Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red Warrior написа:Ей, от 2 дена не съм влизал в сайта, а еякулацията на сините прашинки още не е свършила. Само на това да се радват им пожелавам, други радости да нямат. Колкото до мача - каквото и да бяхме направили ЦСКА нямаше да бъде шампион. Мисля, че и за слепите стана ясно. Съдията първите 20 минути ни вкара в нашето наказателно поле с поне 10 фаула свирени за Лудогорец, след един от които стана и гола. После изгони Грънчов и мача приключи. Къде бяха титаните?!
Zavinagisin написа:Red Warrior написа:Ей, от 2 дена не съм влизал в сайта, а еякулацията на сините прашинки още не е свършила. Само на това да се радват им пожелавам, други радости да нямат. Колкото до мача - каквото и да бяхме направили ЦСКА нямаше да бъде шампион. Мисля, че и за слепите стана ясно. Съдията първите 20 минути ни вкара в нашето наказателно поле с поне 10 фаула свирени за Лудогорец, след един от които стана и гола. После изгони Грънчов и мача приключи. Къде бяха титаните?!
Смешен какво се оправдаваш със съдиите ако бяхте били в Перник и Левски щяхте да сте шампиони 8 точки 5 кръга до края ами срамота боли ама много боли,съдията беше перфектен а гола редовен ,тоя Грънчов защо настъпа играча на Лудогорец на сила ли го накараха ,ами кефя се че паднахте ама много повярваи ми, заради Стойчо защото беше сигурен в титлата.
dreben23 написа:На купона на Лудогорец, разбира се!Най-сетне малко от малко прогледнахте, аз ще добавя още един въпрос- къде беше Жуниор Мораеш? А сетих се, на сладкарница!
Това беше основната причина да загубим и защо по дяволите Стойчо не пусна Паун?! Моите уважения към Стенли Костов, но Паун щеше да реши тоя мач! Да, ама не това бе целта.
Red Warrior написа:Колкото до мача - каквото и да бяхме направили ЦСКА нямаше да бъде шампион. Мисля, че и за слепите стана ясно. Съдията първите 20 минути ни вкара в нашето наказателно поле с поне 10 фаула свирени за Лудогорец, след един от които стана и гола. После изгони Грънчов и мача приключи. Къде бяха титаните?!
tsonpen написа:Този мач няма как да е бил манипулиран, защото резултатът в последните минути беше оставен на случайността.
crap написа:нашите най-накрая се взеха в ръце и събраните от кол и въже нямаше какво да направят
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта