Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
krumeto написа:peliforewer написа:hydetoshi написа:gihuelo написа:Само да отбележа .......за сведение на всички превъзбудени милиционери , че показанията пред полиграф нямат никаква юридическа стойност.
К'ъв полиграф,к'ви 5 лева?
Всички в такива лъжи се оплетоха,че аз се чудя,дали изобщо утре ще има бараж. Имам чувството,че всичко се разпада.
И нещата,които стават в Гонг показват нещата ,колко далече са стигнали.
Ще има бараж и познай кой ще го свири....да позна ,този невероятен Волен Чинков.....най.добрия.
Трябваше да го дадат на Кабака, по умее да ги докара до дузпи!
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Kiril2681 написа:Абе, пичове, още ли сме у ППЛ?! Цирка почна ли?! Да не съм изтървал?? Шъ я убия мойта - толкоз дълго с.кс не се прави!!!![]()
Наздраве, колеги - събаряме цирка - Гонг приключва като що годе сносен сайт, вече е Спортал 2! Да пием за това и да пребъде!
rsk написа:Kiril2681 написа:Абе, пичове, още ли сме у ППЛ?! Цирка почна ли?! Да не съм изтървал?? Шъ я убия мойта - толкоз дълго с.кс не се прави!!!![]()
Наздраве, колеги - събаряме цирка - Гонг приключва като що годе сносен сайт, вече е Спортал 2! Да пием за това и да пребъде!
Бате, ти стискай палци да не почне, щото работата е много дебела. И ако не се намеси онзи, който псувахте в 86-тата минута на мача с Ботев, то догодина ще се наложи да ребрандирате Царско село.
Впрочем Жоро Илиев днес беше доста наакан. Да се радва, че ще се размине само с връщане на кинти на ТИМ, а няма да плува в Черно море с циментирани крака.
d.milanov написа:Дееейба, като се замисли човек, като че ли само Томов не беше мутра в БГ-футбола. Ама го изиграха, щото се опита да вкара феърплей, а нямаше гръб. Ще се окаже, че със него през 2008-а и футбола ни е приключил. А всички му се смееха.
Mitata написа:d.milanov написа:Дееейба, като се замисли човек, като че ли само Томов не беше мутра в БГ-футбола. Ама го изиграха, щото се опита да вкара феърплей, а нямаше гръб. Ще се окаже, че със него през 2008-а и футбола ни е приключил. А всички му се смееха.
Идеите на Томов не бяха лоши, но в страна като Бъргария не вървят, нещо което той не успя да прецени. За да се опълчи ЦСКА на пипалата на мафията, е нужно пълно обединение на енергията на червена България. Много зависи от ръководството ни, което ще трябва да промени поведението си, ако има намерение да се пребори със силните на деня.
Като нищо ще се наложи да се обединят усилия с други клубове, които са против новото статуково, защото сами надали ще се справим.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта