Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kiril2681

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Kiril2681 » 26 май 2019 23:38

Dust написа:
gihuelo написа:Уйне , айде да дадем малко време на Десподов :) Нека да говорим по-нататък за него.

Денят си личи от сутринта и съм абсолютно сигурен, че върха на кариерата му ще е Каляри и след това надолу по течението.
Примери да искаш... Георги Миланов дори и не зная, къде играе.
Симеон Славчев също

Съвсем скоро реалността отново ще ни блъсне, като бърз влак, визирам ЕКТ.

Що, бе Уйне, миналата година нищо не ни блъсна - отстранихме си каквото можехме да отстраним ( което за БГ отбори не е малко ) и отпаднахме от по-силен противник, на който можехме и да се поопънем повечко, ако не беше един, вече отстранен от футбола съдия - лично аз бях доволен от "кампанията " ни
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 26 май 2019 23:39

Kiril2681 написа:
Mitata написа:
Kiril2681 написа:Поправка - "Скандалът е на път към прокуратура и следствие"! Обаче преди това трябва да мине и през БФС..Горкият стандал - цяла България ще обикаля, обаче важното е, че пътува

Прочетох статията в Спортал. Абсолтни манипулатори. От една страна в заглавието пише, че скандалът е на път към прокуратура и следствие. От друга в самия материал пише, че това можело да се случи, ако от Варна изпратят официален сигнал до БФС, в който се потвърди първоначалната информация..

Много е възможно мутрите от ТИМ да не дадат никакво обяснение - мутриоте не обичат обяснителните режими. Защо са извадили въпросните футболисти? Защото не смятат да продължат договорните си отношения с тях.

Или защото не искат да излязат продажници :) Апропо, един от тези, които имат бъдеще е само предупреден - Дюлгеров, вратарчето :) Или няма нищо вярно в това, а просто инфото, което имам, че Домуса е обещал кеш, плюс покупка на Минчев през лятото е вярно :) Още седмица - две и ще излезе наяве! Аз се вбесявам, че след тази явна манипулация НИКОЙ няма да направи НИЩО! Включително и Г.Г.!

За съжаление и аз не вярвам ГГ да предприеме нещо. Тръгне ли срещу Домусчиев, би означамало да се опълчи на самото БФС, което няма да се приеме добре.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 26 май 2019 23:40

Няма, кой да го чака в силните първенства.
От 10.03.2019 не е стъпвал в официален мач, това са три месеца.
Щом Балъков го е повикал значи не е контузен.
Да не те пуснат дори в мач без значение, то е много вероятно Каляри да го пратят в някой отбор от Серия Б.

П.П. Дали ще минеш 2-3 предварителни кръга е все тая щом не си в групова фаза, то ест голяма радост е, че си приключил в средата на месец август с ЕКТ.
Последна промяна от Dust на 26 май 2019 23:41, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 май 2019 23:41

Kiril2681 написа:И то Чорбата и Ст. Атанасов! Смяяяяяятай! Матриала ни е такъв! Синчеца е по-запознат с юношеския футбол, но за мен децата ни просто нямат достатъчно воля, за да станат добри футболисти! Пък и що им е, като могат да взимат същите пари като бачкат на стол , с компютър пред тях?! Десподов без Гриша Ганчев, който да го "съветва", " наказва" и "поощрява", просто ще се върне към старите си недостатъци - кво беше там за вълка и козината му ;)

Най-лесно е да се хвърли вината върху децата...но истината е друга: буквално селски отборчета из цяла Европа имат по-добра база и тренери, отколкото нашите пишманграндове!
Повярвайте–имаме повече таланти от Хрватия, но няма кой да работи с тях. У нас всичко е жестоко сбъркано: водещите школи обират децата с данни и ги държат в миманса, за да печелят купи. Всичко в школите е подвластно на купи, класиране, резултати...
В същото време децата-бъдещи футболни звезди, не могат даже да тичат правилно. Нямат елементарна двигателна култура. И никой не го е еня за това. Никой не ги е научил.
И как ще играем футбол, като не можем да тичаме? :idea:
Това е положението!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 26 май 2019 23:43

Е , той Гришата излезе от Изпълкома - едва ли го боли много за БФС - на всичките им знае игричките. И на Домусчиев много-много не му мълчи, но ми се струва, че догодина ще има яка и мноооооого интересна битка, война де... :)

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 26 май 2019 23:45

Уйне , казвам ти няколко човека които имат огромен потенциал.
Сега дали ще станат добри футболисти зависи само от тях и от това дали ще играят.
Антов, Турицов, Смоленски, Юруков, М.Петков, Минчев, Стаси Иванов,Шопов , Карабельов, Хамут и две-три вратарчета. Вероятно изпускам още ,но в момента не мога да се сетя.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 26 май 2019 23:47

sin4ec написа:
Kiril2681 написа:И то Чорбата и Ст. Атанасов! Смяяяяяятай! Матриала ни е такъв! Синчеца е по-запознат с юношеския футбол, но за мен децата ни просто нямат достатъчно воля, за да станат добри футболисти! Пък и що им е, като могат да взимат същите пари като бачкат на стол , с компютър пред тях?! Десподов без Гриша Ганчев, който да го "съветва", " наказва" и "поощрява", просто ще се върне към старите си недостатъци - кво беше там за вълка и козината му ;)

Най-лесно е да се хвърли вината върху децата...но истината е друга: буквално селски отборчета из цяла Европа имат по-добра база и тренери, отколкото нашите пишманграндове!
Повярвайте–имаме повече таланти от Хрватия, но няма кой да работи с тях. У нас всичко е жестоко сбъркано: водещите школи обират децата с данни и ги държат в миманса, за да печелят купи. Всичко в школите е подвластно на купи, класиране, резултати...
В същото време децата-бъдещи футболни звезди, не могат даже да тичат правилно. Нямат елементарна двигателна култура. И никой не го е еня за това. Никой не ги е научил.
Това е положението!

Само едно ми е интересно... С какъв метър измери, че имаме повече таланти от Хърватия?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 26 май 2019 23:47

sin4ec написа:

Това е положението!

Добре, значи нямаме достатъчно кадърни и научени треньори, ми...що не си внесем? Не е нужно да си открил топлата вода, за да се къпеш с нея, нали?! Вие, Левски, не бяхте ли взели навремето някакъв...холандец ли беше...какво стана с него?! Вярно е , че грандовете искат резултати сега и веднага, че за тях представителния отбор е най-важен, но все си мисля, че всеки собственик с поне малко акъл ( дори да е само бизнес-акъл) ще стигне до извода, че това е и печелившо, макар да изисква време.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 26 май 2019 23:52

gihuelo написа:Уйне , казвам ти няколко човека които имат огромен потенциал.
Сега дали ще станат добри футболисти зависи само от тях и от това дали ще играят.
Антов, Турицов, Смоленски, Юруков, М.Петков, Минчев, Стаси Иванов,Шопов , Карабельов, Хамут и две-три вратарчета. Вероятно изпускам още ,но в момента не мога да се сетя.

Е как! Кун Теменужков, разбира се! :) Между другото, без заяждане, за Смоленски се говори, че наистина има футбол и то много в него, обаче няма скорост и физика за мъжете! Най-вече скорост. Малко като Чорбата, макар че той мръдна малко нагоре, според мен...само ако и главата го слушаше... :)

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 27 май 2019 00:04

gihuelo написа:Уйне , казвам ти няколко човека които имат огромен потенциал.

Изобщо некоментирам талант и потенциал, ясно е, че го имат, но той е едва 10% крайният резултат.
Тези момчета ги виждаме с младежките формации, какво могат.
rsk написа:Само едно ми е интересно... С какъв метър измери, че имаме повече таланти от Хърватия?

Приеми чисто демографския фактор, Хърватска е два пъти по-малка по население от България.

Наскоро четох материал на специалисти от Аякс, там говореха, че талантът играе роля в развитието до към 15-тата годишнина и там е първата сериозна бариера, която трябва да преминат и че всички деца до тази възраст са почти еднакви във футболно отношение, като талант.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “ЦСКА”