hydetoshi написа:Kiril2681 написа:До вчера се мрънкаше, че никой не носи отговорност, днес пък Дедо си бил треньор

Значи, признавате си едно по едно нещата, но само когато ви отърва...Това ще се сетят сами към кого е отнесено - имаме "колеги", които са особено досетливи

Промяната се състои в това, че вече ще има кой да се уволни след Осиек и Лудогорец...а може още и след Славия

Не съм възхитен, но кво ли пък разбирам аз?!
Е,ти Добри ли мислеше,че е треньор?
Не, разбира се, доскоро обяснявах на визираните от мен "колеги", че Добри може да решава само на коя страна да си легне да спи. Всъщност промяната се изразява само в това, че Дедо вече може да се уволни директно като треньор! И ако това е "промяна"...Виж, за меринджея ситуацията е доста по-сложна. С.С. има неоспорими качества като скаут - довел е в Б-я съвсем нелоши играчи, а от тях Г.Г. е спечелил съвсем нелоши пари

- е, как да му няма доверие и да не му е най-доверения човек, заедно с Дани Ганчев?! Лошото е, че в следствие на това доверие, Гришата го "повишава" все повече, та чак до сегашния статут на "лява ръка" ( ако приемем, че Д.Г. му е дясна), а човек си има таван - за нещо става, за друго - не! С.С. като управленец е с няколко класи под С.С. като скаут! Отделно - много ми е любопитно на кого беше решението Дедо да стане "съветник"?! Щото това е едно от най-грешните решения. Заради присъствието на Дедо си тръгнаха НЕМ и Любо, а Стамен не пожела да се върне! За мен сектор Г реагира правилно, но малко късно.