Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Къде е баче Васо?!

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)

Мнениеот Teo » 29 яну 2020 21:25

559 000 000 милиона лева уркити данъци!!! :lol: :lol: :lol:
И над 3 000 000 000 милярда лева са минали през ръцете му от Лотария България и Национална лотария :mrgreen:

Голям човек! Голям мозък! Евала му права!
Отличника на софийска математическа гимназия!
Гордост на нашето училище!

Предвид възраста му всеки ден може да харчи по 1 милион до края на дните му и пак ще му остане некой лев. :lol:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 29 яну 2020 21:31

Оня другия вампир Стефан Софиянски нали му е сват. Сега да видим знае ли го къде е или не си говорят за внуците :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 яну 2020 21:35

ros написа:Оня другия вампир Стефан Софиянски нали му е сват. Сега да видим знае ли го къде е или не си говорят за внуците :lol:

Колко е хубав живота сутрин да си купиш кафенце за 10 000 хиляди лева и обяд за 150 000 хиляди хахахаа :mrgreen: :lol:
А тука бабите и дядовците да ходят на орлов да протестират срещу Боко колко е гаден живота ХАХАХАХАХА

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 29 яну 2020 21:37

Горанов няма ли да прави компания на колегата си в ареста? Да проспиш 559 млн. лв. само от един човек е също толкова фрапиращо и безстопанствено, както да проспиш източването на цял язовир.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 яну 2020 21:40

pomiqrat написа:Горанов няма ли да прави компания на колегата си в ареста? Да проспиш 559 млн. лв. само от един човек е също толкова фрапиращо и безстопанствено, както да проспиш източването на цял язовир.

Не ти ли прави впечатление, че за Студена никой не говори къде отиде рибата?! Там е имало стотици тонове риба... :idea:
Държавата на абсурдите.... няма друга такава в света!! :lol:
Търкайте още билетчета на Черепа си му е екстра сега на плажа с коктелчето :mrgreen:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 29 яну 2020 21:51

Teo написа:
pomiqrat написа:Горанов няма ли да прави компания на колегата си в ареста? Да проспиш 559 млн. лв. само от един човек е също толкова фрапиращо и безстопанствено, както да проспиш източването на цял язовир.

Не ти ли прави впечатление, че за Студена никой не говори къде отиде рибата?! Там е имало стотици тонове риба... :idea:
Държавата на абсурдите.... няма друга такава в света!! :lol:
Търкайте още билетчета на Черепа си му е екстра сега на плажа с коктелчето :mrgreen:

Крие се в подпочвените води и чака повишение на нивото на язовира. Не бях се замислял, че е пълно с риба в язовирите. Ако беше измряла щяха да ни залеят снимки.

Един познат ми беше разправял преди години идват от НАП на язовира. Продават безумно големи количества риба, за да си оправдаят доходите. Ония им викат източете язовира да видят колко риба имало. Вий луди ли сте? Рибата ще измре и ще наводним нивите. Ей там има водолазен костюм. Гмуркайте се и я бройте колко е :mrgreen: Декември месец.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 29 яну 2020 22:15

Левскарите се вдигат на протест срещу правителството за да спасят една мутра укрила над 500 милиона от данъци! Верни последователи на Апостола и борци за справедливост (иронично смайли) :mrgreen: !

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 29 яну 2020 22:23

Изображение
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 29 яну 2020 22:23

ivo55 написа:Изображение

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

това си го крада

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 29 яну 2020 23:17

redhooligan написа:
DarkPsy написа:Голяма забава тук, ама нали се сещате, че следващия е вашичкия !

Като гледам и ти се опитваш да се забавляваш. Не се знае и вашия до къде ще го докара!

Ние на нашичкия лъжец отдавна му желаем фалит. Ние сме ясни. Обаче вие тук много се забавлявате, също като синичките преди 5 години, но не забравяйте пе колелото се върти, а всички са един дол дренки. Ако ме разбираш.

Върни се в “ЦСКА”