Това което ми направи приятно впечатление е , че явно Томаш е забранил всякакъв вид "фъргай в наказателното да скачат", а се залагаше на комбинации . Може би и противника го позволява но е добро начало.
Аре да видим какво какво ще играем на пролет.
Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Добра контрола .
Да видим срещу Славия как ще изглеждаме.
Да видим срещу Славия как ще изглеждаме.
Нямам търпение да ги видя в официален мач.
Скаршем и Линдсет отново не впечатлиха, Илиев една идея по-добре от обичайното, но пак недостатъчно.
Останалите ми направиха добро впечатление, за съжаление мъчим Чорбаджийски на тази позиция, но това е положението в момента.
Лапоухов раздава пасове по конец през целия терен!!!
Голям малшанс ни мъчи тази подготовка, то не бяха контузии, вируси, грипове, заплахи...
Скаршем и Линдсет отново не впечатлиха, Илиев една идея по-добре от обичайното, но пак недостатъчно.
Останалите ми направиха добро впечатление, за съжаление мъчим Чорбаджийски на тази позиция, но това е положението в момента.
Лапоухов раздава пасове по конец през целия терен!!!
Голям малшанс ни мъчи тази подготовка, то не бяха контузии, вируси, грипове, заплахи...
Хайде да ни е честит Питас официално вече! Много голове и титли с ЦСКА да има!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Лапоухов и Питас са началото на шампионската селекция в ЦСКА ! Убеден съм, че и двамата са абсолютен ТОП като футболисти за нивото на Ефбет лига !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Успех на Питас, дано му тръгне и да ни радва.
Деян Веселинов спомена в днешния подкаст, че е уреден бразилец следен от много европейски отбори, но ще се присъедини през лятото.
Деян Веселинов спомена в днешния подкаст, че е уреден бразилец следен от много европейски отбори, но ще се присъедини през лятото.
Sens85 написа:Успех на Питас, дано му тръгне и да ни радва.
Ето така се прави. Отсега за лятото да се уреждат футболисти! Много съм доволен, ако се работи точно по този начин.
-
peliforewer
- Контакти:
ЦСКА официално обяви трансфера на нападателя Йоанис Питас. Той пристига от лидера в шведското първенство АИК. "Червените" се бориха изключително много за тази сделка, като положиха много усилия, за да се сдобият с играча, но в крайна сметка успяха да се подсилят с Питас.
Според различни източници сделката е на стойност 1,5 милиона евро. От известно време футболистът не тренираше със своя тим АИК Стокхолм именно заради преговорите с няколко клуба. Питас има 14 гола в 30 мача в шведското първенство през този сезон. От ЦСКА пожелаха успех на нападателя с "червената" фланелка.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Добро впечатление ми прави, че досега в кариерата си е играл само за три отбора (в единият под наем), а ние сме четвъртия. А онзи Локило на 25 е сменил двойно повече отбори.
Така и не разбрах Исека днес защо хо нямаше. Долколкото чувам днес сме играли добре.
Тасев втори пореден мач е изработил дузпа.
Петко бележи гол.
Хубав извеждащ пас на Делова за гола на Шопов, който отигра положението със самочувствие.
Успешен дебют за Лапеня с чиста мрежа.
Така и не разбрах Исека днес защо хо нямаше. Долколкото чувам днес сме играли добре.
Тасев втори пореден мач е изработил дузпа.
Петко бележи гол.
Хубав извеждащ пас на Делова за гола на Шопов, който отигра положението със самочувствие.
Успешен дебют за Лапеня с чиста мрежа.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]