Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Трябва малко търпение. Има нови играчи, тепърва ще се види кой колко струва, доколко може да се разчита и т.н. Любко не е вчерашен, ще се справи. Няма нужда от истерии.
W84me написа:kiril.a.d написа:W84me написа:kiril.a.d написа:А за мача с ЧМ и тепърва контролните експерименти на Дедо, не ми се мисли...
А този отбор трябва да бъде разпердушинен, заради идиотщините които писаха и шпалира пред "Левски" и Лудогорец!!!!!!!!!!
Не знам как и дали ще стане...
Шпалира пред Лудогорец? Нали, ако ЧМ не бяха победили Лудогорец още във Варна, щяхте да имате шанс за "тенекията" на арменския празник?
?...де го чукаш де се пука...алоооу, ако ЧМ не бяха измислили платената история с ЦСКА, можеше да направят равен с Лудогорец и тогава, не знам коя тенекия щеше да е за Домуса...Вашата, всички я знаем...де посребрена, де медна...
Значи ти искаш да бият Левски и Лудогоец, да правят равни с тях, а само от вас да падат, така ли?![]()
Не - искам да не лягат на Лудогорец, с юноши, защото са се почувствали Миньор Пк

А на ЦСКА, този отбор е лягал само по Тошово време, когато беше армейски отбор от Варна!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Ужас. Какви врякания за един мач, който беше изцяло протоколен и дори можеше да се спестят още повече усилия, тъй като по някое време може да натежи умората, ако отстраним и Осиек. Мен пък много ми харесва играта тая година. Пипат я бързо топката, без много излишни движения, опитват се да играят и по-бързо, от там идват и доста проблеми със сгрешени пасове, от там и контра атаки, но за всичко си има време. Миналата година нямаше никаква идея в атака, едвам едвам вкарвахме голове на късмет, статичните бяха ужасни. Личи си, че се работи в правилната посока. И айде стига с тоя Любо, че ми е омръзнало да му гледам мрънканиците след всеки мач. Единствената грешка последните 3 години беше смяната на Белчев.
Old_death написа:Кирчо, хайде не се пени толкова и не говори за възраст, защото може да се окажа по стар от тебе! Имаш претенции за опит, а се държиш като пубертет. Научи какво се е говорило на срещата на Ганчев с феновете, какво беше обяснено за Любо и тогава раздавай оценки! Бъди жив и здрав и се моли повече такива като твоя любимец да не стъпват на Армията!
Любо го интересували парите? Стойчо Младенов също? - е-е, кой ценящ себе си човек, работи за без пари бе...хлапе???
А Стойкас Стоилас, какво го интересува, та още не се е върнал в Литекс, където е мястото на селския му манталитет??????
Внимавай! - той и Гришата ми ...издиша по този показател

Последна промяна от kiril.a.d на 17 юли 2019 12:26, променено общо 1 път.
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
djd написа:Трябва малко търпение. Има нови играчи, тепърва ще се види кой колко струва, доколко може да се разчита и т.н. Любко не е вчерашен, ще се справи. Няма нужда от истерии.
В ЦСКА, търпения няма!!! - поради високия статус на отбора!
Друго беше, в Литекс...
А Любко, да не е пропускал цялата контролна подготовка на отбора и сега да ми реди състави...все едно че търси да напасва пъзел! - футбола, на това ниво, не е детска игра

Хайде, живи и здрави! - щом казвате, тази година ще изтърпя Третото място на ЦСКА....Кой ли ще ни се падне на баража?...дано 7-ми да е Царско село

draziw написа:Ужас. Какви врякания за един мач, който беше изцяло протоколен и дори можеше да се спестят още повече усилия, тъй като по някое време може да натежи умората, ако отстраним и Осиек. Мен пък много ми харесва играта тая година. Пипат я бързо топката, без много излишни движения, опитват се да играят и по-бързо, от там идват и доста проблеми със сгрешени пасове, от там и контра атаки, но за всичко си има време. Миналата година нямаше никаква идея в атака, едвам едвам вкарвахме голове на късмет, статичните бяха ужасни. Личи си, че се работи в правилната посока. И айде стига с тоя Любо, че ми е омръзнало да му гледам мрънканиците след всеки мач. Единствената грешка последните 3 години беше смяната на Белчев.

От тук нататък, вие ще врякате, пък аз, само ще се смея

...то, човек и уши трябва да има, не само...мераци разни

kiril.a.d написа:djd написа:Трябва малко търпение. Има нови играчи, тепърва ще се види кой колко струва, доколко може да се разчита и т.н. Любко не е вчерашен, ще се справи. Няма нужда от истерии.
Друго беше, в Литекс...
А Любко, да не е пропускал цялата контролна подготовка на отбора и сега да ми реди състави...все едно че търси да напасва пъзел! - футбола, на това ниво, не е детска игра....
Хайде, живи и здрави! - щом казвате, тази година ще изтърпя Третото място на ЦСКА....Кой ли ще ни се падне на баража?...дано 7-ми да е Царско село....
Стига ся ... бараж ...
Ще играем плейоф за влизане в групите на ЛЕ.

-
- Контакти:
kiril.a.d написа:djd написа:Трябва малко търпение. Има нови играчи, тепърва ще се види кой колко струва, доколко може да се разчита и т.н. Любко не е вчерашен, ще се справи. Няма нужда от истерии.
Друго беше, в Литекс...
А Любко, да не е пропускал цялата контролна подготовка на отбора и сега да ми реди състави...все едно че търси да напасва пъзел! - футбола, на това ниво, не е детска игра....
Хайде, живи и здрави! - щом казвате, тази година ще изтърпя Третото място на ЦСКА....Кой ли ще ни се падне на баража?...дано 7-ми да е Царско село....
Стойнето ще вади отбора трябва ви друг сателит за баража.

Бръм, бръм, бръмбаааар ... 

Аз не съм експерт, но гледам, че се защитава "правото на мнение", било то информирано, или не, навсякъде, та реших и аз да си излея душата. Първо, смешно ми е как всички тук жалвате неуважението към хората пътували до Черна гора. Споделям това мнение и аз. Само че почти 24 часа по-късно така и не видях никъде мнение от фен, който е бил там, или съм изпуснал някой пост от такъв човек. Жалваме някакви хора че били обидени, пък те самите нищо не казват, не врещят че са обидени.
Второ, треньор, съветник, Пената, сръбски анализатор... всичко това, така си мисля, е продукт от нашите съвети. На кратко казано: Една част от нас искат доказан треньор с много успехи (ето ви Люпко), друга част от нас искат легенда+успехи (на ви Пената), трета група искахме млад перспективен треньор (ето го и Митов). Ей за този цирк съм убеден, че точно ние имаме голяма роля. Само не знам как пък ръководството ни слуша все за лошите решения. От време на време, виждам добри препоръки/критики, а точно те не се взимат впредвид от хората горе
Пак да си кажа, не съм експерт, но от обща култура и лаическо гледане на футбол... отборът по ми прилича на Любовия стил, отколкото на Люпковия. Имам усещането, че Митов все пак има някакво право на мнение и роля. Само че- Митов не е Любо. Любо е успявал, когато е бил успешен, с мотивация, а не с някаква тактическа гениалност (лично мнение). Люпко е геният в групата или по-скоро трупата, но пък най-вероятно не иска на тази възраст цялата отговорност на главата си... И от там идва драмата. А че и играчите не са гениални, това отделен въпрос, но не мисля, че тези в Етър и Титоград са.
Второ, треньор, съветник, Пената, сръбски анализатор... всичко това, така си мисля, е продукт от нашите съвети. На кратко казано: Една част от нас искат доказан треньор с много успехи (ето ви Люпко), друга част от нас искат легенда+успехи (на ви Пената), трета група искахме млад перспективен треньор (ето го и Митов). Ей за този цирк съм убеден, че точно ние имаме голяма роля. Само не знам как пък ръководството ни слуша все за лошите решения. От време на време, виждам добри препоръки/критики, а точно те не се взимат впредвид от хората горе

...
Последна промяна от Mitata на 18 юли 2019 23:06, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!