Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
il4o_iliew
- Контакти:
Re: Защо ЦСКА стигна дотук
Истината боли, ама не е лошо да се казва.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
- Stahlgewitter
- Контакти:
- Странджата
- Контакти:
Навярно си прав за повечето неща, но не бива да се обобщава - не всички привърженици на ЦСКА се опияняват от това на всяка цена да бият Левски и да се кичат с шампионски одежди, които после им биват смъквани с поредната кожа. Не малко, даже навярно повечето, мислят иначе, но те, както и левскарите, отдавна са се отдръпнали със спомените си, а са оставили действителността на кресльовците. Така че по-добре си адресирай думите към тези, които предпочитат да се наричат фенове и да мислят за хореографии и пирографии, а не към привържениците на един славен отбор, който като нас е в жестока криза и ще бъде (като нас) още дълго време обект на подигравки от хора, които не виждат по-далеч от носа си.
- Mitko-Levskar
- Контакти:
Брей,сефте да видя мислещ цесекар.Браво
-
il4o_iliew
- Контакти:
Прав си. Грешно е да се обобщава. Пиша по мои наблюдения от реакции след мои коментари преди Нова година. Досега не съм видял поне във форума един армеец с трезвен поглед върху случващото се. Всички се прехласват по "професора" и великия Стойчо...
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
Илчо, не ти прочетох целия коментар, обаче от минаване отгоре-отгоре се вижда, че хвърляш вината върху Томов и Стойчо
Та въпроса ми специално към теб е - а ти кой се явяваш, бе, суяк 
Леевски, оле
Не търси под вола теле... нашите проблеми са от съвсем различно естество трупани през последните 7-8 години!
@ ЦСКА ще бъде и ще пребъде!
Ето това искат феновете на ЦСКА
[center][wrapimg=]http://sport-vt.com/wp-content/uploads/cska3.jpg[/wrapimg][/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- Stahlgewitter
- Контакти:
Mitko-Levskar написа:Брей,сефте да видя мислещ цесекар.Браво
Какъв цесекар?Сега ще го обявят за гадно говедо

-
il4o_iliew
- Контакти:
Teo написа:Не търси под вола теле... нашите проблеми са от съвсем различно естество трупани през последните 7-8 години!
А преди 7-8 години дали на бяха пак Стойчо и Томов начело? Много къса памет имате.
Още нещо ми е интересно. Как можете да подкрепяте човек като Младенов? Цял сезон почти го слушахме да се оплаква как отбора нямал пари, а Лудогорец имал бюджет в пъти повече. Какви очи има този човек да говори за безпаричие, щом при Божков отборът се къпеше в пари. С целия комфорт тогава и със селекция и подготовка, пика в кариерата на този специалист бяха 2 тройки срещу Галатасарай. Как не го е срам да говори тези неща, когато е вземал месечна заплата от десетки хиляди плюс процент от пари от трансфер?
Въпросът ми е, защо не го изгонихте още миналото лято след Зимбру. Пичът е толкова нагъл, че даже не си и подаде оставката след резила. Не знам за вас, но безочието на Младенов е изумително за мен. Но явно за вас няколко победи срещу най-слабия Левски в историята са достатъчни да ви замажат очите.