Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
На проекти сме се нагледали, но не всичко зависи от нас за реализацията им за съжаление.Този май изглежда най-добре от представените досега.
[offtopic]И съвсем между другото вдигнаха цената на диема спорт на 7.99
аман вече....само някоя друга компания да купи правата за АПФГ и си бия камшика от домусчиеви[/offtopic]
аман вече....само някоя друга компания да купи правата за АПФГ и си бия камшика от домусчиеви[/offtopic]
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
demon777 написа:[offtopic]И съвсем между другото вдигнаха цената на диема спорт на 7.99
[offtopic]У нета ги има всички мачове вкл. и от нашето първенство.[/offtopic]
demon777 написа:[offtopic]И съвсем между другото вдигнаха цената на диема спорт на 7.99
[offtopic]Ва тази Диема тя колкото цялата кабелна струва :D
Преди седмица бях в Разград за куче(същата вечер играеха с Левски). И се заговорих с една група зелени фенове, и ги питам: "Довечера на мач?"
Отговарят:
-"А на мач, на стадиона е супер гадно и неудобно

-"Кой този?"
-"Домусчиев кой.."
-"Ама на стадиона ли да ви пусне?"
-"Не бе диемите да ни пусне, да си гледаме мачовете, че сега не можем, трябва да плащаме всеки месец"

-"Е добре ама на стадиона що не ходите, разправят без пари пускали"
-"Е да, ама там е супер неудобно за ходене"
Явно Домуса е вдигнал диемите за да ги кара да ходят на стадиона, щото не искат...[/offtopic]
- Red Warrior
- Контакти:
Аз на Домуса пари не давам. Или съм на стадиона, или гледам в нета гостуванията на ЦСКА. Ще ме извиняват Верея, Септември и чичо Венци, но не ме интересуват. Доколкото знам петгодишния договор за правата изтича догодина, така че тогава евентуално може да има промяна. Но като знам, че Домуса е и в Изпълкома, който държи правата и фирмата, която ги е купила е негова, а сега и Нова с Диемите са негови...
Юристите трябва да видят дали клубовете могат сами да продават телевизионните си права, макар и само за домакинските мачове.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
- Контакти:
[offtopic]И между другото не е редно да обиждате ЧМ. Те именно не са се дали на нефутболните методологии. Ако бяха го направили всичко щеше да мине мирно и без много шум като при Ботев. Някой от Ботев да е ходил на полиграф? Някой да говори за наредени мачове през Ботев?
Очевидно ЧМ бяха спретнали добро отборче, което биеще и най-силните нищо че не играеше в един момент за нищо. Опасен отбор. В последния кръг ей така за едната чест може да те гръмне. Че и гаден. Не се съгласява да легне. Поне не всички. И се започва една сага, полиграфи, глупости, да се отстранят неудобните.
Жалко, бяха направили много хубав стабилен отбор. Фактор с който се съобразяваха големите, а за Левски се превърнаха дори в кошмар. Ако бяха направили и един страхотен престижен мач в последния кръг щяха само да спечелят. Дори и да не бяха спънали Лудогорец. Сега пак се разби нещо хубаво в България и Илиян като нищо може лятото да си замине както от Ст.Загора. Жалко.
Той го и показва с пасивното си поведение. Не коментира ситуацията, но уточни, че не той е махнал футболистите, а така му казали. Демек ще мълча за сценария, защото не е моя работа, но не аз стъкмявам тези неща. Търсете по-нагоре.[/offtopic]
Очевидно ЧМ бяха спретнали добро отборче, което биеще и най-силните нищо че не играеше в един момент за нищо. Опасен отбор. В последния кръг ей така за едната чест може да те гръмне. Че и гаден. Не се съгласява да легне. Поне не всички. И се започва една сага, полиграфи, глупости, да се отстранят неудобните.
Жалко, бяха направили много хубав стабилен отбор. Фактор с който се съобразяваха големите, а за Левски се превърнаха дори в кошмар. Ако бяха направили и един страхотен престижен мач в последния кръг щяха само да спечелят. Дори и да не бяха спънали Лудогорец. Сега пак се разби нещо хубаво в България и Илиян като нищо може лятото да си замине както от Ст.Загора. Жалко.
Той го и показва с пасивното си поведение. Не коментира ситуацията, но уточни, че не той е махнал футболистите, а така му казали. Демек ще мълча за сценария, защото не е моя работа, но не аз стъкмявам тези неща. Търсете по-нагоре.[/offtopic]
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
baraba написа:pomiqrat написа:baraba написа:Очертава се една сериозна селекция това лято ... десет дни преди подготовката вече имаме три подписа![]()
Добре дошли : Диего , Денис и Тони ...
[offtopic][/offtopic]
Не им знам качествата, но изглеждат като извадени от Любимец 13.
Диего Фабрини играл за Скуадра Адзура , Тони Уот за националния на Шотландия ... вкарал гол на Барселона в ШЛ с отбора на Селтик ... Денис Давидов минал през всички национални гарнитури на Русия от деца до мъже известен, като "руския Меси" ...
За Диего Фабрини се спекулираше, че ще е най класния трансфер в ... Подуене ... сега може би ще има нов прочит на ... "гроздето е кисело" ...![]()
Нямам нищо напротив да са извадени от Любимец 13 ... ако покажат качествата и таланта си на терена
[offtopic]Мариян Огнянов вкарал гол на Челси в ШЛ. Божинов минал през младежкия и мъжкия на България.[/offtopic]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:baraba написа:pomiqrat написа:baraba написа:Очертава се една сериозна селекция това лято ... десет дни преди подготовката вече имаме три подписа![]()
Добре дошли : Диего , Денис и Тони ...
[offtopic][/offtopic]
Не им знам качествата, но изглеждат като извадени от Любимец 13.
Диего Фабрини играл за Скуадра Адзура , Тони Уот за националния на Шотландия ... вкарал гол на Барселона в ШЛ с отбора на Селтик ... Денис Давидов минал през всички национални гарнитури на Русия от деца до мъже известен, като "руския Меси" ...
За Диего Фабрини се спекулираше, че ще е най класния трансфер в ... Подуене ... сега може би ще има нов прочит на ... "гроздето е кисело" ...![]()
Нямам нищо напротив да са извадени от Любимец 13 ... ако покажат качествата и таланта си на терена
[offtopic]Мариян Огнянов вкарал гол на Челси в ШЛ. Божинов минал през младежкия и мъжкия на България.[/offtopic]
Така, така .... Занев и той е един некадърник от Любимец 13 ... мани ... мани ...

До тук за мен селекцията си се движи много добре ... навреме, желаните постове ... играчи с визитка ... А , кой ще се впише и кой не в отбора е Божа работа (както казват старите хора) ... ще поживеем ... ще видим !

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Сигурно и от дубъла в Ловеч ,ще вземем 2-3 ма.
.................................................
Литекс приключи сезона на 5-то място във Втора лига. В последния кръг
оранжевите направиха реми 2-2 срещу изпадналия Добруджа, но този мач
нямаше никакво значение за крайното класиране.
Ловчанлии се представиха като цяло на много добро ниво в шампионата и записаха 45 точки в 30 мача.
Момчетата на Живко Желев постигнаха 12 победи 9 ремита и само 9
загуби, отбелязвайки 43 попадения в противниковите врати. Похвален е
фактът, че тимът заложи през шампионата на млади и перспективни играчи,
които макар и без сериозен опит при професионалистите, се превърнаха в
приятната изненада и постигнаха това предно място в подреждането.
В някои срещи средната възраст на отбора дори беше под 20 години, но
въпреки това играчите показаха приятен футбол.
Като голмайстор на Литекс се изяви нападателят Тонислав Йорданов (21г) с 9 гола, а в първата си година в мъжкия футбол 19-годишният талант Иван Митрев се разписа 8
пъти.
.................................................
Литекс приключи сезона на 5-то място във Втора лига. В последния кръг
оранжевите направиха реми 2-2 срещу изпадналия Добруджа, но този мач
нямаше никакво значение за крайното класиране.
Ловчанлии се представиха като цяло на много добро ниво в шампионата и записаха 45 точки в 30 мача.
Момчетата на Живко Желев постигнаха 12 победи 9 ремита и само 9
загуби, отбелязвайки 43 попадения в противниковите врати. Похвален е
фактът, че тимът заложи през шампионата на млади и перспективни играчи,
които макар и без сериозен опит при професионалистите, се превърнаха в
приятната изненада и постигнаха това предно място в подреждането.
В някои срещи средната възраст на отбора дори беше под 20 години, но
въпреки това играчите показаха приятен футбол.
Като голмайстор на Литекс се изяви нападателят Тонислав Йорданов (21г) с 9 гола, а в първата си година в мъжкия футбол 19-годишният талант Иван Митрев се разписа 8
пъти.