Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 28 май 2019 23:38

sin4ec написа:
k_oleto написа:
Viv.Brooke написа:И започвам да се чудя защо ЛП напусна кораба преди мача с ЧМ...

защото сме хванали Г. Илиев и Китанов, а той не иска да печели така. Иска чиста игра и затова. Самият Пенев ми каза, че Китанов му е звъннал и му казал: Тренер: За ЦСКА даваме мача, аз Г. Илиев и още няколко момчета ще играем симлативно, само кажи на Ганчев някой лев да пусне. Пенев обаче, като чепат характер е казал че не става. Отишъл при Ганчев и му казал: Ганчев: или варди Китанов за морето или си бия шута!!! Гришата - отвърнал: Любаче, тоя не може да варди (в смисъл - пояснил....) Имаме такъв договор и не може! Тогава Любо казал: ебем ти договори - махам се като не мое да варди Китанката!!

Ти хубаво се ебаваш, ама работата е дебела... :( . Наистина дебела, повярвай...

Вътрешна информация ? :)
Като заплатата на Обертан :) 15 000

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 28 май 2019 23:38

Serafim написа:
k_oleto написа:
Megatron_69 написа:прав е Синчец.....некакъв мижав жабар играл в Италия,Англия,Румъния.......нещастник....виж М.Райнов е друга работа.....Меси и Гризман в едно....

Казахстанския Меси е при тях и сега искат да вземат и италианския.
Павел Колев е казал, че иска да събира всички с прякор Меси в Левски. Малко се чудил дали да направи изключение за Роналдо (БГ Роналдо), но чул, че последния шамарил кораво, ако го лъжат за пари и се отказал...

Е вие вече взехте руския Меси...

И вие сега като вземете тримата от запаса/Септември/ и сме квит. ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 май 2019 23:42

k_oleto написа:
sin4ec написа:Трубадурите добре подмазват колата, бравос! :)
Каква феноменална селекция! Свободни агенти и неиграли с месеци съмнителни типове. Нищо ново под Слънцето. Италианският "национал" пък даже и киселякът Хубчев го е отхвърлил, а взимаше Сульо и Пульо в нацоналния. И с тия ше биеш Лц, ама малко по-нататък...

правим опити бате. Нищо не може да се сравни с божи 86 обаче. Тоя вие новия Дембеле

Божинката е Голем!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 май 2019 23:44

Megatron_69 написа:прав е Синчец.....некакъв мижав жабар играл в Италия,Англия,Румъния.......нещастник....виж М.Райнов е друга работа.....Меси и Гризман в едно....

Мариани си го имаме и сега, нов не ни е нужен...

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 28 май 2019 23:50

sin4ec написа:

Мариани си го имаме и сега, нов не ни е нужен...

Па новото жабарче ще взима 2 пъти по-малко от Мариани.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 май 2019 00:06

Душки златни! :)
Така е, не споря, прави сте всичките...
В този подфорум има само един човек, който разбира от футбол. Имаше и друг, дето говореше на родопски, ама изчезна, за жалост... :? Има и още двама скрити лимонки, но те рядко се появяват и само за бъзик... :)
Та слушайте го него. Мен ме заевете, аз съм практикувал друг спорт. Не, че принципите не са същите, но волейболист за хокей акъл не може да дава. Примерно.
Наздраве! :)

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 29 май 2019 00:28

Лицето ГГ се стиска за автобус, какви подкупи ще раздава... И за какво след като лицето КД си е купил целото първенство... Все едно лицето ЦЦ да си купи апартамент по пазарна цена... Нонсенс...
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 29 май 2019 01:34

Martinez1948 написа:Имам бърз въпрос към ''армейците'' които ходят на Армията ! Ако изхвърлят по-неведоми пътища божии вашият отбор в Б група, и вместо да си извървите пътя гришата предложи Царско село да се прейменува на ''ЦСКА-.-_София'' и пак да играят в А група ще се съгласите ли ?

Аз няма да се съглася-ще искам максимум две тирета в името и задължително един удивителен знак плюс един хаштаг. Така предложеният формат не ми харесва.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 29 май 2019 01:38

По-добре тире... Отколкото точка... На всичко....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

yagarr

Мнениеот yagarr » 29 май 2019 02:40

sin4ec написа:Трубадурите добре подмазват колата, бравос! :)
Каква феноменална селекция! Свободни агенти и неиграли с месеци съмнителни типове. Нищо ново под Слънцето. Италианският "национал" пък даже и киселякът Хубчев го е отхвърлил, а взимаше Сульо и Пульо в нацоналния. И с тия ше биеш Лц, ама малко по-нататък...

Синчец, следя ти мненията, коменитраш ни отбора,селекции и така нататък...Не си в много удачна позиция да пускаш тези иронийки при положение че последното ви класиране пред нас е било преди 6 години. Като завършите някога пред нас може и да си позволиш някой коментари от този сорт и колко сме посредствени иначе си просто смешен. И друго... ДА, точно с "тия" ще бием "Лц". Имаме 3 победи срещу тях в последната година и половина като се разминахме на косъм с още победи. Единственото хубаво нещо, което може да направиш, на тази тема, е да започнеш да се замисляш кога твойте любимци ще бият "Лц" защото победа срещу тях ви липсва вече от 3 години :P

Върни се в “ЦСКА”