Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: ЦСКА София - краят започва!

Мнениеот Stahlgewitter » 12 май 2015 21:06

Rivaldo10 написа:
dreben23 написа:Много глупава тема, поредна провокативна. :) Няма как да стане това дето го искате, половин България ще изчезне от картата завинаги ако се случи! :) Затрият ли ЦСКА, само ще си вкара някой много нелеп автогол според мен. Червената общност е много по-голяма от това, което си представяте, стига глупости ако обичате, иначе ще започна да си мисля, че не всички цесекари са заклети цесекари! :) Почвате вече да ме съмнявате.. ;)

Това пък са такива митове, че не е истина направо! От по-младите масово са с любими чужди отбори и голям процент изобщо не следят БГ футбола. Стадионите ни са празни, вие ми говорите за общности. Те и Славия едно време са имали доста фенове, но сега не е така. Защо си мислиш, че нещо подобно не може да се случи и на вас? Всъщност аз си мисля, че е реално да се случи на всеки наш отбор...

Как бе,цяла България ще потъне в мъка по Марката и Харизмата.Ми 31 титли,ми два полуфинала,ми отстранени действащи европейски шампиони,на кого ги оставяме?
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 май 2015 21:11

Rivaldo10 написа:
dreben23 написа:Много глупава тема, поредна провокативна. :) Няма как да стане това дето го искате, половин България ще изчезне от картата завинаги ако се случи! :) Затрият ли ЦСКА, само ще си вкара някой много нелеп автогол според мен. Червената общност е много по-голяма от това, което си представяте, стига глупости ако обичате, иначе ще започна да си мисля, че не всички цесекари са заклети цесекари! :) Почвате вече да ме съмнявате.. ;)

Това пък са такива митове, че не е истина направо! От по-младите масово са с любими чужди отбори и голям процент изобщо не следят БГ футбола. Стадионите ни са празни, вие ми говорите за общности. Те и Славия едно време са имали доста фенове, но сега не е така. Защо си мислиш, че нещо подобно не може да се случи и на вас? Всъщност аз си мисля, че е реално да се случи на всеки наш отбор...

Хич не са митове.Те Ботев ужким ''изчезнаха'',пък кво остава за нас.ЦСКА (или който и да е друго отбор от този калибър нагоре) НЯМА как да изчезне(освен ако не дойдат извънземните и не отвлекат феновете).
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 12 май 2015 21:12

Teo написа:
Ривалдо, опростили 40 милиона? А кой ще опрости още 40 милиона натрупани и изкачащи едно след друго в различен период от време?
Има хиляди дела които се водят към клуба за пари от заплати на футболисти и мениджъри... никой не знае колко са задълженията когато Лупи пое ЦСКА.. до колкото си спомням каза 14 милиона или нещо от сорта... но Лупи от неговия джоб не е извадил 1 лев, а всичко е на кредити на гърба на ЦСКА към негови фирми! Задълженията са повече от 30 милиона и още толкова приходящи...!
@ От Божково време има задължения... това ми го е казал Коцев Журналята лично във ФБ.

Тео, ясно е, че натрупахте дългове, но натрупахте тези дългове, докато се опитвахте да изградите максимално силен отбор, тоест постигнахте определени резултати. Ако не бяхте наляли толкова много пари, щяхте да постигнете по-слаби резултати и вероятно нямаше да имате чак такива дългове, но пък щеше да има доста недоволни фенове и много скандали, драми. Когато отидеш да вечеряш навън, накрая си плащаш сметката, нали? Сега ви предлагат по-нисък бюджет, без особени амбиции и вие сте недоволни, тоест пак искате голям бюджет и потенциални нови дългове... Ето ти го кръга, за който говориш. При нас положението е същото толкова тежко, ако това ви успокоява. А Ботев явно направо ни громят в графата дългове...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 май 2015 21:14

delqnski47 написа:
Rivaldo10 написа:

Хич не са митове.Те Ботев ужким ''изчезнаха'',пък кво остава за нас.ЦСКА (или който и да е друго отбор от този калибър нагоре) НЯМА как да изчезне(освен ако не дойдат извънземните и не отвлекат феновете).

Споко бе, няма да изчезнете! Ще станете ЦСКА Симитлийско знаме :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 май 2015 21:14

Тео, кви са тия щуротии? Забрави за фалити! Ако някой ден недай си Боже ЦСКА фалира заради това, че не искаме да си платим дълговете, дето сме "изяли и изсрали", аз спирам да бъда фен изобщо на Бг футбола. Защото това ще е супер недостойно за един Армеец, какъвто имам претенциите да съм. Може 10-20г да сме на хляб и сол, но да си платим телешкото, дето изядохме.

Тук да кажа нещо накратичко и за държавата, защо е длъжна да помогне, не само на нас, а на всички. Защото това е най-популярния спорт у нас, а ЦСКА е емблемата на футболът ни. Гнусните турци навремето освободиха отборите от данъци за известен период, сърбите пък опростиха доста дългове на клубовете, нека и тук се направи нещо по въпроса, в рамките на разумното.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 12 май 2015 21:14

delqnski47 написа:
Rivaldo10 написа:

Е той това ти обяснява,че няма кой да продължи фенството.Като изчезнете вие,ще ви изчезне и отбора.Електората на комунистите е ярък пример за това,което се опитваме да ти обясним.
Изображение

tornadooo

Мнениеот tornadooo » 12 май 2015 21:15

Ще се помнела великата победа над великия клуб :) За кое говориш, за победата над Ливърпул в мач без значение ли :) И все пак ако на вас ви остава само тази велика победа вземете се поучете от отбор, който е в А група от 4 години и има по няколко такива победи ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 май 2015 21:18

Stahlgewitter написа:Е той това ти обяснява,че няма кой да продължи фенството.Като изчезнете вие,ще ви изчезне и отбора.Електората на комунистите е ярък пример за това,което се опитваме да ти обясним.

Комунизмът е утопия,ЦСКА - не.Това е нещо реално и съществуващо с немалко фенове.Няя как да ''изчезнем'',тва е нелепо.Може да се смалим,но няма как да изчезнем.Отборът не е от вчера,та изведнъж да ''изчезне''.
Но тоя вариант дет го коментираме тука се съмнявам да стане.Дай Боже ,разбира се.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 май 2015 21:19

шивача написа:Тео, кви са тия щуротии? Забрави за фалити! Ако някой ден недай си Боже ЦСКА фалира заради това, че не искаме да си платим дълговете, дето сме "изяли и изсрали", аз спирам да бъда фен изобщо на Бг футбола. Защото това ще е супер недостойно за един Армеец, какъвто имам претенциите да съм. Може 10-20г да сме на хляб и сол, но да си платим телешкото, дето изядохме.

Тук да кажа нещо накратичко и за държавата, защо е длъжна да помогне, не само на нас, а на всички. Защото това е най-популярния спорт у нас, а ЦСКА е емблемата на футболът ни. Гнусните турци навремето освободиха отборите от данъци за известен период, сърбите пък опростиха доста дългове на клубовете, нека и тук се направи нещо по въпроса, в рамките на разумното.

Аз никъде не съм писал в поста ми за фалит... искам да се намери РЕШЕНИЕ за доброто бъдеще на ЦСКА!
@ Никой няма да се нагърби да дойде и да налива пари безусловно в клуба и да плаща борчове на типове които са били с МИСИЯ в нашия клуб!
@ Разбира се, че държавата трябва да се намеси.... тука става дума за УМИШЛЕНО ФАЛИРАНЕ на спортен клуб!
Последна промяна от Teo на 12 май 2015 21:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 12 май 2015 21:19

шивача написа:Тео, кви са тия щуротии? Забрави за фалити! Ако някой ден недай си Боже ЦСКА фалира заради това, че не искаме да си платим дълговете, дето сме "изяли и изсрали", аз спирам да бъда фен изобщо на Бг футбола. Защото това ще е супер недостойно за един Армеец, какъвто имам претенциите да съм. Може 10-20г да сме на хляб и сол, но да си платим телешкото, дето изядохме.

Първо,изяли сте само мъжката част от телешкото и то не веднъж.
Второ,усещаш ли,че само вие искате опрощаване на дълговете и помощ от държавата?
Изображение

Върни се в “ЦСКА”