Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 02 юли 2019 15:34

Red_Neck написа:
Dust написа:От ръководството Ви са наели работници от GP Group да почистят треволяците и трънаци по трибуните на стадиона.

[offtopic]Земи пий 2 бири, като пишеш надниците на бачкаторите от ГП Груп да не слънчасаш в тая жега ....[/offtopic]
Уйне, ша та вземем в Г, .... сигура!
Картони броиш, финансови отчети следиш, температурата на тренировки мериш, .... сега и надничар на Армията си станал, .... 3 пъти "Още от дете" и веднъж "Напред червените" на центъра на Тетевен, 2 снимки и едни къси кинти за членски внос и си готов! ;)

ПП: ..... и Делянски може да ти отпуска да го заместваш в малките часове през уикенда, предполагама няма да му е проблем ;)

Нека информира,няма лошо.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 02 юли 2019 16:00

Титовците останали без титулярите си. Късмет още в началото на сезона, дано продължи така.
Хайл Мусолини

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 02 юли 2019 16:28

Red_Neck написа:
Dust написа:От ръководството Ви са наели работници от GP Group да почистят треволяците и трънаци по трибуните на стадиона.

[offtopic]Земи пий 2 бири, като пишеш надниците на бачкаторите от ГП Груп да не слънчасаш в тая жега ....[/offtopic]
Уйне, ша та вземем в Г, .... сигура!
Картони броиш, финансови отчети следиш, температурата на тренировки мериш, .... сега и надничар на Армията си станал, .... 3 пъти "Още от дете" и веднъж "Напред червените" на центъра на Тетевен, 2 снимки и едни къси кинти за членски внос и си готов! ;)

ПП: ..... и Делянски може да ти отпуска да го заместваш в малките часове през уикенда, предполагама няма да му е проблем ;)

Ти му подаваш хляб, то ти хапе ръката...
Айде и ти карцера поне да не ти чета, че нон стоп си търсиш уйне.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 03 юли 2019 14:47

Спортал: ЦСКА и "ПФК ЦСКА 1948" АД публикуваха годишните си финансови отчети за 2018 година. Второто дружество е собственик на първото. В него главни акционери са Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и легендата Христо Стоичков. "Червените" са на загуба от 4 млн. лева, което е значително по-малко от 2017 година, когато бяха отчетени 10 млн. минус. Бюджетът на ЦСКА е повече от 19 млн. лева, което е увеличение с над 4 600 000 лв. спрямо 2017 година.
Заплатите са нараснали от 7 304 000 до 9 258 000 лева за година

Много съм далеч от икономиката и бизнес науките, занимавам се с нещо съвсем различно, та да питам някой тук по-начетен в тази сфера дали правилно разбирам. Реално около 10те милиона от трансфери (Недялков, Каранга, Десподов, Мауридес) покриват само и единствено заплатите за една година и евентуално наема на базите пак само за една година. Ако правилно съм разбрал ми се струва невъзможно да се самоиздържаме без да продаваме поне 3,4 класни футболиста годишно :shock: Освен ако редовно не участваме в групите на ШЛ... Второ, въпреки продажбите и невзимането на нови футболисти пак сме на минус поради горепосоченото. Даже "дължим" пари на Ганчев и Инджов. Тоест, те досега са само и единствено на загуба, отново, въпреки продажбите?! Не съжалявам, че не се занимавам с бизнес, много страшно ми се види :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 юли 2019 14:50

Gotzev.88 написа:Спортал: ЦСКА и "ПФК ЦСКА 1948" АД публикуваха годишните си финансови отчети за 2018 година. Второто дружество е собственик на първото. В него главни акционери са Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и легендата Христо Стоичков. "Червените" са на загуба от 4 млн. лева, което е значително по-малко от 2017 година, когато бяха отчетени 10 млн. минус. Бюджетът на ЦСКА е повече от 19 млн. лева, което е увеличение с над 4 600 000 лв. спрямо 2017 година.
Заплатите са нараснали от 7 304 000 до 9 258 000 лева за година

Много съм далеч от икономиката и бизнес науките, занимавам се с нещо съвсем различно, та да питам някой тук по-начетен в тази сфера дали правилно разбирам. Реално около 10те милиона от трансфери (Недялков, Каранга, Десподов, Мауридес) покриват само и единствено заплатите за една година и евентуално наема на базите пак само за една година. Ако правилно съм разбрал ми се струва невъзможно да се самоиздържаме без да продаваме поне 3,4 класни футболисти годишно :shock: Освен ако редовно не участваме в групите на ШЛ... Второ, въпреки продажбите и невзимането на нови футболисти пак сме на минус поради горепосоченото. Даже "дължим" пари на Ганчев и Инджов. Тоест, те досега са само и единствено на загуба, отново, въпреки продажбите?! Не съжалявам, че не се занимавам с бизнес, много страшно ми се види :)

Ами близо си...
А я си представи кво става с отбори,които и трансфери като Каранга не правят....и имат горе долу нашите разходи :arrow:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 03 юли 2019 16:24

Има и една емблема през 2018г. Не виждам нищо притеснително в задължения към собствениците. Едва ли ще си ги поискат, поне докато не успеят да го докарат на печалба този клуб. Защото няма какво да вземат. Абсурдно е. И стига да е съобразено с Финансовия феърплей. Ако не могат да ни чокнат по тази линия, проблеми няма.
Хайл Мусолини

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 03 юли 2019 16:46

CaptainBertorelli написа:Има и една емблема през 2018г. Не виждам нищо притеснително в задължения към собствениците. Едва ли ще си ги поискат, поне докато не успеят да го докарат на печалба този клуб. Защото няма какво да вземат. Абсурдно е. И стига да е съобразено с Финансовия феърплей. Ако не могат да ни чокнат по тази линия, проблеми няма.

Не, не това е притеснителното. Притеснява ме колко точно години свръхамбициозната част от феновете ни ще издържи на постоянни продажби и "свободни" агенти без да направи някоя фатална глупост. Подклаждане на огъня от страна на медиите с "Ганчев спечели 10 милиона от трансфери, а къде са новите?" Не сме свикнали много да мислим за самоиздръжка, искаме като едно време някой просто да налива пари и накрая... помним. Това ме притеснява :|

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 03 юли 2019 16:53

Gotzev.88 написа:
CaptainBertorelli написа:Има и една емблема през 2018г. Не виждам нищо притеснително в задължения към собствениците. Едва ли ще си ги поискат, поне докато не успеят да го докарат на печалба този клуб. Защото няма какво да вземат. Абсурдно е. И стига да е съобразено с Финансовия феърплей. Ако не могат да ни чокнат по тази линия, проблеми няма.

Не, не това е притеснителното. Притеснява ме колко точно години свръхамбициозната част от феновете ни ще издържи на постоянни продажби и "свободни" агенти без да направи някоя фатална глупост. Подклаждане на огъня от страна на медиите с "Ганчев спечели 10 милиона от трансфери, а къде са новите?" Не сме свикнали много да мислим за самоиздръжка, искаме като едно време някой просто да налива пари и накрая... помним. Това ме притеснява :|

Свръхамбициозни фенове имахме преди 30 години. Когато, ако не водим на средняк с 2:0 до 30-та минута, се стартираше с "аре играйте бе ей' и здрави псувни по нашите. Това го няма вече. Всички претръпнахме, а най амбициозните сигурно са фенове на Лудогорец. Та глупост от феновете едва ли, да стискаме палци ръководството да не сътвори такива.
Хайл Мусолини

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 03 юли 2019 16:59

Ако имаме късмет и още тая година влезем в групите на ЛЕ, мисля, че тия -4млн. за 2018, ще станат +няколко за 2019.
Иначе каква е структурата на дълговете само Ганчев и Инджов я знаят и само да гадаем тук си е загуба на време. Реално, ако тръгнем да строим стадион, тези 35млн. ще станат над 100млн., но ще има срещу тях актив, който ако се управлява добре, ще ги възвърне.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 03 юли 2019 16:59

Gotzev.88 написа:

Кой български отбор може да се самоиздържа с 1000 човека публика на мач и 10 лв средна цена на билет? Не е нужно да си учил икономика. Дори може да не знаеш значението на тази дума,за да ти е ясно,че българският футбол е само и единствено наливане на пари. Много е страшно! Дори Лудогорец с ЕКТ съм убеден,че е с много милиони на минус. Ако в ЦСКА заплатите са 10млн., то в Лудогорец със сигурност са х2. Какви Евротурнири , какви 5 лв? Никакви сметки не излизат.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Върни се в “ЦСКА”