Много хубаво интервю на Бекали, предполагам сте го чели, а аз ще извадя някой моменти, които са интересни:
- За мен Диего Фабрини е най-добрият чужденец, който играеше в Румъния. Можеше да дойде в Левски за 15 хил. евро на месец. Агентът му също искаше 3-4 хил. евро комисионна. Мисля, че в ЦСКА заплатата му ще е 250 хил. евро на година. Явно Гриша Ганчев се е съгласил да плати и на агента му. Помощниците на Петър Хубчев дойдоха в Букурещ, за да го гледат. Явно това, което са му казали за него, не се е харесало на Хубчев и той не пожела да го има в състава си в Левски. Времето ще покаже дали е бил прав и дали Фабрини ще успее в ЦСКА.
- явно това Жабе ще е звездата в селекцията - дано е прав Бекали.
ЦСКА има много силен отбор. Гриша Ганчев е от 30 години във футбола. Познавам го още, докато беше в Литекс. Ганчев знае много за футбола. Той прави отбор, който да преследва титлата. Убеден съм, че ЦСКА ще създаде много проблеми на Лудогорец през следващия сезон.
- дано и затова е прав.
На мача с ЦСКА бях довел хора от Италия и Франция, за да го гледат. Останаха разочаровани от видяното. Левски има нужда от класен и постоянен нападател. Ако Станислав Костов беше румънец или хърватин, щеше да струва 5-6 млн. На мен лично не ми харесва.
- на същото мнение съм. Костов не вярвам да повтори сезона си. Това беше сезон, в който той определено имаше много късмет.