ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот Янис Зику » 04 яну 2014 16:17

Аз се притеснявам Огнянов само да не се окаже като Абушев. Големи надежди, голямо бъдеще и накрая разочарованието на селекцията..

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 04 яну 2014 16:18

Logical person написа:
Red_Girl написа:Сега чета, че и този от Любимец и той ше идва в ЦСКА. Малко набързо пак почнахме, да не стане само, след тва пак половината да не стават.

Ако се окаже че половината не стават , ще бъде много добре. Защото това би означавало, че другата половина стават :). което ще е доста добра успеваемост.

Хахха.. Добра логика. И все пак имам притеснения, че накрая може нищо да не стане. Или половината ще топлят пейката, докато некадърници се опитват да играят на терена. Смятам, че ни трябва един Мораеш, който изобщо не трябваше да го махаме.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Капитанът на Любимец Антон Огнянов ще замине с ЦСКА за първи

Мнениеот arni » 04 яну 2014 16:21

Кажете нещо за Антон Огнянов, че нямам никаква представа за този фудболист.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 04 яну 2014 16:21

Основната група от състава на ЦСКА се събира утре (05.01) на стадион „Българска армия” в 08:30 часа, след което футболистите отиват на комплекс „Царско село”, където ще преминат функционални изследвания. Те са насрочени за 11:00 часа, съобщават официално "червените".

Днес юношите от представителния отбор проведоха медицински тестове пред екип от столична клиника

В понеделник (06.01) играчите имат сбор на стадиона в 09:00 часа за планираното в 09:30 часа потегляне за първия лагер в Ксанти.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 яну 2014 16:25

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Red Warrior написа:Станислав Костов за мен има нужда в момента да се наложи в някой по-малък отбор за да видим какви са му възможностите. В момента ЦСКА няма нужда от него. Колкото до това, че Гъргоров няма конкуренция - не е така. Чочев и Марсиньо по принцип играят зад нападателя, където сега играе Бадема. Трябва ни само един център-нападател, но КЛАСЕН. А през лятото, дай Боже вече с нов/и собственик/ци и с нов спонсор......ще му мислим за други попълнения. ;)

Тук не е темата,но какви нови собственици?За мен единственото,което трябва да стане е Александър Чакмаков да стане президент или изпълнителен директор на ЦСКА и той да е човека,който управлява клуба оперативно,това не означава той да го издържа.Ако лупи и сашето не лъжат,че са изчистили 15 млн и ще продължават да чистят ще могат да се привлекат и спонсори и фирми,които да се заемат със финансирането,както и ние феновете да ходиме на всеки мач на стадиона и да нереве за билет от 7 лв.

Така, или иначе в момента нямаме собственик, който да дава пари. Трябва акциите да се листнат на борсата и да видим дали ще се появят сериозни инвеститори. Сашо Чакмаков, каза, че сдружението "ЦСКА Завинаги" нямат възможност да издържат ЦСКА, но могат да намерят сериозни бизнесмени, които да го правят. Ако е така, сдружението и Сашо Томов, трябва да седнат на масата и да преговарят.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 яну 2014 16:28

Red_Girl написа:
Logical person написа:
Red_Girl написа:Сега чета, че и този от Любимец и той ше идва в ЦСКА. Малко набързо пак почнахме, да не стане само, след тва пак половината да не стават.

Ако се окаже че половината не стават , ще бъде много добре. Защото това би означавало, че другата половина стават :). което ще е доста добра успеваемост.

Хахха.. Добра логика. И все пак имам притеснения, че накрая може нищо да не стане. Или половината ще топлят пейката, докато некадърници се опитват да играят на терена. Смятам, че ни трябва един Мораеш, който изобщо не трябваше да го махаме.

За без пари правим всичко възможно според мен. Това, че селекцията ни е на път да приключи преди да стартира подготовката е добра, а не лоша новина. Писна ми да слушам оправдания, че на някои липсвала подготовка, късно се включили, не се сработили и т.н.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 04 яну 2014 16:36

И това е така. Би трябвало Стойчо да знае от какво имаме нужда, а не да взимаме сульо и пульо и след тва да не вършат никва работа. Да се надяваме, че засега всичко е добре и тези хора ше покажат няква игра. Между другото къв е тоя Синди или там който беше онази печка? :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 04 яну 2014 16:46

Red Warrior написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Red Warrior написа:Станислав Костов за мен има нужда в момента да се наложи в някой по-малък отбор за да видим какви са му възможностите. В момента ЦСКА няма нужда от него. Колкото до това, че Гъргоров няма конкуренция - не е така. Чочев и Марсиньо по принцип играят зад нападателя, където сега играе Бадема. Трябва ни само един център-нападател, но КЛАСЕН. А през лятото, дай Боже вече с нов/и собственик/ци и с нов спонсор......ще му мислим за други попълнения. ;)

Тук не е темата,но какви нови собственици?За мен единственото,което трябва да стане е Александър Чакмаков да стане президент или изпълнителен директор на ЦСКА и той да е човека,който управлява клуба оперативно,това не означава той да го издържа.Ако лупи и сашето не лъжат,че са изчистили 15 млн и ще продължават да чистят ще могат да се привлекат и спонсори и фирми,които да се заемат със финансирането,както и ние феновете да ходиме на всеки мач на стадиона и да нереве за билет от 7 лв.

Така, или иначе в момента нямаме собственик, който да дава пари. Трябва акциите да се листнат на борсата и да видим дали ще се появят сериозни инвеститори. Сашо Чакмаков, каза, че сдружението "ЦСКА Завинаги" нямат възможност да издържат ЦСКА, но могат да намерят сериозни бизнесмени, които да го правят. Ако е така, сдружението и Сашо Томов, трябва да седнат на масата и да преговарят.

Според мен варианта в който някой бизнесмен вади пари от джоба си и ги подарява на ЦСКА за издръжка е много малко вероятен. Издръжката на отбора изисква минимум 6 млн лева и то в момента. Кой има такива доходи, че да подарява по 6 млн всяка година ? Само мутри и олигарси го могат това, но ние такива не искаме. да не говорим колко обиди и конспиративни теории ще отнесе един такъв дарител. надявам се акциите да ги изкупят множество дребни акционери и бивши футболисти, треньори и т.н. А отбора да се самоиздържа скромно от спонсори, тв права и билети.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 04 яну 2014 16:58

Янис Зику написа:Косоко остава..

Информацията ти е от? Не вярвам тоя да стане, първо му е ясно, че терен няма да помирише, а и не знам каква неустойка иска толкова при положение, че има още 6 месеца от договора му и все някак ще му плащат заплата, а след това изхвърча..
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”