V кръг: Лудогорец - ЦСКА 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: V кръг: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 17 авг 2014 14:04

Stahlgewitter написа:Кашчей,теб пък не мога да те разбера,защо се опитваш да обясняваш каквото и да било,те няма да признаят,колкото и факти да им поднесеш.Имат си тяхно виждане,наслагвано им с годините и то няма как да се промени.Тук даже и спор не става,те си повтарят едно и също от години насам,без да им дреме каква всъщност е истината.

Защо ли?..Защото трябва да се пише нещо, да има интерес, дори и нездравословен, за да има кликове и парички за ГОНГ.бг, с които да се плаща за този прекрасен интерфейс и тази прекрасна платформа 8-) :mrgreen:
За Тео все още има надежда да разбере разликата между "под чехъл" и "под крило", но е само надежда :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 17 авг 2014 14:06

draki75 написа:
Stahlgewitter написа:Кашчей,теб пък не мога да те разбера,защо се опитваш да обясняваш каквото и да било,те няма да признаят,колкото и факти да им поднесеш.Имат си тяхно виждане,наслагвано им с годините и то няма как да се промени.Тук даже и спор не става,те си повтарят едно и също от години насам,без да им дреме каква всъщност е истината.

И каква е истината ?

Чети бе момче,чети,не става само да слушаш Стойчовци,Лупита и трети пети.
Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 авг 2014 14:07

Гледам,че още пишете за този мач???!Тази среща е вече в историята,няма смисъл повече да е коментираме!Гледаме към следващия мач и на края на сезона ще се види кой къде е!Да не се окаже ,че накрая ще бъдем пред делиорманци,направо Киро Гела ще получи удар! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 17 авг 2014 15:19

1982 написа:
whitebear написа:
Аз като искам да си построя къща, да не би да чакам държавата да ми отпусне терен и да ми даде 100к да си я построя? Колкото да стадиона, абсурд държавата да си го вземе, колкото и време да мине, а и не го ли дадоха на концесия за 30 години. Футбола е бизнес. Просто да излязат и да кажат - ето това е планът за развитие на ЦСКА следващите 5 години, а не всяка година да градим "нов" отбор.

Да, държавата не ни дава Армията, шибаната концесия се бави и бави и проблемът не се решава.

Юношите ни бяха изритани от 4-и километър, пак от държавата, но ти си плюй, няма лошо. Стойчо Младенов е виновен и за това.

Ти пък, какво си го захапал Стойчо, та Стойчо и го защитаваш. ЦСКА няма да свърши ако Стойчо го няма. Същия Стойчо, който съди ЦСКА и същия Стойчо, който се махна след като изгониха Томов, защото "не бил съгласен с решението на ръководството да продава толкова важни играчи." Защото той досега не е казал "аз съм виновен" . Казва - "нов отбор", "БФС", "Съдии", "милиони". Той е един човек, който се мисли за безгрешен.
Казах ти, не го плюя, просто искам отговор, а ти даваш частичен отговор на всичко. А и при него е все едно и също - центрирания на макс + чужденци и пенсионери, затова се нервя. Да излезе и да каже как смята да се преборим с Лудогорец, за да гоним титла, купа или каквото и да е, защото е явно че досега не се получава. Или ще оздравява отбора и каквото постигнем толкова. Ако смята да прави оздравителни сезони, поне да пуска и някои момчета, които за в бъдеще могат да се развият.

Потребителски аватар
1982

Re: V кръг: Лудогорец - ЦСКА 2:0

Мнениеот 1982 » 17 авг 2014 15:21

Момко, не аз съм захапал Стойчо, а ти. Всеки ден едни и същи неща пишеш за него.

Аз си подкрепям отбора в този труден момент, треньор сега е Стойчо, подкрепям и него. Преди това подкрепях и други, те така.
Последна промяна от 1982 на 17 авг 2014 15:22, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 авг 2014 15:24

И също така е факт, че този така омразен Стойчо постига страхотни резултати в А група, с оглед на тежкото положение на клуба. Миналият сезон завършихме втори, само супербогатите мутри ни изпревариха, а тимове като Литекс и Пловдив, при които всичко беше обезпечено и тип-топ, завършиха зад нас.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 17 авг 2014 15:27

1982 написа:Момко, не аз съм захапал Стойчо, а ти. Всеки ден едни и същи неща пишеш за него.

Аз си подкрепям отбора в този труден момент, треньор сега е Стойчо, подкрепям и него. Преди това подкрепях и други, те така.

Т.е. който и да е треньор, при каквито и да е резултати би го подкрепял, независимо че мислиш че греши ?

ПП: Подкрепях го половин година, въпроса е че тъпчем на едно място. Не се развиваме. Ако имаше подобрение щях да кажа, браво това е човека, но стилът ни на игра и селекция не се е променил.
Последна промяна от whitebear на 17 авг 2014 15:29, променено общо 1 път.

draki75

Мнениеот draki75 » 17 авг 2014 15:28

Ти пък, какво си го захапал Стойчо, та Стойчо и го защитаваш. ЦСКА няма да свърши ако Стойчо го няма. Същия Стойчо, който съди ЦСКА и същия Стойчо, който се махна след като изгониха Томов, защото "не бил съгласен с решението на ръководството да продава толкова важни играчи." Защото той досега не е казал "аз съм виновен" . Казва - "нов отбор", "БФС", "Съдии", "милиони". Той е един човек, който се мисли за безгрешен.
Казах ти, не го плюя, просто искам отговор, а ти даваш частичен отговор на всичко. А и при него е все едно и също - центрирания на макс + чужденци и пенсионери, затова се нервя. Да излезе и да каже как смята да се преборим с Лудогорец, за да гоним титла, купа или каквото и да е, защото е явно че досега не се получава. Или ще оздравява отбора и каквото постигнем толкова. Ако смята да прави оздравителни сезони, поне да пуска и някои момчета, които за в бъдеще могат да се развият.[/quote]
Кое не се получава , след 5 кръга сме на върха , имаме качествени футболисти , снощи се надигравахме с ферхундетата , имахме си шансовете , отбора върви нагоре , к'во искаш бе ?
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 авг 2014 15:31

whitebear написа:
1982 написа:Момко, не аз съм захапал Стойчо, а ти. Всеки ден едни и същи неща пишеш за него.

Т.е. който и да е треньор, при каквито и да е резултати би го подкрепял, независимо че мислиш че греши ?

ПП: Подкрепях го половин година, въпроса е че тъпчем на едно място. Не се развиваме. Ако имаше подобрение щях да кажа, браво това е човека, но стилът ни на игра и селекция не се е променил.

Да, ще тъпчем на едно място, толкова са ни финансовите възможности. Ела и дай повече пари и ще се разтъпчем и напред.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 авг 2014 15:32

petko.h.markov написа:
1982 написа:И също така е факт, че този така омразен Стойчо постига страхотни резултати в А група, с оглед на тежкото положение на клуба. Миналият сезон завършихме втори, само супербогатите мутри ни изпревариха, а тимове като Литекс и Пловдив, при които всичко беше обезпечено и тип-топ, завършиха зад нас.

Е И?Какво от това?Какво направихме след това?Колко пари спечелихме от това второ място?Както каза по-малкото
саше"още пет пъти да победим Левски парична полза няма"

Ми дай да завършваме тогава на 10-о място, мрънкалник. Щом второто място ти е малко в тая тежка криза ...

Върни се в “ЦСКА”