Мнениеот peliforewer » 24 май 2019 23:49
Доволен съм от сезона за ЦСКА,играхме полуфинал за Купата,до последно бяхме в борбата за титлата,с този лимитиран състав след зимата нямаше как да направим чудеса,важното е че отборът има основа.Млади са имат бъдеще,трима-четирима трябва да си тръгнат защото не са за ЦСКА и с няколко нови но класни попълнения следващият сезон може да е по-успешен.Днес,второто полувреме въпреки умората,въпреки пропуските видях в момчетата такъв хъс,така търсеха победата че виждам голяма промяна в манталитета им,почти съм убеден че ако Люпко водеше цялата пролет отбора щяхме да спечелим нещо,вкара в отбора повече разум и тактика.Колкото до така рекламирания днешен финал за шампионата всичко беше една пародия,от миналата събота вечер здравите сили в БФС и хората на Домусчиев взеха нещата в свои ръце,Сватбата и Чинков,приятелския мач в Пловдив,ваденето на половината отбор от собствениците на Черно море,надъханите явно с финикийски знаци от Лудогорец жълти канарчета,пловдивският съдия Вълков,който през цялото време толерираше лежането на жълтите и когато поведохме вдигна 6 мин.продължение,а пловдивчани скочиха като за последно,та всичко това говори за една стройна мафиотска организация.Тук чувам гласове че футболистите на Черно море били отстранени заради продаден мач на ЦСКА,чудно Китанов как ще продаде мач на ЦСКА като няма право да играе срещу тях,ама нали си търсете опорни точки,ще ви подхвърля още един съмнителен мач на моряците 1-5 на Герена.Аз ще ви представя една по-правдоподобна версия,подчертавам версия,Домусчиев е платил на собствениците на Черно море да не играят,а Ганчев е обещал премии на футболистите да вземат нещо от този мач и за да не се повтори случая с Левски и Урсула ръководството на Черно море реши да се застрахова като отстрани и двамата си вратари и натресоха на вратата едно голобрадо момче,а също и тези футболисти които по някакъв начин имат симпатии към червените,явно сумата от Домусчиев си е струвала,иначе нямам обяснение защо трябва да взривиш обстановката в собствения си клуб.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.