vaskonti написа:Stahlgewitter написа:С указ или не,рожба сте на Партията.Аз не мога да покажа указа,но вие не можете да докажете,че няма такъв.
Напротив, мога да докажа, че няма такъв - ЦК на БКП не е издало нито един указ през цялото си съществуване, а издадените държавни укази си ги има в архив - указ за създаване на ЦСКА просто няма и това всеки може да провери.
А кой е рожба на партията личи от факта кой е първия ведомствен клуб. Общо взето, аз ти говоря с факти, а ти ми отговаряш с мантри.
Очевидно в твой интерес е да се направиш на заспал и да не ми отговаряш, в случай, че не искаш да се излагаш повече.
По мантрите сте вие,не ме замесвай.Издадени са държавни укази,но не са от Партията майка,ти започна да говориш като Тео.Какви факти знаеш ти за онова време?Кой изобщо знае факти оттогава?
Създадени сте на 5 май и веднага сте станали шампиони,как?Някаква идея?54-62 девет титли поред,как?Пак ли няма нищо общо с Партията?Яд ме е,че въобще споря с такива като вас.За вас истината е изкривена,като изкривения социализъм на вашите създатели.
Няма значение,скоро всичко ще си дойде на мястото и ще бъдете само история.