Mitata написа:Dust написа:Mitata написа:Докато тази гнус не се изчисти, оправия в българския футбол няма да има.
Преди да се появи Кирчо на футболната сцена оправия в БГ футбола имаше ли?
Факт е, че след 2004г., когато за последен път националният отбор се класира на голям форум, българският футбол затъва. Началото на процеса съвпада с избирането на ръководството на настояшия БФС, с опитите ЦСКА да бъде вкаран в миманса и заличен като име, с появата на футболната сцена на вашия любимец Кирчо.
Аз ще изразя малко по-различно мнение относно затъването на БГ футбола. За мен главните виновници са всички онези които бяха в САЩ 94 г - футболистите, треньори и ръководителите около тях. Да това са хората които ни донесоха огромна радост, но и те трябваше да поемат основна отговорност за развитието на футбола ни след като се отказаха. Всички ИГРАЕХА В ЧУЖБИНА и всеки можеше да допринесе с нещо оттам, с опита си който имаха с това което са виждали в отборите в които играеха, без да откриват топлата вода. Трябваше да кажат и да покажат как да развием детско-юношестките школи у нас. Кажи ми кой от златните момчета допринесе с нещо съществено след като се отказа. Половината от тях - милиони са им минали през ръцете, а са скъсани отвсякъде - Любо, Бончо Генчев, Киряков, Пламен Николов, Ивайло Иванов, Тр. Иванов /лека му пръст/, Костадинов, Янков, Кременлиев. То не е хазарт, жени, бизнес начинания...като ги видиш да се вясват като ТВ коментатори, ясна е работата. Колкото бяха добри футболисти, толкова им е нулев интелектуалния капацитет, нищо не са направили за следващите поколения.