълта ми е че мнението на ''мнозинството'' много лесно се променя. Едно време (Honda може да разкаже с подробности, това е от неговото детство :) ) само един човек е казал, че Земята е кръгла, а мнозинството са казвали, че тя е като дъска !!! Това че едно мнение е мнозинство не означава, че е вярно !!!!
И не съм казал че ЦСКА 1948 трябва да се припознават, казвам, че ако 2016г. те бяха взели Армията, легендите пак щяха да са на стадиона, защото там им е мястото, а мнозинството фенове щяха да са там независимо, кой е собственика ( не забравяй, че Лупи два пъти беше на Армията, това е пример, че собственика колкото и да е черен не е голям фактор). Тогава може би само Дърпатов и Анималс щяха да са с Гриша хипотетично ако ЦСКА-София домакинстваше на национални примерно !

Приел съм това мнозинство, този ЦСКА. След всичко, което се случи през последните години не ми се струва, че друго мнозинство, друг ЦСКА биха ме вдъхновили.
Прекалено много залагащ на думичката "ако", реалността е такава каквато е.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 30 авг 2019 22:19

honda написа:
Kiril2681 написа:И аз ще бъда любезен - Господин Хонда, още чакам да ми отговорите на един простичък въпрос! Предвид възрастта Ви има вероятност да сте го забравили, затова ще Ви го припомня : Бихте ли ми казала, г-н Хонда, как събаряш един стар стадион, на негово място построяваш нов, в СЪЩИТЕ граници, ОБАЧЕ старото 50+ години НЕ е пречи, НО НОВОТО ще пречи? Как при старото не е имало шум, агресивни фенове и притеснения за мирните граждани, обаче при новото ( което е СЪЩОТО,НО НОВО ) ще има и шум , и агресия, и притеснения, изнасилвания....?!? Ще Ви бъда безкрайно задължен, ако обясните на мен, незнаещият, как точно и защо се получава така?!? Благодаря Ви предварително!

Благодаря за уважението ;) . Отговора е много прост - досега съществуващия стадион е построен преди малко повече от 50 години. В момента когато е бил проектиран и строен са били в сила определени изисквания и стадиона е отговарял на онези изисквания.

В последствие изискванията биват променени многократно. Тези нови изисквания не касаят съществуващия стадион , защото той е в заварено положение( няма как да отговаря на новите изисквания) и няма как да има закон с обратно действие. Но примерно ако започвате да строите стадион , то той ще трябва да отговаря на изискванията ,които са в сила в настоящия момент.
Казано по-просто да кажем, преди 50 години не е имало ограничения във височината на която да се строи и е била построена сграда на 10 етажа и височина 30 метра. Да кажем през 2015г влиза в сила плана за съответния район и според този план във въпросния район се разрешава строителство примерно до 10 метра(3 етажа) Това не касае вече съществуващите сгради в района, а само тези които тепърва ще биват проектирани . През 2019г решаваш ,че ще разрушиш старата сграда и ще строиш на нейно място нова. Няма лошо , само дето новата сграда ще трябва да отговаря на изискванията от 2015г и максималната и височина ще бъде 10 метра.
Проблемите свързани със стадиона ги има и в момента (за справка общинския кмет), но стадиона е в "заварено" положение и няма как да бъде махнат от парка. Но ако веднъж бъде премахнат ,новия стадион ще трябва да отговаря на новите изисквания .

Благодаря и следварително! :) Но някак се чувствам неудволетворен от Вашия прочит на Евангелието! Вие ми говорите за закони и изисквания за строеж и сте напълно прав в съжденията си, но това което предизвика моят въпрос, беше Вашето , как да го нареча...ъъъ...притеснение от вдигането на шум, буйстващи хулигани и притеснени старци по пейките! Докато сега ми говорите за норми за строеж?! Надявам се, че правите разлика между изисквания за височина на дадена сграда и твърдението, че щом е стадион, то задължително ще има шум ( пречещ на спокойния сън на дърветата ), хулигани и притеснени граждани! В нашите закони няма презумпция, която да определя футболния фен като хулиган, нито такава, която да определя стадионите като места, притесняващи кротките данъкоплатци. Това разисквах, не останалото, за което изрично натъртих, че ще се строи В РАМКИТЕ на съществуващата постройка ( стадион )! Апропо, реконструция и модернизация не означава изливане на нови основи, нали? Съответно не се строи нова сграда, а облагородява старата!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 авг 2019 23:03

Kiril2681 написа:
honda написа:
Kiril2681 написа:И аз ще бъда любезен - Господин Хонда, още чакам да ми отговорите на един простичък въпрос! Предвид възрастта Ви има вероятност да сте го забравили, затова ще Ви го припомня : Бихте ли ми казала, г-н Хонда, как събаряш един стар стадион, на негово място построяваш нов, в СЪЩИТЕ граници, ОБАЧЕ старото 50+ години НЕ е пречи, НО НОВОТО ще пречи? Как при старото не е имало шум, агресивни фенове и притеснения за мирните граждани, обаче при новото ( което е СЪЩОТО,НО НОВО ) ще има и шум , и агресия, и притеснения, изнасилвания....?!? Ще Ви бъда безкрайно задължен, ако обясните на мен, незнаещият, как точно и защо се получава така?!? Благодаря Ви предварително!

Благодаря за уважението ;) . Отговора е много прост - досега съществуващия стадион е построен преди малко повече от 50 години. В момента когато е бил проектиран и строен са били в сила определени изисквания и стадиона е отговарял на онези изисквания.

В последствие изискванията биват променени многократно. Тези нови изисквания не касаят съществуващия стадион , защото той е в заварено положение( няма как да отговаря на новите изисквания) и няма как да има закон с обратно действие. Но примерно ако започвате да строите стадион , то той ще трябва да отговаря на изискванията ,които са в сила в настоящия момент.
Казано по-просто да кажем, преди 50 години не е имало ограничения във височината на която да се строи и е била построена сграда на 10 етажа и височина 30 метра. Да кажем през 2015г влиза в сила плана за съответния район и според този план във въпросния район се разрешава строителство примерно до 10 метра(3 етажа) Това не касае вече съществуващите сгради в района, а само тези които тепърва ще биват проектирани . През 2019г решаваш ,че ще разрушиш старата сграда и ще строиш на нейно място нова. Няма лошо , само дето новата сграда ще трябва да отговаря на изискванията от 2015г и максималната и височина ще бъде 10 метра.
Проблемите свързани със стадиона ги има и в момента (за справка общинския кмет), но стадиона е в "заварено" положение и няма как да бъде махнат от парка. Но ако веднъж бъде премахнат ,новия стадион ще трябва да отговаря на новите изисквания .

Благодаря и следварително! :) Но някак се чувствам неудволетворен от Вашия прочит на Евангелието! Вие ми говорите за закони и изисквания за строеж и сте напълно прав в съжденията си, но това което предизвика моят въпрос, беше Вашето , как да го нареча...ъъъ...притеснение от вдигането на шум, буйстващи хулигани и притеснени старци по пейките! Докато сега ми говорите за норми за строеж?! Надявам се, че правите разлика между изисквания за височина на дадена сграда и твърдението, че щом е стадион, то задължително ще има шум ( пречещ на спокойния сън на дърветата ), хулигани и притеснени граждани! В нашите закони няма презумпция, която да определя футболния фен като хулиган, нито такава, която да определя стадионите като места, притесняващи кротките данъкоплатци. Това разисквах, не останалото, за което изрично натъртих, че ще се строи В РАМКИТЕ на съществуващата постройка ( стадион )! Апропо, реконструция и модернизация не означава изливане на нови основи, нали? Съответно не се строи нова сграда, а облагородява старата!

Мнението за фенове смущаващи почиващите граждани , не е мое , а на съответния общински кмет. Без неговото разрешение ще построите точно нищо. Една подписка от граждани и може да хвърлите плановете за нов стадион в камината.
Не знам колко пъти , вече ти споменах , че стадиона в настоящия си вид не отговаря на изискванията за височина, но е бил в заварено положение в момента , в който тези изисквания са приети. Да се строи в рамките на сега съществуващата чаша е малко хлъзгаво понятие ,по принцип това значени вместване не само в площа на основата на чашата но и във височината и. Което ще ограничи много височината оттам капацитета на стадиона и въобще няма да може да се играят мачове от ЕП на стадиона(не че някой очаква да се играят)
Първоначално се говореше за нов стадион , напоследък се говори за реконструкция. Нека първо да видим плановете и тогава да коментираме. За мен да се прави реконструкция на съществуващия стадион е безумие и хвърлени пари на вятъра.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 авг 2019 08:23

Лесно му е на Хондата, с размах бута стадиони, забранява градеж на нови, особено на ст. Българска армия. Ако питате Хондата на Герена всичко се прави съгласно законовите норми, а привържениците на неговия тим са пример за всички останали. В УЕФА мислят по по-различен начин.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 31 авг 2019 09:32

С една дума хора като хондата не разбират нищо,дали от многото години или от нещо което природата не е дала на подуенци,но е важно ,че щом ЦСКА прави нещо ,дори и хубаво ,то е незаконно и вредно.Друго си е на герена ,бутаме строим ,не плащаме ,но всичко е точно.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 авг 2019 10:08

honda написа:
Kiril2681 написа:
honda написа:

Мнението за фенове смущаващи почиващите граждани , не е мое , а на съответния общински кмет. Без неговото разрешение ще построите точно нищо. Една подписка от граждани и може да хвърлите плановете за нов стадион в камината.
Не знам колко пъти , вече ти споменах , че стадиона в настоящия си вид не отговаря на изискванията за височина, но е бил в заварено положение в момента , в който тези изисквания са приети. Да се строи в рамките на сега съществуващата чаша е малко хлъзгаво понятие ,по принцип това значени вместване не само в площа на основата на чашата но и във височината и. Което ще ограничи много височината оттам капацитета на стадиона и въобще няма да може да се играят мачове от ЕП на стадиона(не че някой очаква да се играят)
Първоначално се говореше за нов стадион , напоследък се говори за реконструкция. Нека първо да видим плановете и тогава да коментираме. За мен да се прави реконструкция на съществуващия стадион е безумие и хвърлени пари на вятъра.

Сигурността на българските граждани във всяка точка на България се осигурява и е задължение на МВР и военното министерство,те и затова са с най-големите бюджети.Ако слушаме хондата затворите които са в градовете трябва да се съборят защото затворниците често бягат и пречат на свободните хора,залите за спорт и концерти също аут,какви са тези рок концерти дето смущават многострадалното българско население ,какви са тези викове Българи юнаци край Двореца на спорта във Варна по време на волейболни срещи.Чудех се защо Домусчиев е сложил шумоизолираща преграда на стадиона в Разград ,а то да не смущава съня на разградчани и да спазва изискванията за шума,възмутен съм от УЕФА уж европейци пък не си спазват законите и накараха Кирчо да я премахне,сега ушните лекари в Разград са затрупани от пациенти.Драги ми хонда тези дни си на гребена на вълната във форума на ЦСКА,чудя се как колегите ти от другия форум не са те оценили и не те държат само при тях за да не допускат изтичане на мозАци към други форуми.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 31 авг 2019 10:51

honda написа:Не си спомням някъде да съм говорил за биене, сблъсъци и т.н. Знаем се колко сте цивилизовани. Един парк по презумция е място за отдих , разходки и разговори на възрастни хора, игра на деца . дейности предполагащи общо взето не много шумни дейности и релакс. Как това може да съжителствува с един стадион?
Много често споменатите от мен индивиди и техните последователи( аз лично не правя разлика между тези със сини и тези с червени одежди) се намират под въздействие и на алкохол и на някои други субстанции, не знам дали имаш деца (на мен вече внуците ходят сами на мач),но аз лично не бих бил много щастлив от подобно съжителство. Отделно след всеки мач парка става голяма свинщина.
Аз лично когато отида в парк , искам да отдъхвам в зеленина, а не да виждам пред очите ми поредната стоманенобетонна грамада. Не случайно си има съответните законови изисквания относно строеж на територията на парк.
Това е моето мнение като обикновен данъкоплатец.

Това го писахте онзи ден, днес вече кмет и община го мислят....освен да са Ви избрали за кмет през тези няколко дни...Тогава учтивата форма, която все още използвам е съвсем на място! :) Дано сега сте наясно защо бяха тези мои въпроси и колко прав съм когато говоря за Вашето четене на Евангелието! Изрази като " Аз лично" говорят достатъчно! А за презумпциите си поговорихме, но не мога да не вметна, че не знам по ЧИЯ, най-вероятно по Ваша, презумпция, един парк е място за "дейности предполагащи общо взето не много шумни дейности и релакс" ( запазил съм оригиналната пунктуация и свеж словоред на Вашето съждение )?! Та, игра на деца и тишина са две взаимоизключващи се дейности, парк е място където можеш да вършиш много други дейности, освен разходки и "разговори на възрастни хора"! Дори бих казал - ПРЕДИМНО други дейности! А свиинщината остава след хората, които по-нищо не се различават( защото са част от тях) от футболните фенове! Но стига празни приказки, нека обобщим : Потребител с име Хонда не разрешава строителство на стадион в Борисовата градина! Той е данъкоплатец, който използва парка за тихи, не - подчертавам го : ТИХИ разговори с други възрастни хора! Моля всички - съфорумци, обикновени пенсионери, фенове, граждани и други данъкоплатци да се съобразят с тази забрана!!! И най-настоятелно моля да НЕ се издава строителна виза на ЦСКА, отново поради същата причина! Благодаря за вниманието!

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 31 авг 2019 10:56

Kiril2681 написа:Мнението за фенове смущаващи почиващите граждани , не е мое , а на съответния общински кмет. Без неговото разрешение ще построите точно нищо. Една подписка от граждани и може да хвърлите плановете за нов стадион в камината.

Това, за да не кажете, че съм голословен! Бъдете добър, г-н Хонда и обяснете на нас, простите граждани, Вие, аджеба като "лично мнение" ли се изказвате или като "съответен общински кмет" ?! Вероятно през тези 2 дни между двата Ви поста, са се провели избори и сте били избран да ни представлявате?!? Ако е така - честито! Да илядите!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 31 авг 2019 10:58

Гришкааааааа, искам обратно в отбора Иван Караджов, Спас Делев и Антон Карачанаков!!!
А не онова футболно-мениджърско недоразумение, Стойкас Стоилас да ми води разни..."носърчета" от които да взима комисионни, както правеше Батков, ходейки на сафарита по Африка!!!
Евала на Арда Кж - скоро може да стане от този отбор, ако продължават да правят цесекарска селекция...
А Дедо и Стойкас, литексна селекция...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 31 авг 2019 11:05

Апропо - още малко и ще поискам Стамен Белчев да се връща в ЦСКА, след като Любо не ще...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Върни се в “ЦСКА”