Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот baraba » 15 юни 2019 19:40

W84me написа:
gihuelo написа:Ти и още 1-2 милиционера ако са всички съм съгласен :)
Ако имаше каквито и да е било доказателства досега да беше станало страшно.
Другия милиционер във вашия форум пише ,че имало телефонни разпечатки. Дано мозАка проумее че телефонната разпечатка ползва кой номер на кой се е обадил :) Дано проумее че Китанов има право да се обажда на съотборниците си.
Само ти не разбра какво стана и на кой е това мероприятие.
Има един Еминем във вашия форум ,той може да ти го обясни подробно като за теб .

Как ще стане страшно бе, как ? Както стана страшно, когато сменихте името на отбора? Преди това, когато пиха сиропи за кашлица, както тогава ли ще стане страшно? Целия ФК на ЧМ си заплю най-голямата легенда, но сме били само един-двама дето вярваме на това :mrgreen:

Е, и вие си сменихте името на отбора и какво от това :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 юни 2019 19:40

k_oleto написа:Я ми кажи: Ако например: Живко Миланов (от сегашните), е вашата най-голяма легенда и излезе нещо подобно, според тебе - някой от ръководителите (колкото и да са малоумни), ще вземе ли да каже едно изречение по темата ?? Т.е обвиняват Живко Миланов в това, че е продал мач и примерно: Павел Колев мълчи като риба ??

Не мога да коментирам хипотези.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 юни 2019 19:43

W84me написа:
k_oleto написа:Я ми кажи: Ако например: Живко Миланов (от сегашните), е вашата най-голяма легенда и излезе нещо подобно, според тебе - някой от ръководителите (колкото и да са малоумни), ще вземе ли да каже едно изречение по темата ?? Т.е обвиняват Живко Миланов в това, че е продал мач и примерно: Павел Колев мълчи като риба ??

Е, как не можеш ... досега какво прави , че и заключения чак извади ... уникален ... :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 15 юни 2019 19:43

W84me написа:

Как коментираш ЧМ тогава ?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 юни 2019 19:44

baraba написа:Е, как не можеш ... досега какво прави , че и заключения чак извади ... уникален ... :mrgreen:

Като излезе фенклуба и признае, че това е истина мога да коментирам. Като изгонят 6 човека от Левски, мога да коментирам. Ама едва ли ще стане.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 15 юни 2019 19:44

W84me написа:

Само преди 20 минути коментира хипотези :) Сега не можеш ? :)
Дай доказателства !
Милиционер си ти Андрешко :) Милиционер!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 15 юни 2019 19:47

W84me написа:
baraba написа:Е, как не можеш ... досега какво прави , че и заключения чак извади ... уникален ... :mrgreen:

Като излезе фенклуба и признае, че това е истина мога да коментирам. Като изгонят 6 човека от Левски, мога да коментирам. Ама едва ли ще стане.

Фенклуба ви само днес има 42 декларации против Ивайло Петков!
Значи ли че са прави?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 юни 2019 19:48

gihuelo написа:Фенклуба ви само днес има 42 декларации против Ивайло Петков!
Значи ли че са прави?

[offtopic]Аз мисля че да. Но това са напълно нормални неща, за разлика от обвиненията към играчите.[/offtopic]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 15 юни 2019 19:49

W84me написа:
gihuelo написа:Фенклуба ви само днес има 42 декларации против Ивайло Петков!
Значи ли че са прави?

[offtopic]Аз мисля че да. Но това са напълно нормални неща, за разлика от обвиненията към играчите.[/offtopic]

[offtopic]тези 14 дето изгонихте - са продажни - затова ги махнахте[/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 юни 2019 19:57

Блатер,нямам намерение да ти коментирам хилядите простотии които си написал във форума,ти сам си признаваш че си дразнител/написа го в тема за националния отбор от последните срещи/ аз боравя само с факти,написал някакъв си Димитър Пулев декларация от името на фенклуба на Черно море във Фейсбук и днес определени медии са го поставили като топновина.В тази декларация няма нито едно доказателсктво срещу набедените футболисти,днес има друга декларация след поисканата среща от Георги Илиев с феновете,ако Георги Илиев беше извършил нещо нередно щеше ли да отиде при феновете които уж имали доказателства за вината му.Втората декларация не е отразена още от определените медии защото обезмисля първата,толкова за Черно море.Сега за едни други декларации от официален сайт на фенклуб с голяма фенска маса,там декларациите са доста и то от големите градове в България,няма никакъв отзвук в определените медии,ако това беше се случило при ЦСКА щяхме да бъдем разнасяни като бръмбар сламка.Показвам факти Блатер,не съм дразнител,покажи една неистина от това което съм написал,една обида,една провокация,дано си усетил разликата между мен и такива като теб.
Последна промяна от peliforewer на 16 юни 2019 07:52, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “ЦСКА”