че взимал и по 2000 лева за дето е легенда на клуба.
Нямам търпение да излезе продукта на Томето. Липсва ми професионалната журналистика
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Когато и да се завъртиш покрай Жеката, Майкъла или Джеки, все ще излезе материал за едно каре минимум.
Ние си ги знаем.... Дали са много с червената фланелка, за което са уважавани наши футболисти, но до там....
Да са живи и здрави.

Ние си ги знаем.... Дали са много с червената фланелка, за което са уважавани наши футболисти, но до там....
Да са живи и здрави.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- Megatron_69
- Контакти:
k_oleto написа:че взимал и по 2000 лева за дето е легенда на клуба.
Нямам търпение да излезе продукта на Томето. Липсва ми професионалната журналистика
и аз го чакам и дим да ме няма....дано да има форум....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
Megatron_69 написа:k_oleto написа:че взимал и по 2000 лева за дето е легенда на клуба.
Това чакаме всички! За мен сайта на Гонг умря, форума го ползвам само докато се появи адекватна алтернатива.
- Red Warrior
- Контакти:
И някакво левскарче идва да подбъзва вместо да си гледа отборчето, че на Киселяка му липсват "един, двама, трима хора".
Колкото до Жеката - нека е жив и здрав и да си гледа старините! Защо му трябва да се заяжда със Стойчо си нямам идея. Уважение за легендите, но ЦСКА не е частно пенсионно дружество. Предполагам, че повечето взимат високи военни пенсии. Нека имат и място в ложата на "Армията" и безплатен кетъринг
, но толкова!

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red Warrior
- Контакти:
HardWork написа:Megatron_69 написа:k_oleto написа:че взимал и по 2000 лева за дето е легенда на клуба.
Това чакаме всички! За мен сайта на Гонг умря, форума го ползвам само докато се появи адекватна алтернатива.
На мен ли го казвате? Аз даже подписа си смених.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Red Warrior написа:HardWork написа:Megatron_69 написа:k_oleto написа:че взимал и по 2000 лева за дето е легенда на клуба.
На мен ли го казвате? Аз даже подписа си смених.
Tука се съгласявам с вас ! Онзи ден пуснаха снимка във фб от Пред Банята с анонс, че няма да чакаме още дълго

Бяха Ники, Томето и Борето. Дано си направят и сайт или някакъв вид комуникационна платформа със сигурност имат потенциала и възможностите да го направят. Тука стана поредната помия с мирис на гел и заводски комплекси. Нивото адски падна последния месец. Чакаме Ники и Томето и домуса да го духа !
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
- damyanov1963
Red Warrior написа:Red_Neck написа:Дон Гришони пред Капитал:Няма друг вариант. Това е теренът на АС-23, чийто наследник е ЦСКА. Няма да отидем другаде. Ние категорично не искаме да излизаме от рамките на настоящата чаша на стадиона. Няма да допуснем изсичането на нито едно дърво или храст!
Вече има осигурено финансиране - 10 милиона евро собствени средства и 20 милиона от датски инвестиционен фонд".
Все се надявах шуменци да ударят едно рамо поне с.... козирката
Мястото на "Армията" е било, е и ще бъде само там! Вече почти 100 години стадиона си съществува и не пречи на никой! Доколкото знам цените на ново съоръжение вървят някъде по 1000 евро на седалка, така че може да ни изненада със стадион за 30 хиляди.
[offtopic]Много интересно, как мястото на 70 годишен отбор винаги е било на 100 годишен стадион?
Оставям на страни какво говорехте, преди да ви вземе ГГ и какво говорите сега.[/offtopic]
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Според мен е по-интересно защо капитана на сините вика на Станислав Костов - "Пипо"
и дали е "пипнал" вече половината ви отбор.
Заради този "пипащия" един от добрите ни футболисти е поставил условие пред шефовете на ЦСКА, че искад а бъде продаден или преотстъпен в друга държава, и че отказва повече да бъде "пипан" от същия.
https://www.youtube.com/watch?v=gLBxZFKXUCg
https://www.youtube.com/watch?v=Xygn7hzkSrM

Заради този "пипащия" един от добрите ни футболисти е поставил условие пред шефовете на ЦСКА, че искад а бъде продаден или преотстъпен в друга държава, и че отказва повече да бъде "пипан" от същия.
https://www.youtube.com/watch?v=gLBxZFKXUCg
https://www.youtube.com/watch?v=Xygn7hzkSrM
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
damyanov1963 написа:Red Warrior написа:Red_Neck написа:Дон Гришони пред Капитал:Няма друг вариант. Това е теренът на АС-23, чийто наследник е ЦСКА. Няма да отидем другаде. Ние категорично не искаме да излизаме от рамките на настоящата чаша на стадиона. Няма да допуснем изсичането на нито едно дърво или храст!
Вече има осигурено финансиране - 10 милиона евро собствени средства и 20 милиона от датски инвестиционен фонд".
Все се надявах шуменци да ударят едно рамо поне с.... козирката
Мястото на "Армията" е било, е и ще бъде само там! Вече почти 100 години стадиона си съществува и не пречи на никой! Доколкото знам цените на ново съоръжение вървят някъде по 1000 евро на седалка, така че може да ни изненада със стадион за 30 хиляди.
[offtopic]Много интересно, как мястото на 70 годишен отбор винаги е било на 100 годишен стадион?
Оставям на страни какво говорехте, преди да ви вземе ГГ и какво говорите сега.[/offtopic]
[offtopic]Ама голяма простотия каза. Май си бягал от часовете по смятане. То може и затова да ти е интересно на стари години.