Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: Милен Радуканов - фен тема!

Мнениеот Joni_ » 26 окт 2011 14:03

Old_death написа:
гражданин от село написа:Имах надежди,че Милен ще се учи и ще се развива-не се случи!Вече е затворена страница за ЦСКА(от него зависи дали някога ще я отвори отново)и тепърва ще трябва да се наваксва пропуснатото в подготовката(тактики,схеми,облик и стил на игра,позиции на футболисти),за което ще трябва време.Предполагам,че сега ще се гонят точките,а след зимната подготовка и трансфери ще оценяваме работата на навия треньорски щаб.И не го приемайте Пената като треньор,който утре ще го махнат,той е нещо като "надзорен съвет" и за него винаги е било удоволствие да помогне на отбора си.Кой може да назначава и уволнава Почетния Президент? :lol:

Момче,почетния президент е почтен,защото от него не зависи нищо.Чичо Митко не е използван за първи път и няма да му е за последно.Така се случи и след уволнението на племеника му.Сега ще чакаме да видим,кой ще е следващия некадърник.След Любо дойдоха Дочев и Андоне.Сега да видим кой е на ред.

Ми то е ясно, че новия треньор от зимата ще е Тромбета !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 окт 2011 14:09

blue avalanche написа:Друго си е,викаш,"старшина" Йовановски,нали?

И на кого е треньор този?И нали знаеш приказката за хипопотама,когато си до шия в тинята по-добре си дръж устата затворена. ;)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 окт 2011 14:12

Joni_ написа:Ми то е ясно, че новия треньор от зимата ще е Тромбета !

Колега,дай подробности за договора,явно си навътре в нещата?

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 26 окт 2011 14:17

гражданин от село написа:
Joni_ написа:Ми то е ясно, че новия треньор от зимата ще е Тромбета !

Колега,дай подробности за договора,явно си навътре в нещата?

В началото на януари 2012 официално ще бъде обявено, че той е треньор, черно на бяло няма как да ти го докажа, но има още 2 месеца и сам ще се убедиш, а като потвърждение за това дали съм навътре ще ти кажа, че за мача в петък резултата е Х, вече всичко е ясно, просто само така може да се издържа ЦСКА с тези собственици !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 окт 2011 14:23

Joni_ написа: а като потвърждение за това дали съм навътре ще ти кажа, че за мача в петък резултата е Х, вече всичко е ясно, просто само така може да се издържа ЦСКА с тези собственици !

Ако спечеля ще черпя. :)

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 26 окт 2011 14:36

гражданин от село написа:
Joni_ написа: а като потвърждение за това дали съм навътре ще ти кажа, че за мача в петък резултата е Х, вече всичко е ясно, просто само така може да се издържа ЦСКА с тези собственици !

Ако спечеля ще черпя. :)

Надявам се да не съм прав но ..... печалбата ти е сигурна !

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 28 окт 2011 11:47

Не знам що за политика е това в България. Футболните клубове си има собственици!!! Утре собственика Х може да каже аз затварям ФК защото ще се занимавам с нещо друго. Според мен футболните клубове би следвало да се управляват от АД, с голям управителен съвет, което избира президент за определен мандат, който си поставя цели, набира екип и прави всичко за да изпълни програмата си. Поне така се управляват големите клубове. Като му изтече мандата на президента се правят други избори и така. Поне клубовете ще са защитени от подобни умопомрачения на собствениците си, разбирате за какво говоря. Така на президента може да му се държи сметка и отчет за свършената работа и ако не се справи за следващия мандат ще е друг. Барса, Реал и др. са на този принцип. Иначе какво става - онзи си е собственик и може да прави каквото си иска, никой не му държи сметка защото отбора си е негов и колкото и привържениците да протестират, няма никакво права на собствената фирма (отбор) на собственика. Все едно дасе бърка някой във фирмата на друг без да има какъвто и да е дял... Абсурд е футбола в БГ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 окт 2011 16:37

Милен Радуканов е новият старши треньор на Ботев Пловдив. Бившият наставник на ЦСКА се разбра с „жълто-черните” за договор до лятото на 2013 година.

Контрактът все още не е подписан, като ще стане факт в близките няколко дни.

Младият специалист пристигна в ложата на стадион „Христо Ботев” за началото на двубоя между Ботев и Добруджа от 10-я кръг на Източната Б група.

Радуканов е в компанията на помощника си Светослав Петров и цялото ръководство на Ботев Пловдив.

Милен Радуканов ще направи първа тренировка с новия си отбор в понеделник, когато ще бъде и официалното му представяне.

Екипът, с който той ще работи ще бъде обявен в началото на следващата седмица.

При това положение тази тема вече не е нужно да е закачена.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 окт 2011 16:39

vaskonti написа:
Милен Радуканов е новият старши треньор на Ботев Пловдив. Бившият наставник на ЦСКА се разбра с „жълто-черните” за договор до лятото на 2013 година.

Контрактът все още не е подписан, като ще стане факт в близките няколко дни.

Младият специалист пристигна в ложата на стадион „Христо Ботев” за началото на двубоя между Ботев и Добруджа от 10-я кръг на Източната Б група.

Радуканов е в компанията на помощника си Светослав Петров и цялото ръководство на Ботев Пловдив.

Милен Радуканов ще направи първа тренировка с новия си отбор в понеделник, когато ще бъде и официалното му представяне.

Екипът, с който той ще работи ще бъде обявен в началото на следващата седмица.

При това положение тази тема вече не е нужно да е закачена.

Васко,не я заключвай.При нас винаги ще има фенове на Милен и за него винаги ще има място при нас!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 окт 2011 16:46

Няма да я заключвам, разбира се. Колкото и да го уважаваме Милен, просто не ни е треньор вече и затова само откачам темата.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”