danko_sot написа:Ми и двамата май първенствата им течат и трябва да са във форма. В нета няма нито един клип с испанеца, но като му гледам физиката аз мисля, че ще е най-бързия ни цз и че тоЗи път профила му ще пасне за стратегията на Томаш, защото доста хора са го гледали и одобрили. Той ще играе вдясно, а Делова ще бъде преместен вляво. Интересно при завръщането на Купър дали той няма да се конкурира за място основно именно с косоваря.
За Питас може да има по-голям проблем да се интегрира в схемата, предвид че Исека сигурно ще получи шанс за цн. Аз залагам, че при такъв вариант ще гледаме Питас на едно от крилата, защото Томаш не може да се лиши в този момент от Шопов и позицията му на 10, а още повече ако е вярно, че не е преподписал.
Иначе При слаба игра на Исека на върха на атаката е ясно какво ще стане и кой ще поеме щафетата, ако той седне на пейката.
Данко, не. Просто не. Дай ми една футболна причина да вземем завършен голмайстор и вместо да го пуснем нападател да го заковем на крилото, където никога не е играл, за да играе това чутовно недоразумение Исека като ЦН.
Исека за 2024 е вкарал един гол на ПАС Янина в групата на изпадащите и един гол за нас срещу Спартак Варна.
Исека може да започне срещу Славия, ако физически Питас не е в достатъчно добро състояние. В Швеция май са приключили през ноември. Дори тогава Чорбаджийски е десет пъти по-добра опция.
Като казах една причина - пробвай да изключиш колко пари сме дали за него. Една друга дай само. Футболът е бизнес съм го чувал, но няма да си върнем парите за него, ако играе. Ако е резерва и се чувства "нещастен" ще е по-лесно някой да се излъже.
Феновете на Барнзли се чудеха как сме дали такива пари за него. Там в Чемпиъншип за 25 мача е вкарал 3 гола и са изпаднали с него.
Сигурен съм, че когато ОФИ са разбрали за нашата оферта фен на отбора е плувал с него на гръб от Крит до Солун и после го е носил от Солун до София на гръб, за да ни го даде. Накрая като се върнал обратно по същия начин до острова е разбрал, че жена му се развежда с него, взима му децата, къщата и колата. След всичко това е седнал на тротоара, бездомен, запалил е една цигара, отдъхнал си е доволно и си е казал: Определено си заслужаваше.