Мнениеот bobonikolov » 31 май 2019 06:53
Пичове не знам вие какво мислите, но за мен нещата отиват на зле. Сега се опитаха да ни набутат между шамарите без да сме шампиони, а представете си какво са ни замислили ако бяхме станали такива. Гаранция пак щеше да има изхвърляне от шампионата. България официално се превръща в собственост на ГЕРБ и ДПС. На мен всичко ми намирисваше още зимата, когато през декември КЗК отряза сделката на MTG group с един чешки милиардер и те разтрогнаха договора. През януари Киро купува телевизията и всичко е 6. КЗК няма забележки. Някъде по това време назначиха в Нова Виктория Бехар като шеф на стратегическото развитие на новините. Доказан професионалист в сверата си. Два месеца по-късно за Генерален директор на телевизията е назначена Миляна Велева- бивш шеф на новините в свързаната с Пеевски Канал 3 и приближена на Делян Пеевски. На първата планьорка след назначението й Бехар се изправя срещу нея и директно и задава въпроса дали е свързана по някакъв начин с Делян Пеевски. Велева отклонява въпроса като отказва да отговори. Бехар задава същия въпрос няколко пъти, след което Велева отговаря общо като заявява, че се познава с много хора. Веднага след това Бехар е уволнена. Съмненията, че Домусчиев върти пари на Пеевски са и твърденията на Цветан Василев, който заяви, че Домусчиев в момента изпълнява неговата роля в отношенията с Пеевски, а Бойко Борисов е пряко зависим от дебелия. И цирка започна. Разпространиха фалшивата новина с пробитите футболисти. Ники не иска да я пусне докато не се потвърди. Натискат го и той напуска.С него си тръгват и останалите от Гонг. Ден след това Христо Христов - изп.директор на НетИнфо заявява, че има намеса в работата на редакторите и то от високо ниво. Не се споменават подробности. Реакцията е мигновена. Днес всички в офиса на НетИнфо са получили имейл от един от директорите в Нова Броудкастинг груп, че правата на Христов са суспендирани и до назначаването на нов директор всички трябва да изпълняват нарежданията на въпросния висш кадър на НБГ. Името му в момента го забравих. Нещо, което е в разрез със закона и устава на НБГ. Христов даде интервю за Свободна Европа и всъщност каза това, което Ники и Томето не искаха. Каза, че в деня на скандала с футболистите въпросната Миляна Велева се обадила в редакцията на Гонг и наредила да се пусне новината, че ЦСКА може да бъде изхвърлен от ППЛ. Ники отказва и иска да си тръгне. Христов казва на шефовете на НБГ, че след като Ники си тръгва поне да му изплатят обезщетение и да се разделят цивилизовано. Онези отказват. Никой не очаква обаче, че ще си тръгнат и останалите. Трусовете обаче още не са свършили. Днес са напуснали и продуцентите на новините Цветомир Семов и Диана Димова. Те са обявили намерението си тази сутрин по време на планьорка. Цирка в тази телевизия е пълен, но нещото,което ме плаши е, че вече излизат на яве връзките на Домусчиев с Пеевски.
След всички тези събития имам предложение. Ако може да се свържем с Ники и другите и да се проучи възможността форума да бъде изместен някъде в сайта на Дарик или нещо подобно. Според мен не е редно да оставаме тук. Най-малкото и ние трябва да сме солидарни с тях а и заради нашия отбор и всичката помия, която се изля и се излива. Да не говорим, че и тук ще удари цензурата. Или ще се сложат админи,които ще раздават банове за всяко неудобно мнение или ще го наводнят с тролове. Определено трябва да предприемем някакви превантивни мерки!