ludiafan написа:А през юни ?
Тогава може.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ludiafan написа:А през юни ?
Red_Neck написа:trokadero_ написа:2,5 милиона е тотално ниска сума . По-малко от 8-10 милиона абсурд.
Дай да уточним валутата![]()
4 млн Евро преко сили.
CaptainBertorelli написа:Точно в рамките на 2-3 милиона евро си му е разумната цена на Каранга. За по-малко от 2 няма смисъл да го продаваме. Повече от 3, без да сме играли в ЕКТ... Трудна работа. 2,5 ми звучи абсолютно реално и явно в момента ставаме свидетели на последни надлъгвания.
Teo написа:CaptainBertorelli написа:Точно в рамките на 2-3 милиона евро си му е разумната цена на Каранга. За по-малко от 2 няма смисъл да го продаваме. Повече от 3, без да сме играли в ЕКТ... Трудна работа. 2,5 ми звучи абсолютно реално и явно в момента ставаме свидетели на последни надлъгвания.
2-3 милиона?![]()
@ Цената поставена от ръководството е 5 милиона евро!
ПП Ако турците напират толкова много да превеждат парите и да го взимат!
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
gihuelo написа:Има трудов договор . До тук 5-6 дни неявяване на работа . Демек да са го уволнили ,ако трябва и искат. Вероятно има нещо ,което ние не знам а може и да не разберем:)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта