[offtopic]А к'во праим с ЕРД, кротко пасящ по тучните поляни на парка?
Бой, еван или на мезе?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red_Neck написа::mrgreen:![]()
[offtopic]А к'во праим с ЕРД, кротко пасящ по тучните поляни на парка?
Бой, еван или на мезе?[/offtopic]
goshev написа:[offtopic]Ще има да гледаме и слушаме:Ниска топка по тревата....Мазурек спира на гърди....[/offtopic]
damyanov1963 написа:Съгласен съм с тебе, че не може толкова фенове да останат без отбор, то и ние нямаме сметка от това, какво ще представлява опосканото ни първенство без вечното дерби - ДА, това е вечното дерби, да ме прощават славистите, но с тях мачовете никога не са имали заряда на дерби. Само че е факт и че това не е онова ЦСКА - закритото, а заменено от един друг отбор, от един друг град. То е все едно да си смениш жената и докато правите секс да и шепнеш в ухото, че тя е оная предишната, а не друга.
Mitata написа:damyanov1963 написа:Съгласен съм с тебе, че не може толкова фенове да останат без отбор, то и ние нямаме сметка от това, какво ще представлява опосканото ни първенство без вечното дерби - ДА, това е вечното дерби, да ме прощават славистите, но с тях мачовете никога не са имали заряда на дерби. Само че е факт и че това не е онова ЦСКА - закритото, а заменено от един друг отбор, от един друг град. То е все едно да си смениш жената и докато правите секс да и шепнеш в ухото, че тя е оная предишната, а не друга.
Така и не проумяхте, че ЦСКА не е фирма с точно определен ЕИК, че любовта на армейците към ЦСКА не е еквивалентна на любовта във фирма с точно определен ЕИК. Ако мислите, че е така, в дълбока заблуда сте. ЦСКА е важна част от живота на хората и тя не може да бъде елиминирана с фалита на едно АД. ЦСКА, който играе на Армията е същият, който бе създаден преди повече от 70 години и червените го обичат така както обичаха ЦСКА през годините.
Често антицесекари злобеят, че видите ли по същия начин сме могли да станем Реал например. Или Барселона. По-голяма глупост не бях чувал. Ние винаги сме били ЦСКА и ще бъдем ЦСКА, няма как да бъдем друг, не желаем да сме друг. Ако някой иска да милее за Реал, прав му път.
Няма друг вариант. Това е теренът на АС-23, чийто наследник е ЦСКА. Няма да отидем другаде. Ние категорично не искаме да излизаме от рамките на настоящата чаша на стадиона. Няма да допуснем изсичането на нито едно дърво или храст!
Вече има осигурено финансиране - 10 милиона евро собствени средства и 20 милиона от датски инвестиционен фонд".
Mitata написа:damyanov1963 написа:Съгласен съм с тебе, че не може толкова фенове да останат без отбор, то и ние нямаме сметка от това, какво ще представлява опосканото ни първенство без вечното дерби - ДА, това е вечното дерби, да ме прощават славистите, но с тях мачовете никога не са имали заряда на дерби. Само че е факт и че това не е онова ЦСКА - закритото, а заменено от един друг отбор, от един друг град. То е все едно да си смениш жената и докато правите секс да и шепнеш в ухото, че тя е оная предишната, а не друга.
Така и не проумяхте, че ЦСКА не е фирма с точно определен ЕИК, че любовта на армейците към ЦСКА не е еквивалентна на любовта във фирма с точно определен ЕИК. Ако мислите, че е така, в дълбока заблуда сте. ЦСКА е важна част от живота на хората и тя не може да бъде елиминирана с фалита на едно АД. ЦСКА, който играе на Армията е същият, който бе създаден преди повече от 70 години и червените го обичат така както обичаха ЦСКА през годините.
Често антицесекари злобеят, че видите ли по същия начин сме могли да станем Реал например. Или Барселона. По-голяма глупост не бях чувал. Ние винаги сме били ЦСКА и ще бъдем ЦСКА, няма как да бъдем друг, не желаем да сме друг. Ако някой иска да милее за Реал, прав му път.
Red_Neck написа:Дон Гришони пред Капитал:Няма друг вариант. Това е теренът на АС-23, чийто наследник е ЦСКА. Няма да отидем другаде. Ние категорично не искаме да излизаме от рамките на настоящата чаша на стадиона. Няма да допуснем изсичането на нито едно дърво или храст!
Вече има осигурено финансиране - 10 милиона евро собствени средства и 20 милиона от датски инвестиционен фонд".
Все се надявах шуменци да ударят едно рамо поне с.... козирката
Red Warrior написа:Доколкото знам цените на ново съоръжение вървят някъде по 1000 евро на седалка, така че може да ни изненада със стадион за 30 хиляди.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта