Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот k_oleto » 29 май 2019 19:15

Много хубаво интервю на Бекали, предполагам сте го чели, а аз ще извадя някой моменти, които са интересни:

- За мен Диего Фабрини е най-добрият чужденец, който играеше в Румъния. Можеше да дойде в Левски за 15 хил. евро на месец. Агентът му също искаше 3-4 хил. евро комисионна. Мисля, че в ЦСКА заплатата му ще е 250 хил. евро на година. Явно Гриша Ганчев се е съгласил да плати и на агента му. Помощниците на Петър Хубчев дойдоха в Букурещ, за да го гледат. Явно това, което са му казали за него, не се е харесало на Хубчев и той не пожела да го има в състава си в Левски. Времето ще покаже дали е бил прав и дали Фабрини ще успее в ЦСКА.
- явно това Жабе ще е звездата в селекцията - дано е прав Бекали.

ЦСКА има много силен отбор. Гриша Ганчев е от 30 години във футбола. Познавам го още, докато беше в Литекс. Ганчев знае много за футбола. Той прави отбор, който да преследва титлата. Убеден съм, че ЦСКА ще създаде много проблеми на Лудогорец през следващия сезон.
- дано и затова е прав.

На мача с ЦСКА бях довел хора от Италия и Франция, за да го гледат. Останаха разочаровани от видяното. Левски има нужда от класен и постоянен нападател. Ако Станислав Костов беше румънец или хърватин, щеше да струва 5-6 млн. На мен лично не ми харесва.
- на същото мнение съм. Костов не вярвам да повтори сезона си. Това беше сезон, в който той определено имаше много късмет.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 29 май 2019 19:18

Слаба ви е селекцията. Взимате играчи на визитка с надеждата да рестартират кариерите си при вас. Единият има 3 гола за цял сезон, а е нападател. Другият от супер талант стигнал до втора руска. Сигурно е като един наш бивш - Радимов. Кулма, нищо ново. Фабрини, дето може и да става, а може и да не става, но вие най-читавото попълние.
Само гледайте Гела каква селекция ще направи с топ играчи и после ще се чудите пак кой да е виновен, че сте обрали калъфките.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 29 май 2019 19:29

bilyaletdinov написа:Слаба ви е селекцията. Взимате играчи на визитка с надеждата да рестартират кариерите си при вас. Единият има 3 гола за цял сезон, а е нападател. Другият от супер талант стигнал до втора руска. Сигурно е като един наш бивш - Радимов. Кулма, нищо ново. Фабрини, дето може и да става, а може и да не става, но вие най-читавото попълние.
Само гледайте Гела каква селекция ще направи с топ играчи и после ще се чудите пак кой да е виновен, че сте обрали калъфките.

Първо за Кулма: инфото не е от сайта, а от БТА, второ, ако броиш жабето за горе-долу, то днес и Занев представихме. Мисля, че от към защита ставаме бетон!
На нас не ни трябват много играчи (ако не продаваме) До тук обаче, за разлика от други години, взимаме футболисти по постове, които са ни нужни. Вероятно ще вземем още един или двама. Аз за нападението не се тревожа. Соу е добре, а и имаме и Евандро.
Ако новите са читави.........нещата заспиват

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 29 май 2019 19:35

bilyaletdinov написа:Само гледайте Гела каква селекция ще направи с топ играчи и после ще се чудите пак кой да е виновен, че сте обрали калъфките.

Какво разбираш под "топ играчи" за нашето първенство?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 29 май 2019 19:38

Количеството не е важно, а качеството. Примерно един Тиаго може да няма визитката на Обертан, ама в България се представи много по добре. Никой не знае как ще се представи италианеца при вас. Занев си е добре за България има опит във вашия отбор. Много по-добър вариант от Лясков.

Колкото до защитата ви. Не знам за какъв бетон говориш с Чорбаджийски. Португалчето не виждам да сте го купили още тъй, че оставате с Бодита и Чорбаджийски. Бековете като за България са ок. Виждаш какво прави един Живко при нас на 35.

Топ играчи разбирам този дето е голмайстор на сезона в Израел. Четох, че ще взимат и израелски халф дето им е топ талант изиграл силен сезон. От вашите попълнения единствения дето има читав сезон с условности е Фабрини.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 май 2019 19:42

bilyaletdinov написа:Слаба ви е селекцията. Взимате играчи на визитка с надеждата да рестартират кариерите си при вас. Единият има 3 гола за цял сезон, а е нападател. Другият от супер талант стигнал до втора руска. Сигурно е като един наш бивш - Радимов. Кулма, нищо ново. Фабрини, дето може и да става, а може и да не става, но вие най-читавото попълние.

Ганчев никога не е давал големи пари за трансфери, за разлика от Домуса - факт! Като ги гледам обаче този сезон как станаха "полиграфски" шампиони с точка разлика - комплексарка история! Вече хората му се смеят!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 29 май 2019 19:47

Полиграфски шампиони ги направихте вие. Мач на Армията дузпа, недадена чиста дузпа за тях и пак не ги бихте. Колко още ви трябва да вземете трофей? Същата работа с Ботев. Бийте ги два пъти, два пъти нас и ще сте шампиони.
Само, че вие имате една победа от 12 мача с тях откак станахте ЦСКА-София. На Армията няма победа. За това време, дори ние ги бихме веднъж на Герена.
Ганчев тия неща си ги правеше в Ловеч. Ако вас ви устройват ловешките му схеми. Чудесно :!:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 май 2019 20:07

bilyaletdinov написа:Полиграфски шампиони ги направихте вие. Мач на Армията дузпа, недадена чиста дузпа за тях и пак не ги бихте. Колко още ви трябва да вземете трофей? Същата работа с Ботев. Бийте ги два пъти, два пъти нас и ще сте шампиони.
Само, че вие имате една победа от 12 мача с тях откак станахте ЦСКА-София. На Армията няма победа. За това време, дори ние ги бихме веднъж на Герена.
Ганчев тия неща си ги правеше в Ловеч. Ако вас ви устройват ловешките му схеми. Чудесно :!:

Не съм казал, че сме заслужавали да станем шампиони. Ако бяхме станали, това щеше да е първия път в историята на ЦСКА, когато сме нямали читав ляв бек, и когато е имало мачове, в които не сме могли да попълним групата за мача, а сме станали шампиони. Просто ми е смешно, че Домуса дава по две милки за бекове, които търкат пейката и накрая трябва да се намеси полиграфа.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 29 май 2019 20:25

baraba написа:
pomiqrat написа:
baraba написа:
pomiqrat написа:
baraba написа:Очертава се една сериозна селекция това лято ... десет дни преди подготовката вече имаме три подписа :o
Добре дошли : Диего , Денис и Тони ...

[offtopic]Изображение
Изображение
Изображение[/offtopic]

Не им знам качествата, но изглеждат като извадени от Любимец 13.

Диего Фабрини играл за Скуадра Адзура , Тони Уот за националния на Шотландия ... вкарал гол на Барселона в ШЛ с отбора на Селтик ... Денис Давидов минал през всички национални гарнитури на Русия от деца до мъже известен, като "руския Меси" ...
За Диего Фабрини се спекулираше, че ще е най класния трансфер в ... Подуене ... сега може би ще има нов прочит на ... "гроздето е кисело" ... :mrgreen:
Нямам нищо напротив да са извадени от Любимец 13 ... ако покажат качествата и таланта си на терена ;)

[offtopic]Мариян Огнянов вкарал гол на Челси в ШЛ. Божинов минал през младежкия и мъжкия на България.[/offtopic]

Така, така .... Занев и той е един некадърник от Любимец 13 ... мани ... мани ... :mrgreen: И точно Божинката реши баража нали ;) Между другото на времето с малко повече труд и акъл Божинката сега можеше да играе титуляр в някой еврогранд, защото не е като да нямаше качества ! За разлика от М.Огнянов, вкарал на Челси при разгромна загуба на отбора му, обаче Тони Уот си има доста прилично представяне в Селтик и вкарва решаващ гол за победата над Барса ... да сравняваш двете попадения е меко казано ... непознаване на материята !
До тук за мен селекцията си се движи много добре ... навреме, желаните постове ... играчи с визитка ... А , кой ще се впише и кой не в отбора е Божа работа (както казват старите хора) ... ще поживеем ... ще видим !

Признавам се за победен. За девет години e вкарал с гол повече от Серхио Рамос.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 29 май 2019 20:32

bilyaletdinov написа:Количеството не е важно, а качеството. Примерно един Тиаго може да няма визитката на Обертан, ама в България се представи много по добре. Никой не знае как ще се представи италианеца при вас. Занев си е добре за България има опит във вашия отбор. Много по-добър вариант от Лясков.

Колкото до защитата ви. Не знам за какъв бетон говориш с Чорбаджийски. Португалчето не виждам да сте го купили още тъй, че оставате с Бодита и Чорбаджийски. Бековете като за България са ок. Виждаш какво прави един Живко при нас на 35.

Топ играчи разбирам този дето е голмайстор на сезона в Израел. Четох, че ще взимат и израелски халф дето им е топ талант изиграл силен сезон. От вашите попълнения единствения дето има читав сезон с условности е Фабрини.

Ем,... радвайте се, де ;)
Лани минус 17, тази минус 12,... догодина може да свалите разликата дори под 10 точки ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”