Лудогорец - ЦСКА - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот dreben23 » 25 май 2012 15:57

На купона на Лудогорец, разбира се! :) Най-сетне малко от малко прогледнахте, аз ще добавя още един въпрос- къде беше Жуниор Мораеш? А сетих се, на сладкарница! :lol: Това беше основната причина да загубим и защо по дяволите Стойчо не пусна Паун?! Моите уважения към Стенли Костов, но Паун щеше да реши тоя мач! Да, ама не това бе целта. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Zavinagisin
Контакти:

Мнениеот Zavinagisin » 25 май 2012 16:34

Red Warrior написа:Ей, от 2 дена не съм влизал в сайта, а еякулацията на сините прашинки още не е свършила. Само на това да се радват им пожелавам, други радости да нямат. Колкото до мача - каквото и да бяхме направили ЦСКА нямаше да бъде шампион. Мисля, че и за слепите стана ясно. Съдията първите 20 минути ни вкара в нашето наказателно поле с поне 10 фаула свирени за Лудогорец, след един от които стана и гола. После изгони Грънчов и мача приключи. Къде бяха титаните?!

Смешен какво се оправдаваш със съдиите ако бяхте били в Перник и Левски щяхте да сте шампиони 8 точки 5 кръга до края ами срамота боли ама много боли,съдията беше перфектен а гола редовен ,тоя Грънчов защо настъпа играча на Лудогорец на сила ли го накараха ,ами кефя се че паднахте ама много повярваи ми, заради Стойчо защото беше сигурен в титлата.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 май 2012 17:57

Zavinagisin написа:
Red Warrior написа:Ей, от 2 дена не съм влизал в сайта, а еякулацията на сините прашинки още не е свършила. Само на това да се радват им пожелавам, други радости да нямат. Колкото до мача - каквото и да бяхме направили ЦСКА нямаше да бъде шампион. Мисля, че и за слепите стана ясно. Съдията първите 20 минути ни вкара в нашето наказателно поле с поне 10 фаула свирени за Лудогорец, след един от които стана и гола. После изгони Грънчов и мача приключи. Къде бяха титаните?!

Смешен какво се оправдаваш със съдиите ако бяхте били в Перник и Левски щяхте да сте шампиони 8 точки 5 кръга до края ами срамота боли ама много боли,съдията беше перфектен а гола редовен ,тоя Грънчов защо настъпа играча на Лудогорец на сила ли го накараха ,ами кефя се че паднахте ама много повярваи ми, заради Стойчо защото беше сигурен в титлата.

Само на това да се радваш ти пожелавам!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 май 2012 18:00

dreben23 написа:На купона на Лудогорец, разбира се! :) Най-сетне малко от малко прогледнахте, аз ще добавя още един въпрос- къде беше Жуниор Мораеш? А сетих се, на сладкарница! :lol: Това беше основната причина да загубим и защо по дяволите Стойчо не пусна Паун?! Моите уважения към Стенли Костов, но Паун щеше да реши тоя мач! Да, ама не това бе целта. ;)

А какво правехме срещу Миньор, като беше ясно, че там печелим титлата? Защо Венци Живков се изпусна тогава, че ще играем в ЛЕ? Защо беше толкова весел след мача в Разград? И т.н. и т.н.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 25 май 2012 18:12

Тоя В. Живков,има много мазна мутра и има същия стил на говорене като на а.томов,само лъжи говори тоя. Но нали титан за това са го наели,знае си работата!
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 30 май 2012 22:14

Съдията бил свирил в полза на Лудогорец!!! Есента страничните, ако бяха свирили правилно ЦСКА отиваше на разгром :oops:
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 май 2012 23:40

Red Warrior написа:Колкото до мача - каквото и да бяхме направили ЦСКА нямаше да бъде шампион. Мисля, че и за слепите стана ясно. Съдията първите 20 минути ни вкара в нашето наказателно поле с поне 10 фаула свирени за Лудогорец, след един от които стана и гола. После изгони Грънчов и мача приключи. Къде бяха титаните?!

Мислех, че поне за този мач няма да се говорят глупости за съдията, но не съм бил прав! Лудогорец тотално надигра ЦСКА в първите 20-30 минути. Червените ви нямаше никакви в началото на мача и дори е късмет, че само един гол поехте за това време. Както е късмет и за Лудогорец, че към края на второто полувреме не получи гол, особено от онова положение в продължението, 1-2 минути преди края на мача, защото нямаше как да отреагира. Ако съдията е искал да помага на Лудогорец, нямаше да изгони Дяков и то в момент, когато и без това Лудогорец не доминираше. Червеният картон за Дяков беше невероятен шанс за ЦСКА, но не се възползвахте от това, точно както и Лудогорец до този момент не успя да се възползва от численото си предимство. Дори само Присо да бе стрелял малко по-ниско или Голубович да се беше разсеял при удара на Мораеш и нещата ставаха други. Този мач няма как да е бил манипулиран, защото резултатът в последните минути беше оставен на случайността. Лудогорец също можеше да вкара гол тогава. Имаше два неточни удара на Гъргоров към вратата и един силен във вратата на Стоянов, който Мболи отрази, но не можа да задържи топката.
По-скоро може да има съмнения, че Лудогорец са искали да загубят този мач, отколкото нещо друго. Защото през второто време решиха да не си играят играта, а да чистят и да не натискат, което според мен беше рисковано. Може би ги обзе някаква паника или тежестта от това, че са водачи, но спряха да играят така, както могат, макар и да не бяха пресирани и насреща си да нямаха организиран отбор.
Съгласен съм с един друг фен на Лудогорец, който каза, че в този мач заслужавахте равния, но не и титлата. Този мач беше компенсация за безобразието на Армията в 15-ти кръг. Все едно там Лудогорец е победил, а в 30-ти е бил равният.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 31 май 2012 11:00

Ох, tsonpen'е, като видя твое мнение и очите ми се насълзяват...

tsonpen написа:Този мач няма как да е бил манипулиран, защото резултатът в последните минути беше оставен на случайността.

Ти толкова ли си зле, или просто си поредният платен фен от агитката на Домусчиев? Да, към края мача наистина изглеждаше, че е "оставен на случайността", защото нашите най-накрая се взеха в ръце и събраните от кол и въже нямаше какво да направят. Иначе, що се отнася до уредените мачове, нали се сещаш какъв би бил коефициента на отбор, който за първи път в историята си влиза последователно в Б група, А група, и би спечелил купата на страната + шампионата? Не казвам, че нещата са уредени еднолично от единия клуб, казвам, че само, че са уредени на 100%!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 31 май 2012 11:27

crap написа:нашите най-накрая се взеха в ръце и събраните от кол и въже нямаше какво да направят

"Събраните от кол и въже" бяха много повече отбор, отколкото ЦСКА. Това го знаят доста фенове на ЦСКА, които имат очи да го видят. С това не искам да кажа нещо лошо за червения отбор, сами си знаете, че в някои мачове наблюдавахте човекът-оркестър на терена.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 31 май 2012 11:35

Е, те и напите са събрани от кол и въже, това не е тайна! ;)
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”