Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

fen0212
Контакти:

Re: Милен Радуканов - фен тема!

Мнениеот fen0212 » 25 окт 2011 14:13

Предлагам ,който иска ,да прочете статията на А.Домусчиев в Sportisimo.bg --Радуканов остави ненаучен отбор.Мисля,че по-точен коментар не може да има.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 окт 2011 14:19

fen0212 написа:Предлагам ,който иска ,да прочете статията на А.Домусчиев в Sportisimo.bg --Радуканов остави ненаучен отбор.Мисля,че по-точен коментар не може да има.

Напълно съм съгласен с изнесеното в статията.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 25 окт 2011 14:27

Сега се започна, по всички медии наляво и надясно се пише как Радуканов не ставал и тн. Да определено имаше много грешки при него, но да не се лъжем ,че просто това е материала с който разполага в момента.ЩЕ видите сега, че при Дуци няма да има никаква промяна, Делев и Зику никога няма да тръгнат да пресират съперника те са "звезди" и не им отива .
Истината е, че в отбора се работи на парче, няма стратегия за развитие на клуба, всичко се прави от днес за утре и най важното : черното тото да върви по мед и масло. И преди да ме нападнете ще видите как в петък мача ще е Х и всичко ще си мине и отмине .....
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 25 окт 2011 15:02

Ами нали това е задачата на треньора - да моделира материала.След като не умее-какъв треньор е тогава.Не може да оставиш звездите да си светят безцелно ..Как не можа да научи Делев да се пази от засадите.Затова винаги съм казвал- --ще призная Милен за треньор ,ако се наеме да вкара отбор от Б ГРУПА -в А.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 25 окт 2011 16:48

Много интересна статия наистина. Не бях много доволен от смяната на Радуканов, но в тази статия сякаш имаше някои твърдения, които ме накараха да се замисля. Ако Милен наистина е оставил ненаучен отбор, то Пенев е способен да го превърне в научен. И все пак можеше именно Милен да е един от помощниците му.
Както и да е, минало и свършено. Ще видим сега Пенев, Зафиров и Дуци как ще се справят. Доста скептични мнения има, но и друг път се е случвало в спорта да ни изненада някой играч/треньор, от когото не сме очаквали много.
Поне си мисля, че Пенев ще се осмели да прави повече промени в състава и да хвърля във важните мачове някои играчи, които нямат опит и за които се смята, че отстъпват като класа на титулярите. Най-големият недостатък на Радуканов за мен беше именно това, че просто отказваше да разчита на определени играчи дори при аванс от 2-3 гола в някои лесни мачове.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

icetu
Контакти:

Мнениеот icetu » 25 окт 2011 17:45

Изобщо не съм съгласен с това, което се случи. Не мога да проумея как може да уволниш треньор, който е спечелил 25 от 30 възможни точки. Вярно е, че отпаднаха от Лига Европа, но все пак трябва да вземем предвид отбора на Стяуа, който е далеч по-класен и с по-голям бюджет. Това е нечувано и го няма никъде другаде по света. Явно в България всичко ще си остане "черно тото", няма оправия.
-iceto
Последна промяна от icetu на 11 ное 2011 11:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 окт 2011 18:43

icetu написа:Изобщо не съм съгласен с това, което се случи. Не мога да проумея как може да уволниш треньор, който е спечелил 25 от 30 възможни точки. Вярно е, че отпаднаха от Лига Европа, но все пак трябва да вземем предвид отбора на Стяуа, който е далеч по-класен и с по-голям бюджет. Това е нечувано и го няма никъде другаде по света. Явно в България всичко ще си остане "черно тото", няма оправия.

Не става въпрос за точките а за играта на отбора.За поредна година имаме уникалния шанс за леки мачове в началото на шампионата.След пристигането на ново играчи е съвсем нормално това време да се използва за обиграване на отбора и избистряне на игровия почерк.И аз не съм съгласен с начина,по който бе сменен Милен,но той оставя след себе си една сбирщина от "звезди",които нямат никаква идея как трябва да се изиграе даден мач.На терена цари един хаос!!!Стигна се до парадокса да се мъчим с отбори,които би трябвало да бием без проблеми с резервите си.Не се даде шанс на младите попълнения в отбора.А за това вина има само треньора и никой друг.Явно Радуканов има още много да учи,но ЦСКА не е начално училище.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 окт 2011 18:48

Много ме мързи да търся теми и мнения отпреди 7-8 месеца, защото какво ли ще покаже историята за писаното относно Радуканов тогава 8-)
Колко е кратък пътят от Осанна до Разпни го, в нашите отбори..особено пък в тези, които се барат за "грандове", "сърове", "сеньори" и всякакви други величия.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 25 окт 2011 19:01

Отново се включвам ,но не мога да не отговоря на горното писание.Стига с тоя голям бюджет на Стяуа ,защото това беше единствената обяснение на Милен. Той така и не видя своята вина ,защото може би наистина и нямаше участие виграта на отбора тъй като всеки играеше както си знае.А пък нашите момчета по нищо не отстъпваха на Стяуа но просто цялата ни постановка беше сбъркана .И къде беше великият мотиватор Радуканов та всички бяха загубили ума и дума.Със страх в Европа не се играе.Само че този страх не позволи на Милен да прави каквито и да е експерименти в играта и в следващите мачове.Така изтощи едни до крайност и започнаха да излизат от форма за най-тежките мачове ,а другите момчета ,здрави и боеспособни търкаха пейката.Затова и като се замисля ,както имахме много момчета от които се интересуваха отбори ,така нищо този сезон не се чува,защото формата вместо да се вдига -пада.Екакво тогава трябва да се направи ако не промяна.Защото Титан ако не могат и от продажба на някого да спечелят след като сЕвропа се разминаха--тогава какво правим.

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 25 окт 2011 19:08

Кашчей ,винаги съм критикувал именно тези слабости ,но Милен явно предпочиташе да слуша хвалебствията а не критиките.Това му изяде главата.

Върни се в “ЦСКА”