Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:А можеш ли да обединиш Бистришките тигри, със Славия и футболистите на новия отбор да получат военни чинове, военни заплати, военни привилегии, без да ти го разреши правителството?
@ Под правителството имаш предвид политбюрото на ЦК?
@ Ние като клуб на Армията по онова време не вярвам политбюрото да е определяло кой какво да взима и какво да получава като ние сме били под юрисдикцията на Българската армия!
И на теб държавата ще ти дава стипендия, за да продължаваш да пишеш глупости..не само тук![]()
![]()
А Българската армия под чия юрисдикция е била, ъм, мозък непоФторим?
Много ясно, че ще ми дава стипендия като имам почти отличен успех!
@ Че тя Българската армия мислиш е изпълнявала каквото каже политбюрото ли?![]()
![]()
![]()
Това е военен отбор на Българската армия, а не отбор на политбюрото!!!!!!!!!!
Прав си, готин!
Г. Дамянов и Боян Българанов изобщо не са били членове на ЦК на БКП.
Къде съм седнал и аз да се меря с такъв корифей на социалистическата история на България![]()
Добре бе, овцата не е черна, а бяла!
@ Все едно да хвърлим една топка от стълбите, но на всяка стъпало като падне до края има своята тежест!Ю ноу ай мин?
Аре със здраве, че се напрегнах от тебе както винаги като почнем да дискутираме нещо... за всички монетата има две страни, само за тебе има три!
Има своята маса, Тео, а не тежест. Ако и във физиката си добър, както в българския и математиката... за какви ли заслуги са ти отпуснали стипендия