Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Къде е баче Васо?!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

MarianDimitrov
Контакти:

Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Мнениеот MarianDimitrov » 29 яну 2020 23:46

DarkPsy написа:
redhooligan написа:
DarkPsy написа:Голяма забава тук, ама нали се сещате, че следващия е вашичкия !

Като гледам и ти се опитваш да се забавляваш. Не се знае и вашия до къде ще го докара!

Ние на нашичкия лъжец отдавна му желаем фалит. Ние сме ясни. Обаче вие тук много се забавлявате, също като синичките преди 5 години, но не забравяйте пе колелото се върти, а всички са един дол дренки. Ако ме разбираш.

Той нашичкия си мина от ред, ама не избяга никъде. Стоя си тук и не можаха да го скалъпят, защото от приказки и догадки, до достоверни доказателства, разликата е космос.
Велик ЦСКА !

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 30 яну 2020 00:04

Няма страшно. Утре ще си купи зарядно за телефона и ще се свържат с него. Може да им каже, че пак е на телефона. Както казах в един коментар, сега ще чакаме защитата на адвокатите му. Ако е стабилна може и да се върне, ако не е може и да стои само на телефона. Но все си мисля, че понеже народа не искаше Гешев и сега тиквун му е наредил да покаже малко действие, за да натрупа точки към народа. То и нашия любим бог слънце е толкова откраднал от държавата, че не знам къде трябва да го вкарат! Така, че кучетата си лаят, а керванът си върви!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 яну 2020 00:29

ros написа:
delqnski47 написа:Шо още няма гласове за е) бе...
Вие баче Васо го изкарахте монах,еби му майката :arrow:

Ти за кой отговор ще гласуваш... Гледам едвам се сдържаш за е) ама като виждаш, че ще си самотник нещо тЪ възспира :lol: :lol: :lol:

А,аз гласувах вече ,че е на вилата и го боли кура за лотарии,прокуратури левскита и тем подобни,ама си викам "пък мое и по курви да е ". :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 30 яну 2020 07:12

ivo55 написа:Изображение

:lol: :lol: :lol:
Цъкат си Monopoly на Плейстейшъна ...
Васко Зарчето си пафка пурата а Цецко му пее “Назад, назад моме Калино”
Хубав живот...!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 30 яну 2020 08:31

Няма да се прибира Черепа в БГ......ексклузивно по БТВ

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 30 яну 2020 08:44

От България освен мозъци започнаха да изтичат и черепи.
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 30 яну 2020 08:47

Това е тотална пародия , драги ми съфорумци. Значи точно преди 1 седмица Божков беше в София и се срещаше с фенове и с кой ли не , а сега е извън България и не иска да се връща. В същото време има 7 обвинения и държавата го е пуснала свободно да си замине ей така..
Добре тези 7 обвинения за 5-6 дни ли дойдоха да питам главния прокурор ?
Наистина ги оставят да избягат и после вдигаш шум . Работата е ясна , а за Левски сигурно до седмици трябва да им кажат какво ще стане .

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 30 яну 2020 09:15

За мен по-интересно е дали Гешев ще се разрови из ДАНС , МАНС, ГДБОБ, НСО и другите такива службички от къде има изтичане на информация към Васето.
На всички е ясно че е бил предупреден от някого че му кроят шапката.
Откъде иначе такава медийна активност от г-н Череп в последно време, имайки впредвид колко е бил активен досега.
Няма да се очудя дори и ако НСО са му закарали лично багажа до Сърбия(примерно).
;)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 яну 2020 09:48

ugly bug написа:За мен по-интересно е дали Гешев ще се разрови из ДАНС , МАНС, ГДБОБ, НСО и другите такива службички от къде има изтичане на информация към Васето.
На всички е ясно че е бил предупреден от някого че му кроят шапката.
Откъде иначе такава медийна активност от г-н Череп в последно време, имайки впредвид колко е бил активен досега.
Няма да се очудя дори и ако НСО са му закарали лично багажа до Сърбия(примерно).
;)

То доста хора май са знаели :) Цецко вдига врява още от неделя във Фейсбук ,че бате Васко е емигрирал :)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 яну 2020 10:03

Бате Васко натопи и другите : :)

„Ако Иван Гешев иска да търси престъпници, нека се вгледа по-нагоре от Комисията по хазарта. Ако има виновници – те са там“, обясни той.

„Ако компанията ми дължи пари, нека съставят актове. Тя е достатъчно богата за да плати глобите“, категоричен е Божков. "За няколко години е спечелила няколко стотин милиона лева, но не и толкова, колкото казва Гешев", стана ясно от думите му. Той напомни, че е акционер в „Националната лотария“ и ако компанията дължи пари, отговорен е мениджмънта (бел.р. Димитър Ганев, изп.-директор на "Национална лотария"). Аз съм си платил всички данъци, защо не са обвинени други акционери?, попита Васил Божков.

Ганев само да не го арестуват в Турция ,че докато го предадат на нашите власти лошо ще му стане :)

Върни се в “ЦСКА”