Да, абсолютно сигурен бях, че това ще е реакцията, но когато свършиш аргументите друго не може да се очаква.
Моите мнения са базирани на основа реалност на събития, а не на Домусичев, Ганчев и т.н.
Може да си запишеш някъде, до края на 2020 цената на Диема Екстра ще е 10,00лв., а на Макс спорт между 8,00-9,00.
НБГ ще предложи по-ниска сума за да откупи правото на заснема и излъчване на първенството и дано се появят още кандидати, защото губещи ще са клубовете.
Отново ще се повторя, все ми е тая за Домусичев, Ганчев, Божков и всеки един мастит бизнемен.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- анто маина
Dust написа:Да, абсолютно сигурен бях, че това ще е реакцията, но когато свършиш аргументите друго не може да се очаква.
Моите мнения са базирани на основа реалност на събития, а не на Домусичев, Ганчев и т.н.
Може да си запишеш някъде, до края на 2020 цената на Диема Екстра ще е 10,00лв., а на Макс спорт между 8,00-9,00.
НБГ ще предложи по-ниска сума за да откупи правото на заснема и излъчване на първенството и дано се появят още кандидати, защото губещи ще са клубовете.
Отново ще се повторя, все ми е тая за Домусичев, Ганчев, Божков и всеки един мастит бизнемен.
Абе за Ганчев не ти е все тая

анто маина написа:Dust написа:Да, абсолютно сигурен бях, че това ще е реакцията, но когато свършиш аргументите друго не може да се очаква.
Абе за Ганчев не ти е все тая
Ако Ганчев спечели Dust ще издивее, нека щадим здравето му. И без това изглежда е изпатил от Жужето, та му има слонски зъб/бивни.
Аз съм да няма излъчване на всички мачове, нека дават най-завързаните. Както беше едно време. Така стадионите ще се понапълнят и клубовете ще спечелят повече.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Обожавам, когато опонента по дискусия започне да ми прави психопрофил.
И ти не знаеш, за какво си, но перфектно си налапал стръвта.
Стадионите щели да се понапълнят..., а дядо Коледа и дядо Мраз са истински хора.
Я кажи сега ако няма ТВ излъчване феновете на софийски отбори, които са извън София в 21 век "Спорт и музика" ли ще слушат?
Стадионите щели да се понапълнят..., а дядо Коледа и дядо Мраз са истински хора.
Я кажи сега ако няма ТВ излъчване феновете на софийски отбори, които са извън София в 21 век "Спорт и музика" ли ще слушат?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Обожавам, когато опонента по дискусия започне да ми прави психопрофил.
Я кажи сега ако няма ТВ излъчване феновете на софийски отбори, които са извън София в 21 век "Спорт и музика" ли слушат?
Не бой се, едно-две предположения не са психопрофил. Футболът е за феновете на стадиона, не за ТВ зрителите. По-добре три мача лично на стадиона, отколкото 30 пред ТВ екран.
Последното не го разбрах. Мнооооого сложно.
Споко бе. Все ще се намери кой да купи правата. Важно е да няма конфликт на интереси и цензура. После ще дойде и качеството при условия на конкурентна среда. Навсякъде е така. Важно е желанието.
Mitata написа:Футболът е за феновете на стадиона, не за ТВ зрителите. По-добре три мача лично на стадиона, отколкото 30 пред ТВ екран.
Тук определено ме затапи, няма какво повече да кажа.
Чухте ли вие фенове от Бургас на Левски или ЦСКА-София, вие да го... ако искате да си гледате отбора, отивайте на стадиона 2-3 в годината.
Dust написа:Mitata написа:Футболът е за феновете на стадиона, не за ТВ зрителите. По-добре три мача лично на стадиона, отколкото 30 пред ТВ екран.
Чухте ли вие фенове от Бургас на Левски или ЦСКА-София, вие да го... ако искате да си гледате отбора, отивайте на стадиона 2-3 в годината.
абе какво си се хванал за тия ТВ права. 100 мнения в тази насока.
Каква е целта ти - конкретната ?
а) комплекси
б) комплекси
в) комплекси
п.с можеш да избереш повече от един верен отговор
Всичко е ясно. На срещата ББ е казал, че ако не се подпише договора връща ЦСКА-София там, където му е мястото! И ГГ си трайка......
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Dust написа:Mitata написа:Футболът е за феновете на стадиона, не за ТВ зрителите. По-добре три мача лично на стадиона, отколкото 30 пред ТВ екран.
Забравил си, че преди даваха най-завързаните мачове на двата софийски гранда. На пловдивските отбори също. Кой ще седне да ти гледа Витоша - Септевмри, например? Или Царско село - Верея, Враца - Дунав, Славия-Черно море? Без да обиждам феновете на тези клубове, ясно е, че става въпрос за ограничен брой зрители.