Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот rebelheartous » 24 май 2019 18:25

Dust написа:Какво точно сме постигнали на клубно ниво, като махнеш участията на Лудогорец в ЕКТ?

Те малко ли са?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 май 2019 18:29

rebelheartous написа:
Dust написа:Преди 7-8 години този човек го нямаше и тогава, като правехме едни класирания на световни и европейски, клубните ни отбори бяха редовни участници в групова фаза на ЕКТ.

Да, и БГ отбор не можеше и да си помисли да участва 2 пъти в групи на ШЛ, камо ли и точки да взима, че и победи. Айде стига глупости.

Шампионска лига в този формат съществува от 1992/1993г., ти ще изброиш българските отбори участвали в групова фаза на турнира преди появата на лошия олигарх, защото явно футбола у нас преди неговата поява е бил доста силен, не е имало корупция, не е имало хванати отбори, играчи, съдии и т.н.
Знаем се добре rebelheartous, помним и коментарите, и отношение към Литекс и ГГ.
Да се правим днес по-католици от Папата някак си изглежда много смешно.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 24 май 2019 18:35

Dust написа:
rebelheartous написа:
Dust написа:Преди 7-8 години този човек го нямаше и тогава, като правехме едни класирания на световни и европейски, клубните ни отбори бяха редовни участници в групова фаза на ЕКТ.

Да, и БГ отбор не можеше и да си помисли да участва 2 пъти в групи на ШЛ, камо ли и точки да взима, че и победи. Айде стига глупости.

Шампионска лига в този формат съществува от 1992/1993г., ти ще изброиш българските отбори участвали в групова фаза на турнира преди появата на лошия олигарх, защото явно футбола у нас преди неговата поява е бил доста силен, не е имало корупция, не е имало хванати отбори, играчи, съдии и т.н.
Знаем се добре rebelheartous, помним и коментарите, и отношение към Литекс и ГГ.
Да се правим днес по-католици от Папата някак си изглежда много смешно.

Добре , бе - писна ми!!!!! Айде спри се, разви си темата , сега вече може да си бегаш спокоен! Добрия чичко олигарх НЕ пречи - доволен ли си? Само ми кажи, след като НЕ пречи, с какво ПОМАГА?? На футбола в България питам - да не се направиш на неразбрал
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 май 2019 18:38

Kiril2681 написа:Само ми кажи, след като НЕ пречи, с какво ПОМАГА?? На футбола в България питам - да не се направиш на неразбрал

С какво помага ли, с каквото му помагат всички останали собственици на футболни клубове у нас. - доволен ли си?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 24 май 2019 18:46

Dust написа:
Kiril2681 написа:Само ми кажи, след като НЕ пречи, с какво ПОМАГА?? На футбола в България питам - да не се направиш на неразбрал

С какво помага ли, с каквото му помагат всички останали собственици на футболни клубове у нас. - доволен ли си?

Тц! Не съм! Ама ХИЧ! Така любимото ти джудже "даде" почти цял национален отбор на България! Онези, сините братовчеди, дават голмайстора на ППЛ, Ботев дават Неделев, твоя човек какво дава?!? Бездействието също е вид пречка, скъпо ми Духче! Казах ти да не се правиш на ударен!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 май 2019 18:55

Kiril2681 написа:Така любимото ти джудже "даде" почти цял национален отбор на България!

Да ти кажа имаш право с кавичките, защото от академията в Ловеч до националния отбор стигнаха двама, трима..., а някои от тях дори и не ги викат вече.
Ако пропускам нещо поправиме с имена, но да не вземе да ми даваш юноши на Пирин, на Левски и т.н.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 24 май 2019 19:00

Само ЦСКА! Всички на стадиона, пък каквото ще да става.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 24 май 2019 19:07

Dust написа:
Kiril2681 написа:Така любимото ти джудже "даде" почти цял национален отбор на България!

Да ти кажа имаш право с кавичките, защото от академията в Ловеч до националния отбор стигнаха двама, трима..., а някои от тях дори и не ги викат вече.
Ако пропускам нещо поправиме с имена, но да не вземе да ми даваш юноши на Пирин, на Левски и т.н.

Какво значение има чии юноши са, развили са се и са повикани в националния, когато са играли вече при джуджето.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 май 2019 19:13

Ахха ясно, индиректно ни казваш, че няма никакъв смисъл от ДЮШ, олигарха тогава правилно се е ориентирал и залага на повече чужденци, гледам че и ГГ следва стъпките му, днес само двама българи почват в титулярните 11

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 24 май 2019 19:18

Иван Дичевски - защо пък да не си пуснеш четвъртият вратар срещу Лудогорец? :) Прощавайте ме ако е трети и се бъркам...

Върни се в “ЦСКА”