Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 30 май 2019 20:25

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Зависи.Милен Радуканов бе старши при нас,всичко беше окей и като Титан го направиха главен мениджър нещата тръгнаха надолу ..

Милен може да е бил мениджър на кафето и ресторанта на Армията...уискита, мезета, бира, кебапчета, ей таквиз работи!
Но на отбора-забрави!

Аз ти казвам къв се водеше официално
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 30 май 2019 20:27

sin4ec написа:
k_oleto написа:Синчец, това, което написа не го разбрах. При нас - футболери се купуват и продават от ръководството (не съм сигурен дали е Гриша или сина му). Същото нещо е и при Лудогорец - там да не мислиш, че Стойчо Стоев е гледал новите ?? После се взима треньор и ако той не може да играе с наличния м'атриал - се гони тренера.
Тип треньори, които си искат конкретни играчи са: Херо, Мъри, Стойчо Младенов и за други не се сещам.....

Въпросът е: Кое е по-правилното за нашата джунгла ?? Може би вариант при който - не треньора избира играчите. Веднага давам пример: Не си спомням (извън Киров на Ботев Пд) треньор на отбор в Топ 6 да е стоял повече от 3 години. Малко не иде да си довлече и футболери и след 5 месеца да е аут - заедно с избранниците му. Просто иде много скъпо..

Какво не си разбрал, като го казваш същото! :)
Не е сериозно ръководството( което няма нищо общо с футбола) да прави трансферите на своя глава и по своя преценка!
Хубаво си споменал Киров. Без голям бюджет( 3-4 млн) и гръмки трансфери, стоя там 2-3 години и Ботев игра най-добрият футбол тази пролет. Факт.
КОлко треньора се смениха за тез 3 години начело на отборите призовата тройка( с бюджети над 14 млн) и какъв футбол играха тази пролет? На теб харесаха ли ти?

Да, някой мачове ми харесаха и смятам, че нивото е по-добре

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 30 май 2019 20:33

sin4ec написа:
k_oleto написа:Синчец, това, което написа не го разбрах. При нас - футболери се купуват и продават от ръководството (не съм сигурен дали е Гриша или сина му). Същото нещо е и при Лудогорец - там да не мислиш, че Стойчо Стоев е гледал новите ?? После се взима треньор и ако той не може да играе с наличния м'атриал - се гони тренера.
Тип треньори, които си искат конкретни играчи са: Херо, Мъри, Стойчо Младенов и за други не се сещам.....

Въпросът е: Кое е по-правилното за нашата джунгла ?? Може би вариант при който - не треньора избира играчите. Веднага давам пример: Не си спомням (извън Киров на Ботев Пд) треньор на отбор в Топ 6 да е стоял повече от 3 години. Малко не иде да си довлече и футболери и след 5 месеца да е аут - заедно с избранниците му. Просто иде много скъпо..

Какво не си разбрал, като го казваш същото! :)
Не е сериозно ръководството( което няма нищо общо с футбола) да прави трансферите на своя глава и по своя преценка!
Хубаво си споменал Киров. Без голям бюджет( 3-4 млн) и гръмки трансфери, стоя там 2-3 години и Ботев игра най-добрият футбол тази пролет. Факт.
КОлко треньора се смениха за тез 3 години начело на отборите призовата тройка( с бюджети над 14 млн) и какъв футбол играха тази пролет? На теб харесаха ли ти?

а и сега гледам: Витоша - Монтана - стискам палци за Монтана

Например: Мач: Монтана - ЦСКА - има кофти футбол, обаче виждаш стадион с хора на него. Една от причините да няма реноме нашият футбол е заради проекти тип Верея, Септември, Витоша и............Царско село.
Просто мач: Витоша - Верея е с 0 (нула(гледаемост) Ето, аз сега гледам Витоша за 3-ти път (двата мача с нас и тоя)
Ако се върнат старите футболни школи друго ще е (Пазарджик, Бургас, Добруджа и т.н) Ето, при нашите и вашите гостувания - стадионите макс. Това води до интерес от спонсори, пари от билети и т.н - така се вдига нивото на футбола у нас, а не като треньор с име: Х води отбора 5 години

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 май 2019 20:35

delqnski47 написа:Аз ти казвам къв се водеше официално

Е, да, така беше. На хартия.
Радуканов не е лошо момче. Но при тия катили от Титан нямаше как да прокопса. Минали работи...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 май 2019 20:40

k_oleto написа:
а и сега гледам: Витоша - Монтана - стискам палци за Монтана

Например: Мач: Монтана - ЦСКА - има кофти футбол, обаче виждаш стадион с хора на него. Една от причините да няма реноме нашият футбол е заради проекти тип Верея, Септември, Витоша и............Царско село.
Просто мач: Витоша - Верея е с 0 (нула(гледаемост) Ето, аз сега гледам Витоша за 3-ти път (двата мача с нас и тоя)
Ако се върнат старите футболни школи друго ще е (Пазарджик, Бургас, Добруджа и т.н) Ето, при нашите и вашите гостувания - стадионите макс. Това води до интерес от спонсори, пари от билети и т.н - така се вдига нивото на футбола у нас, а не като треньор с име: Х води отбора 5 години

И аз го гледам, ама съм за Витоша.
Не знам как ще се възродят тези стари школи. Дано, ама надали!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 30 май 2019 20:41

delqnski47 написа:
sin4ec написа:Колкото до ситуацията при вас, не е много ясно как се прави селекция, без да имаш треньор...ами ако този, който назначат каже, че новопривлечените не му вършат работа?
Грешка, повтаряна многократно от клубовете у нас. И после пак се гонят 10, взимат се нови 12 и така. Комисионите вървят, далаверата също, а крайният резултат е едно голямо лайно.
Пълен хаос. Дедо пък искал Асприля ( ако е вярно, това е несериозно!), друг искал Кулма :?: . Трети искал Делев :)
Само за сравнение-Стоев в Лц бе потвърден като треньор за новия сезон и размаха веднага метлата. Наясно е кой не му върши работа и какви играчи му трябват. Двамата им нови са сериозна класа. Ще има и още, очевидно.
Миналата година подобна беше ситуацията с НЕМ. При нас не беше по-различно-Роси взел едни, Славиша не ги харесал, заеви...а турнирите чукат на вратата! За мен това е некомпетентно управление , което на практика обрича сезона на провал! Хората в нормалните клубове си знаят програмата и контролите с години напред, ние отиваме на подготовка и правим селекция, а не знаем кой ще ни е треньор...

В България няма главни мениджъри,а старши треньори.
Има лека разлика ;)

А, ЦСКА си има триумвират ... това пък няма нищо общо с останалите ... :mrgreen: :lol:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 май 2019 20:44

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Аз ти казвам къв се водеше официално

Е, да, така беше. На хартия.
Радуканов не е лошо момче. Но при тия катили от Титан нямаше как да прокопса. Минали работи...

Наздраве :arrow:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 май 2019 21:05

Абе според мен не е редно треньора да е и мениджър, тоест да изпълнява и длъжността на спортен директор. Спортния директор защитава интересите на клуба, докато треньора го интересува само да остане по-дълго на работа, за което му трябват най-добрите футболисти. Без значение на финансовата цена. Освен това когато има спортен директор с треньора могат да го играят доброто и лошото ченге и да има по-добър ефект. Много ми беше смешен Гонзо Индженерина, че когато беше треньор в Левски не искаше да има спортен директор, но когато го назначаваха за такъв всичко си беше ОК. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 май 2019 22:04

Red Warrior написа:Абе според мен не е редно треньора да е и мениджър, тоест да изпълнява и длъжността на спортен директор. Спортния директор защитава интересите на клуба, докато треньора го интересува само да остане по-дълго на работа, за което му трябват най-добрите футболисти. Без значение на финансовата цена. Освен това когато има спортен директор с треньора могат да го играят доброто и лошото ченге и да има по-добър ефект. Много ми беше смешен Гонзо Индженерина, че когато беше треньор в Левски не искаше да има спортен директор, но когато го назначаваха за такъв всичко си беше ОК. :lol:

Ама не е редно и да се назначи тренер ден преди подготовката( кога ще се запознае с отбора, кога ще им прави анализ), да се прави селекция без него, пък след 2 месеца той да опира пешкира.
Колкото и да е странно, нашите патароци след гафа с Дерменджиев, в момента ( да не вярваш :? ) постъпиха правилно. Хубчев е катил, но знае, че ще е тренер от 2 месеца. Следи отбора, знае как играе и с какви играчи разполага, стопира селекцията, която беше подготвена. За да я направи той, както и подготовката. Пак нищо няма да излезе, но това е друга тема.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 31 май 2019 06:53

Пичове не знам вие какво мислите, но за мен нещата отиват на зле. Сега се опитаха да ни набутат между шамарите без да сме шампиони, а представете си какво са ни замислили ако бяхме станали такива. Гаранция пак щеше да има изхвърляне от шампионата. България официално се превръща в собственост на ГЕРБ и ДПС. На мен всичко ми намирисваше още зимата, когато през декември КЗК отряза сделката на MTG group с един чешки милиардер и те разтрогнаха договора. През януари Киро купува телевизията и всичко е 6. КЗК няма забележки. Някъде по това време назначиха в Нова Виктория Бехар като шеф на стратегическото развитие на новините. Доказан професионалист в сверата си. Два месеца по-късно за Генерален директор на телевизията е назначена Миляна Велева- бивш шеф на новините в свързаната с Пеевски Канал 3 и приближена на Делян Пеевски. На първата планьорка след назначението й Бехар се изправя срещу нея и директно и задава въпроса дали е свързана по някакъв начин с Делян Пеевски. Велева отклонява въпроса като отказва да отговори. Бехар задава същия въпрос няколко пъти, след което Велева отговаря общо като заявява, че се познава с много хора. Веднага след това Бехар е уволнена. Съмненията, че Домусчиев върти пари на Пеевски са и твърденията на Цветан Василев, който заяви, че Домусчиев в момента изпълнява неговата роля в отношенията с Пеевски, а Бойко Борисов е пряко зависим от дебелия. И цирка започна. Разпространиха фалшивата новина с пробитите футболисти. Ники не иска да я пусне докато не се потвърди. Натискат го и той напуска.С него си тръгват и останалите от Гонг. Ден след това Христо Христов - изп.директор на НетИнфо заявява, че има намеса в работата на редакторите и то от високо ниво. Не се споменават подробности. Реакцията е мигновена. Днес всички в офиса на НетИнфо са получили имейл от един от директорите в Нова Броудкастинг груп, че правата на Христов са суспендирани и до назначаването на нов директор всички трябва да изпълняват нарежданията на въпросния висш кадър на НБГ. Името му в момента го забравих. Нещо, което е в разрез със закона и устава на НБГ. Христов даде интервю за Свободна Европа и всъщност каза това, което Ники и Томето не искаха. Каза, че в деня на скандала с футболистите въпросната Миляна Велева се обадила в редакцията на Гонг и наредила да се пусне новината, че ЦСКА може да бъде изхвърлен от ППЛ. Ники отказва и иска да си тръгне. Христов казва на шефовете на НБГ, че след като Ники си тръгва поне да му изплатят обезщетение и да се разделят цивилизовано. Онези отказват. Никой не очаква обаче, че ще си тръгнат и останалите. Трусовете обаче още не са свършили. Днес са напуснали и продуцентите на новините Цветомир Семов и Диана Димова. Те са обявили намерението си тази сутрин по време на планьорка. Цирка в тази телевизия е пълен, но нещото,което ме плаши е, че вече излизат на яве връзките на Домусчиев с Пеевски.
След всички тези събития имам предложение. Ако може да се свържем с Ники и другите и да се проучи възможността форума да бъде изместен някъде в сайта на Дарик или нещо подобно. Според мен не е редно да оставаме тук. Най-малкото и ние трябва да сме солидарни с тях а и заради нашия отбор и всичката помия, която се изля и се излива. Да не говорим, че и тук ще удари цензурата. Или ще се сложат админи,които ще раздават банове за всяко неудобно мнение или ще го наводнят с тролове. Определено трябва да предприемем някакви превантивни мерки!

Върни се в “ЦСКА”