Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Цеца, Джена, Бойко, министри, перуки, публика, чиито отбор става шампион, а по трибуните нищо...все едно нищо не е станало. Фен трибуна, построена с държавни пари, и кръстена на неква мамалига - трибуна Моци, трибуна, пълна с хора, кръщавайки деца, кучета, котки на тоя бедняк. Поздравления. С всеки изминал ден чупите рекорди по жалкарство.
Исторически момент!
Здравейте, колеги, и поздравления! Днес станахме свидетели на исторически момент за родния футбол! Може би вече се сещате за какво говоря, само че ТЦЪ, грешите. Не става въпрос за първите ни два гола тая година. Днес се случи нещо далеч по-значимо, което ще остане завинаги, както казват учЕните, в АНАЛИТЕ на футбола ни.
Говоря за това как днес, след дългогодишни опити, и още по-дългогодишна липса на такива, нашият любимец Маркиньос взе висока топка от противник! Никой не знае на какво се дължи чудото (освен група английски учени, които спекулират с хвърлен нависоко банан от предвидлив съотборник), но то е, както биха се изразили някои видни съфорумци, неоспорим ФАКТ!
Очаквам в понеделник да бъде пусната специална серия пощенски марки и юбилейни монети, овековечаващи събитието.
Сега чакам Тони Силва да центрира точно, и мога да умра спокоен, ще съм видял всичко на тоя свят!
Говоря за това как днес, след дългогодишни опити, и още по-дългогодишна липса на такива, нашият любимец Маркиньос взе висока топка от противник! Никой не знае на какво се дължи чудото (освен група английски учени, които спекулират с хвърлен нависоко банан от предвидлив съотборник), но то е, както биха се изразили някои видни съфорумци, неоспорим ФАКТ!
Очаквам в понеделник да бъде пусната специална серия пощенски марки и юбилейни монети, овековечаващи събитието.
Сега чакам Тони Силва да центрира точно, и мога да умра спокоен, ще съм видял всичко на тоя свят!
-
- Контакти:
Re: Исторически момент!
Срам ме е, че съм цесекар честно !!!
Makarona87 написа:Срам ме е, че съм цесекар честно !!!
Спокойно, ще свикнеш, аз претръпнах още през 90те :D
Сектор Б отново на ниво днес.
[wrapimg=]http://s14.postimg.org/gm083zms1/image.png[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s14.postimg.org/gm083zms1/image.png[/wrapimg]
Тия нямат първа... под първа имам предвид старата школа! Само някакви неграмотни лапета дето като ги питаш кажи ми две неща за Левски или някоя негова мисъл и те гледат като дете у лампа

@ На тая снимка има не повече от 150 човека с тия от двете страни!
@ Цялата им организация в сектора е тотална аматьорщина

@ На тая снимка има не повече от 150 човека с тия от двете страни!
@ Цялата им организация в сектора е тотална аматьорщина

Makarona87 написа:Срам ме е, че съм цесекар честно !!!
Значи просто не си ЦСКА-р ??
Venko123 написа:Makarona87 написа:Срам ме е, че съм цесекар честно !!!
Така е с "ЦСКА-р "днес обозначаваме безсрамниците!

volf написа:Venko123 написа:Makarona87 написа:Срам ме е, че съм цесекар честно !!!
VOLF, дори и след 4 поредни титли пак празен стадион!
ДОМУСА оня ден откачи ХАХА.... залязвате гълъбчета, бавно и славно! Там ако няма тенеке ще си ти, оня и другия

@ Справка 2011, какво е това лудогорец ?

@ Даже трибуната я кръстиха на чужденец... няма такива чуждопоклонници заклевам се!

volf написа:Venko123 написа:Makarona87 написа:Срам ме е, че съм цесекар честно !!!
А с фен на Лудогорец днес обозначаваме "мазна делиорманска мастия със сюнет и с ушанка"!

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]